X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha ha Aga widzę, że tu na opolszczyźnie baby mają ciekawą tradycję...

Zbiku może poszukać w necie, może coś wesołego....może jakąś wesołą bieliznę? Gorzej jak będziecie z rodzinką i otwieracie razem prezenty ha ha

Patrzam i Zbiku dopiero Rutosławie odpisała....nie ma co...minus stąd do Wa-wy :-)

Dobrej nocy dziewczyny...wylogowywuję się i spadam do ręcznych robótek :-)

AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    ha ha Aga widzę, że tu na opolszczyźnie baby mają ciekawą tradycję...

Zbiku może poszukać w necie, może coś wesołego....może jakąś wesołą bieliznę? Gorzej jak będziecie z rodzinką i otwieracie razem prezenty ha ha

Patrzam i Zbiku dopiero Rutosławie odpisała....nie ma co...minus stąd do Wa-wy :-)

Dobrej nocy dziewczyny...wylogowywuję się i spadam do ręcznych robótek :-)

No bo jak pytam się Wafla co chcesz pod choinkę to zawsze mówi nic no to kolczyki mu kupię :-)

mauysia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, Jeju Jeju... nic sie nie zmienilas ;)

to ze odpisałam Ruci a nie Tobie, było spowodowane tym, że.... nie, niczym. taką miałam fantazję :p
    i nigdy nie wpadłam na to żeby krawaty prostownicą prasować :D ale zapamiętam, słowo!

dobranoc!

Dodi, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Rucia, AGA 30, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooooooooooouuuu, czyżbym rozminęła się ze Żbikiem????????????????????

Dodi, Kfjatus, magdzia26, Rucia, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eech, Henix zasnął dopiero pół godziny temu a urabiałam go do snu - przy moim kraniku lub bujając go na rękach - od 20:00. No cóż, czasem tak bywa.

Żbikuś - najs tu si ja!
    Jeju - też mam nadzieję, że jest tak jak mówisz z Twoim cyklem :)
    Ruciu - a czemu ksiądz przychodzi?
    Kfjatus - bardzo dobrze pamiętam Twój cykl "200% ciążowy", więc jestem daleka od nakręcania Ciebie... Ale lukam na wykres codziennie i mam cichą nadzieję...
    Musiu - ja tam nie wiem, ale wydaje mi się że tylko ser musi być pasteryzowany, bo niepasteryzowany może zawierać jakieś tam bakterie listeriozy (czy cuś), obecne właśnie w pleśniowych serach.
    A sok jabłkowy w takim razie nie musi być pasteryzowany, bo nie zawiera tych ustrojstw. A wręcz zalecane jest picie w ciąży soków robionych własnoręcznie w sokowirówce, a nie sądzę, żeby ktokolwiek pasteryzował taki domowej roboty sok jabłkowy :)

Idę oblukać net pod kątem prezentów. Jednym okiem kukając na "Dwie wieże".

Aga30 - a propos kolczyków - kupię mojemu M, bo wśród niektórych tutaj jest on uważany za osobnika z przekłutymi uszami :D :D :D Stare forumowe dzieje, pewnie nikt nie pamięta tego wątku :)

zbikowa, Spero, Dodi, aisa, magdzia26, AGA 30, Fedra, Muska, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Eech, Henix zasnął dopiero pół godziny temu a urabiałam go do snu - przy moim kraniku lub bujając go na rękach - od 20:00. No cóż, czasem tak bywa.

Żbikuś - najs tu si ja!
    Jeju - też mam nadzieję, że jest tak jak mówisz z Twoim cyklem :)
    Ruciu - a czemu ksiądz przychodzi?
    Kfjatus - bardzo dobrze pamiętam Twój cykl "200% ciążowy", więc jestem daleka od nakręcania Ciebie... Ale lukam na wykres codziennie i mam cichą nadzieję...
    Musiu - ja tam nie wiem, ale wydaje mi się że tylko ser musi być pasteryzowany, bo niepasteryzowany może zawierać jakieś tam bakterie listeriozy (czy cuś), obecne właśnie w pleśniowych serach.
    A sok jabłkowy w takim razie nie musi być pasteryzowany, bo nie zawiera tych ustrojstw. A wręcz zalecane jest picie w ciąży soków robionych własnoręcznie w sokowirówce, a nie sądzę, żeby ktokolwiek pasteryzował taki domowej roboty sok jabłkowy :)

Idę oblukać net pod kątem prezentów. Jednym okiem kukając na "Dwie wieże".

Aga30 - a propos kolczyków - kupię mojemu M, bo wśród niektórych tutaj jest on uważany za osobnika z przekłutymi uszami :D :D :D Stare forumowe dzieje, pewnie nikt nie pamięta tego wątku :)
    ja to pamiętam doskonale

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ktoś może mi powiedzieć co u Olki slychać?

magdzia26 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Effciu,

jeszcze nie śpisz? :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jakoś nie mogę :(ale wyłączam już laptopa i muszę się jakoś zmusić żeby usnąć Dobranoc :*

mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku czyżbyś mnie źle zrozumiała :-P
    Dlaczego miałabym się zmieniać...jestem sobą i już....

Żartowałam z tym minusem ale napisałaś, że wpadłaś na ploty i zamilkłaś, dopiero procenty od Ruci Cię wykurzyły z krzaków :-D

Zaglądaj do nas częściej...plisssss....zresztą jakbys się cofnęła to całkiem niedawno też o Tobie pisałam....że zniknęłaś na dobre chyba :-)

Teraz ja nie mogę spać...ale jakoś się zmuszę :-P

Dodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 02:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam tylko napiaac, ze PAMIETAM O WAS WSZYSTKICH I POZDRAWIAM GORACO :* nie zapomjijcie o mnie plisss wroce tu jeszcze a podczytuje na biezaco ;)

Strażaczka90, Kaja, magdzia26, aisa, Kfjatus, mauysia, Rucia, zbikowa, AGA 30, Gunia, Pismak, Fedra, kiti, Effcia28, Selena, Muska, Spero, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi masz ty szczescie , ze ty o nas Pamietasz!!!!!!!!! Bo była by bitwa na Śnieżki heheheh

A tak serio Olka gdzie ty jesteś Franco jedna mam nadzieje, ze zyczenia swiateczne tutaj napiszesz i co u ciebie eeeeeee laski macie z nia kontakt ? Co u niej ?

A teraz sie witam !!!!
    lekko pobolewa mnie gardło i nie wiem co moge na to brac ??? Czy ja moge tamtum verde w tabsach czy innej postaci ?????

magdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• aisa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry!

Sven już odfrunął tylko śnieg zostawił. *Sven-tak tu przechrzcili Xawierka.
    Pierwszy tydzień praktyk za mną. Powiem Wam, że fajnie trafiłam. Byłam na spotkaniu rektorów szkół i przedszkoli z naszej gminy, na dwóch wizytacjach szkół, popełniłam jeden protokół z podsumowania ankiet, inne ankiety przygotowałam. Fajnie jest :)
    Na mikołajki M kupił świecącą gwiazde do okna, fajnie się prezentuje. My mamy jedną a szwedziaki w każdym oknie. Musze kiedyś porobić zdjęcia najfajniej oświetlonych miejsc.

Codziennie podczytuje co się u Was dzieje, ale rzadko mam wene żeby coś napisać. Postaram się częściej odzywać, ale nie obiecuje.

Miłego weekendu!!!!! :*

magdzia26, Rucia, Kaja, AGA 30, Gunia, Fedra, Dodi, kiti, Selena, Muska, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Zbikus <3
    Gdzie Olke schowalas :P?
    Kfiatus czekam cierpliwie w takim razie chociaż ja i tak wiem swoje :P
    Buziaki i milej soboty :*

AGA 30, Fedra, Dodi, Strażaczka90, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Mayuśka - księdza mam po kolędzie ... ;/

Miłej soboty Wam życzę i biorę się za ogarnianie chatki.

Fedra, Dodi, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane Moje : *

Muska jeszcze raz serdeczne gratulacje .
    U mnie ostatnio trochę lipa ... z fasolindą wszystko dobrze , ale ja mam problem zaczyna mi się odnawiać przepuklina pachwinowa byłam ostatnio na usg brzucha i być może będę musiałą iść na operację :(( jestem przerażona ... dzidziusiowi nie zagraża nic ale ta przepuklina cofa mi się do jamy brzusznej i może zapchać jelito a wtedy może być bardzo nieciekawie ... idę 12 grudnia na usg ponowne i będą podejmowac jakieś decyzje , do gina ide 16 i zobaczymy ... i stąd były te bóle w prawym podbrzuszu a nie od rozrastania się macicy ... nie mam jak was podczytać ale mam nadzieję wszystko nadrobię 20 grydnia jak już będę w naszym nowym domku , tymczasem całuje was mocno i ściskam buziaki

Strażaczka90, Muska lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak wstawić ten suwaczek ?

Fedra lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki
    Ja tylko na momet :) odezwalam sie zeby przypomniec sie wam choc jestem tu bardzo zadko, ze zawsze jestem zwami calym serduszkiem i o kazdej pamietam. <3

AGA 30, Gunia, magdzia26, Kaja, Pismak, Fedra, Dodi, kiti, Selena, Strażaczka90, Muska, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laseczki :-)

Idę zaliczyć chpdakowską a mój Wafel sprząta jak miło popatrzeć :-)
    Milego weekendu :-)

magdzia26, Kaja, Fedra, Dodi, Rucia, kiti, Selena, Strażaczka90, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    do widzenia
    miłego weekendu...

Dodi, Kaja, Rucia, kiti, Agafia, Selena, Strażaczka90, Spero, magdzia26, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 4671 4672 4673 4674 4675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ