plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miłego wieczoru kobiety
Oby ten wiatr szybko ucichł, Rutka ja w taką pogodę wolę jak R mnie wozi, bo ślisko jak cholera.
Co do domów ja nie mam w swoim piwnicy, ale mamy dużą kuchnię, oddzielną spizarnię i pralnię no i sporą kotłownię. Każdy wybiera co mu się podoba i odpowiada...
Mauys coś tam Ci skrobnęłam
Co do mojej @, to nadal mnie nie odwiedziła... może wiatr jej nie daje przyjść i się bardziej spóźni ? Jakoś nie umiem uwierzyć, że mogłoby się udać. Dlatego przepraszam, ale jeszcze czekam kilka dni bez testu, wiem, że czekacie, ale widok - testu mnie przytłacza i nie chcę sobie robić przykrości. A jak przyjdzie- to będzie znaczyło, że tak miało być, a gdyby nie przyszła będę najszczęśliwszą osobą na te Boże Narodzenie. I dziękuję za każdy wpis pod wykresem
Rucia, jeju, Gunia, kiti, magdzia26, Dodi, Muska, AGA 30, Spero, mauysia, Effcia28, Pismak, Strażaczka90, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Miłego wieczoru kobiety
Oby ten wiatr szybko ucichł, Rutka ja w taką pogodę wolę jak R mnie wozi, bo ślisko jak cholera.
Co do domów ja nie mam w swoim piwnicy, ale mamy dużą kuchnię, oddzielną spizarnię i pralnię no i sporą kotłownię. Każdy wybiera co mu się podoba i odpowiada...
Mauys coś tam Ci skrobnęłam
Co do mojej @, to nadal mnie nie odwiedziła... może wiatr jej nie daje przyjść i się bardziej spóźni ? Jakoś nie umiem uwierzyć, że mogłoby się udać. Dlatego przepraszam, ale jeszcze czekam kilka dni bez testu, wiem, że czekacie, ale widok - testu mnie przytłacza i nie chcę sobie robić przykrości. A jak przyjdzie- to będzie znaczyło, że tak miało być, a gdyby nie przyszła będę najszczęśliwszą osobą na te Boże Narodzenie. I dziękuję za każdy wpis pod wykresem
Kfjatuś super, że masz spiżarnię i kotłownię...ja też muszę mieć póki co wszystko na parterze...jednak w naszym regionie czuję potrzebę zrobienia piwnicy...
Co do testowania, to ja Cię nie popędzam, bo widziałam wykresy dłuższe u Ciebie...fakt, że owulka była później...jednak od wczoraj obserwuję wykres dziewczyny, która jest w ciąży i na teście wyszło 3+...
Jak zajrzycie na starające się z pomocą medyczną i wejdziecie na temat soja, izoflawony sojowe coś w tym stylu, to tam jest dziewczyna i ma w stopce wykres
Jak by spojrzeć na ten wykres, to jest maks pokręcony...
https://ovufriend.pl/graph/49049ae238dc6164af62945de0ef9b4d
odejmijcie 21, 25 dni od disiaj...wtedy zafasolkowała....i jak ten wykres wygląda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 20:57
Fedra lubi tę wiadomość
-
Nooooo Muzi, wystarczy sobie przypomnieć naszą Blondi
Od połowy dziwnie długiego cyklu, jak wszystkie jej doradzały, by do gina szła to ta szła w zaparte, że poczeka, bo z pierwszym Synkiem też taki długi był... I kurde intuicja wygrałą
Muzi... ale się nie nakręcasz, co?
Mieć nadzieję możesz, ale bez wariactwa, bardzo proszę!jeju, Dodi, Rucia, Selena, AGA 30, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Cześć Laski
PRZYWIAŁO mnie dzis na ploty
jak tam, byłyście grzeczne, Mikołaj coś przyniósł?
btw jak stoicie z prezentami pod choinke? ja jestem w ciemnej d...ziurze. Co kupujece/robicie swoim M?jeju, kiti, Dodi, Rucia, AGA 30, Kfjatus, Spero, mauysia, Effcia28, Pismak, aisa, magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Wydaje mi się, że tłoczony tez jest pasteryzowany... ale jak na opakowaniu napisane, że niepasteryzowany to niewskazany... tak, jak serki pleśniowe - pasteryzowane można (np. Turek).
Mój A. pracuje w firmie budowlanej i ytongowi mówi zdecydowane NIE!
Obstaje twardo przy tradycyjnym pustaku ceramicznym
Teraz styropian 20mm się kładzie więc pustak jest idealny.
Nie pamiętam, co w ytongu jest nie tak, ale jak chcesz to jak wróci zapytam i później napiszę
A piwnicy nie możemy mieć bo jest zakaz a planie zagosp. Pewnie ze względu na jakieś wody gruntowe czy coś...
Ale my szukamy projektu z pomieszczeniem gospodarczym, które będzie dość pojemne -
Odliczam dni do tego pierwszego USG. Szczególnie, że tylko 1 raz betę robiłam i nic więcej... Jajko chyba zniosę do tego czasu. Czas mi się strasznie dłuży. W sumie to czuję się jak inkubator. Ja z moimi niskimi temperaturami miewam wieczorami grubo ponad 37 stopnie i m nie chce się przytulać bo mu za ciepło
Istny inkubator, hehe. Mam więc sobie nadzieję, że fasolka dobrze się miewa. Ostatnio sprawdzałam na takiej stronce jaka jest duża i napisane jest, że wielkości pestki od jabłka. Bardzo fajne to swoją drogą. Będę sobie te porównania czytać, bo są dość wesołe.
Zabieram się do wciągnięcia odcinka Pamiętników wampirów i w kimonko. Może po serialu jeszcze Was odwiedzęRucia, AGA 30, Dodi, magdzia26, Gunia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Cześć Laski
PRZYWIAŁO mnie dzis na ploty
jak tam, byłyście grzeczne, Mikołaj coś przyniósł?
btw jak stoicie z prezentami pod choinke? ja jestem w ciemnej d...ziurze. Co kupujece/robicie swoim M?
Ło jezu kogo moje piękne oczy widzaPani Żbikowa! Szampana otwieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 21:45
AGA 30, Kfjatus, Effcia28, Dodi, magdzia26, Gunia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic mu nie kupuję bo jestem bezrobotna, w dodatku na jego utrzymaniu
A tak na poważnie zawsze kupujemy sobie jakiś wspólny prezent. jednego roku kupiliśmy sobie rolki, rok później kino domowe, a w tym roku jeszcze nie mamy pomysłu.
AGA 30, Effcia28, jeju, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny