plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fredzia ja chciałam Labradora i zobacz jak ludzie krzyżują a potem kłamią ja tam sama spr na bank ojciec nowofunland a matka hmmmm nie wiem po dziś dzień ale co tam franca nam sie udała......
Strażaczka90, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:dla ścisłości goldeny nie sa czarne chyba ze to flat ale flat to nie golden ale z rodziny retriverów
-
Madzia najważniejsze ze to wredna i poczciwa Panna tylko dzieci nie toleruje bo ja kijami potraktowali jak byla mała i ma uraz po dzis dzien nie wiem co mam z tym zrobic ile razy bylam na spotkaniach z nia tam bylo ok , ale jak wracalysmy do domu to odnowa doslownie szaleje jak widzi male dzieci , ale jak jestem na spacerze to nie bo obwacha wozek lub idące dzieco i leci dalej , a na podworku normalnie nie ten pies.....
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja dlatego ja popieram akcję "nie kupuj adoptuj"
a jesli pies ma takie zachowanie moze to dotyczyć po prostu jego terenu broni go moze warto by było z psim psychologiem pogadać lub z behawiorysta...magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hmmm no to niefajnie Kaju biedny misiaczek ...szczególnie że nowofundlandy(więc i krzyżówki też) z natury są bardzo rodzinne i uwielbiają dzieci ...może pomyśl o jakimś "treserze" są tacy co potrafią nawet do dorosłego psa przemówić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 13:45
Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
A rozmawialam z tymi chlopakami co ja kijami bili i matka tez i powiedzialam , ze po za ogrodzeniem jak ich pogryzie to sami są winni jej zachwania no i był taki dzien gdzie brama byla otwarta i ten mały na rowerku z bratem na drodze osiedlowej jakbyscie widzieli przerażenie w ich oczach jak ja zobaczyli , a brama otwarta.......mały sie poryczal , a ten starszy stał jak slop soli....akcja byla , ale ona sie nie ruszyla tylko stała i na nich zerkala dobrze , ze tresowane psisko i sie słucha. Od tamtej pory ci dwoje chodzą a okolo do domu .....
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Fredzia teraz juz jest lepiej o niebo , ale na poczatku nie wiedzialam co ta tak szaleje , ale mam sąsiada , ktory ma kamerę wprost na nasze podwórko i pokazał mi co te dwa debile robili wiec zawolalam matke i jej to pokazalam jak przeszli przez brame o tlukli psa no i mam sasiadke psycholoszke i podobno ten starszy ma taki glupi wpływ na mlodego nie sluchaja matki oboje i sprawiaja jej problemy wychowawcze .... Fredzia ten starszy po zlosci temu siasiadowi otrul psa za to że pokazal mi kamerę , a ja po tej akcji odseparowalam ja od przodu domu i ma cale tyły dla siebie pies calkiem inny wiec terapia pomaga po za domem nie mam problemu ona slucha sie bardzo mocno jeszcze da sie obcym pogłaskać wiec juz rezultaty sa ..... Ale 1,5 roku temu bylo ciężko prze tych dwoch gigantów.
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Hej witam sie w piątkowe popołudnie. Mam nadzieje ze mikołaj o nas nie zapomniał i jakies prezenty przygotowal a to np w postaci owulki malego zacząka nowego zycia. Moj m o dziwo zajwił sei w domu mam nadzieje ze zdąże z nim poserduszkowac dzis i go nie wezwą do pracy. Oczywiscie ajk bedzie serduszkopwanie to moze i jakis owoc z tego bedzie. mam taka cicha nadzieje.
Strażaczka90, magdzia26, Fedra, Spero, Kfjatus, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie tez wieje jak nie wiem
ale musialam jakos isc z heniem po leo do przedszkola. schowalam malego gleboko w moj polar, bo mialam go w chuscie. eech oby do jutra. dzis chyba juz pozegnamy ksawerego - mam taka nadzieje!
Effcia28, Muska, Dodi, Strażaczka90, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Madziu jak anrazie w pracy jestem potem ide do tesciowej bo lozko mamy jej skaldac. i dopiero wtedy do domuku mam nadzieje ze sie uda. Tzrymajcie kciuki. a teraz sie zeganm bo musze powoli zamykac firme
AGA 30, mauysia, Spero, magdzia26, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość