X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może ja zwyczajnie w ciąży jestem....i truje tu, że źle się czuję z nerwów...dobrej nocki dziewczyny....

Strażaczka90, Fedra, Dodi, AGA 30, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde 3dni miałam test owulacyjny pozytywny ...dwie krechy były tego samego kolory na 4 dzien miałam negatywny a potem znowu 6,7.8 dzień miałam pozytywny....jak to jest:/ pierdziele więcej testow nie robię w tym cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia chrap śpi dzisiaj ze mną, bo boi się wiatru :)

Strażaczka90, AGA 30, aisa, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że Strażaczka nabija wszystkim lajki :P

Gunia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczoru kobiety :-) Oby ten wiatr szybko ucichł, Rutka ja w taką pogodę wolę jak R mnie wozi, bo ślisko jak cholera. :-)
    Co do domów ja nie mam w swoim piwnicy, ale mamy dużą kuchnię, oddzielną spizarnię i pralnię no i sporą kotłownię. Każdy wybiera co mu się podoba i odpowiada...
    Mauys coś tam Ci skrobnęłam :-)
    Co do mojej @, to nadal mnie nie odwiedziła... może wiatr jej nie daje przyjść i się bardziej spóźni ? Jakoś nie umiem uwierzyć, że mogłoby się udać. Dlatego przepraszam, ale jeszcze czekam kilka dni bez testu, wiem, że czekacie, ale widok - testu mnie przytłacza i nie chcę sobie robić przykrości. A jak przyjdzie- to będzie znaczyło, że tak miało być, a gdyby nie przyszła będę najszczęśliwszą osobą na te Boże Narodzenie. I dziękuję za każdy wpis pod wykresem :-)

Rucia, jeju, Gunia, kiti, magdzia26, Dodi, Muska, AGA 30, Spero, mauysia, Effcia28, Pismak, Strażaczka90, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • jeju Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he muszę oblukać...Fedruś widzę Cię <3
    W przyszłym tygodniu meeting na TS3, oki?

Rucia, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Widzę, że Strażaczka nabija wszystkim lajki :P
    Hehe:D

magdzia26 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku, nie nakręcam Cię, ale trzymam mocno kciuki :D

magdzia26 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Miłego wieczoru kobiety :-) Oby ten wiatr szybko ucichł, Rutka ja w taką pogodę wolę jak R mnie wozi, bo ślisko jak cholera. :-)
    Co do domów ja nie mam w swoim piwnicy, ale mamy dużą kuchnię, oddzielną spizarnię i pralnię no i sporą kotłownię. Każdy wybiera co mu się podoba i odpowiada...
    Mauys coś tam Ci skrobnęłam :-)
    Co do mojej @, to nadal mnie nie odwiedziła... może wiatr jej nie daje przyjść i się bardziej spóźni ? Jakoś nie umiem uwierzyć, że mogłoby się udać. Dlatego przepraszam, ale jeszcze czekam kilka dni bez testu, wiem, że czekacie, ale widok - testu mnie przytłacza i nie chcę sobie robić przykrości. A jak przyjdzie- to będzie znaczyło, że tak miało być, a gdyby nie przyszła będę najszczęśliwszą osobą na te Boże Narodzenie. I dziękuję za każdy wpis pod wykresem :-)

Kfjatuś super, że masz spiżarnię i kotłownię...ja też muszę mieć póki co wszystko na parterze...jednak w naszym regionie czuję potrzebę zrobienia piwnicy...

Co do testowania, to ja Cię nie popędzam, bo widziałam wykresy dłuższe u Ciebie...fakt, że owulka była później...jednak od wczoraj obserwuję wykres dziewczyny, która jest w ciąży i na teście wyszło 3+...

Jak zajrzycie na starające się z pomocą medyczną i wejdziecie na temat soja, izoflawony sojowe coś w tym stylu, to tam jest dziewczyna i ma w stopce wykres :-)

Jak by spojrzeć na ten wykres, to jest maks pokręcony...

https://ovufriend.pl/graph/49049ae238dc6164af62945de0ef9b4d

odejmijcie 21, 25 dni od disiaj...wtedy zafasolkowała....i jak ten wykres wygląda?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 20:57

Fedra lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooooo Muzi, wystarczy sobie przypomnieć naszą Blondi :D Od połowy dziwnie długiego cyklu, jak wszystkie jej doradzały, by do gina szła to ta szła w zaparte, że poczeka, bo z pierwszym Synkiem też taki długi był... I kurde intuicja wygrałą :)

Muzi... ale się nie nakręcasz, co? :P
    Mieć nadzieję możesz, ale bez wariactwa, bardzo proszę!

jeju, Dodi, Rucia, Selena, AGA 30, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Laski :)

PRZYWIAŁO mnie dzis na ploty :)
    jak tam, byłyście grzeczne, Mikołaj coś przyniósł?
    btw jak stoicie z prezentami pod choinke? ja jestem w ciemnej d...ziurze. Co kupujece/robicie swoim M?

jeju, kiti, Dodi, Rucia, AGA 30, Kfjatus, Spero, mauysia, Effcia28, Pismak, aisa, magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale guniulka ja wcale a wcale się nie nakręcam.....kochana -100% wkręcania :-)!!!!

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już pisałam, mój dostanie nową mikrofalówkę i robot kuchenny :-) Może dorzucę prostownicę :-) Fakt, że łysawy jest ale może sobie nią krawaty prasować przecież :-)

zbikowa, Gunia, magdzia26, Rucia, Selena, AGA 30, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Wydaje mi się, że tłoczony tez jest pasteryzowany... ale jak na opakowaniu napisane, że niepasteryzowany to niewskazany... tak, jak serki pleśniowe - pasteryzowane można (np. Turek).

Mój A. pracuje w firmie budowlanej i ytongowi mówi zdecydowane NIE!
    Obstaje twardo przy tradycyjnym pustaku ceramicznym :P
    Teraz styropian 20mm się kładzie więc pustak jest idealny.
    Nie pamiętam, co w ytongu jest nie tak, ale jak chcesz to jak wróci zapytam i później napiszę
    Jasne, że zapytaj o co chodzi z tym ytongiem. Bardzo jestem ciekawa.
    A piwnicy nie możemy mieć bo jest zakaz a planie zagosp. Pewnie ze względu na jakieś wody gruntowe czy coś...
    Ale my szukamy projektu z pomieszczeniem gospodarczym, które będzie dość pojemne :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odliczam dni do tego pierwszego USG. Szczególnie, że tylko 1 raz betę robiłam i nic więcej... Jajko chyba zniosę do tego czasu. Czas mi się strasznie dłuży. W sumie to czuję się jak inkubator. Ja z moimi niskimi temperaturami miewam wieczorami grubo ponad 37 stopnie i m nie chce się przytulać bo mu za ciepło :P Istny inkubator, hehe. Mam więc sobie nadzieję, że fasolka dobrze się miewa. Ostatnio sprawdzałam na takiej stronce jaka jest duża i napisane jest, że wielkości pestki od jabłka. Bardzo fajne to swoją drogą. Będę sobie te porównania czytać, bo są dość wesołe.
    Zabieram się do wciągnięcia odcinka Pamiętników wampirów i w kimonko. Może po serialu jeszcze Was odwiedzę :)

Rucia, AGA 30, Dodi, magdzia26, Gunia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Cześć Laski :)

PRZYWIAŁO mnie dzis na ploty :)
    jak tam, byłyście grzeczne, Mikołaj coś przyniósł?
    btw jak stoicie z prezentami pod choinke? ja jestem w ciemnej d...ziurze. Co kupujece/robicie swoim M?

Ło jezu kogo moje piękne oczy widza :P Pani Żbikowa! Szampana otwieram o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 21:45

AGA 30, Kfjatus, Effcia28, Dodi, magdzia26, Gunia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty nie szalej z tym szampanem, bo Ci pójdzie w przewody i Lełośka upoisz ;p lepiej gadaj co M. kupujesz, bo ja nie mam ani ćwierć pomysłu

AGA 30, Kfjatus, mauysia, jeju, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic mu nie kupuję bo jestem bezrobotna, w dodatku na jego utrzymaniu :P A tak na poważnie zawsze kupujemy sobie jakiś wspólny prezent. jednego roku kupiliśmy sobie rolki, rok później kino domowe, a w tym roku jeszcze nie mamy pomysłu.

AGA 30, Effcia28, jeju, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy myślicie o swoich facetach a ja mam problem z teściami! Co im kupić?

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłęj nocki laseczki :-)

A co do prezentów to widziałam ładne kolczyki odpowiednie dla Wafla :-)

Dobranoc :-)

jeju, Dodi, aisa, magdzia26, Rucia, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 4670 4671 4672 4673 4674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ