plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ha ha Aga widzę, że tu na opolszczyźnie baby mają ciekawą tradycję...
Zbiku może poszukać w necie, może coś wesołego....może jakąś wesołą bieliznę? Gorzej jak będziecie z rodzinką i otwieracie razem prezenty ha ha
Patrzam i Zbiku dopiero Rutosławie odpisała....nie ma co...minus stąd do Wa-wy
Dobrej nocy dziewczyny...wylogowywuję się i spadam do ręcznych robótekAGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:ha ha Aga widzę, że tu na opolszczyźnie baby mają ciekawą tradycję...
Zbiku może poszukać w necie, może coś wesołego....może jakąś wesołą bieliznę? Gorzej jak będziecie z rodzinką i otwieracie razem prezenty ha ha
Patrzam i Zbiku dopiero Rutosławie odpisała....nie ma co...minus stąd do Wa-wy
Dobrej nocy dziewczyny...wylogowywuję się i spadam do ręcznych robótek
No bo jak pytam się Wafla co chcesz pod choinkę to zawsze mówi nic no to kolczyki mu kupięmauysia, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
oj, Jeju Jeju... nic sie nie zmienilas
to ze odpisałam Ruci a nie Tobie, było spowodowane tym, że.... nie, niczym. taką miałam fantazję :p
i nigdy nie wpadłam na to żeby krawaty prostownicą prasowaćale zapamiętam, słowo!
dobranoc!Dodi, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Rucia, AGA 30, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Eech, Henix zasnął dopiero pół godziny temu a urabiałam go do snu - przy moim kraniku lub bujając go na rękach - od 20:00. No cóż, czasem tak bywa.
Żbikuś - najs tu si ja!
Jeju - też mam nadzieję, że jest tak jak mówisz z Twoim cyklem
Ruciu - a czemu ksiądz przychodzi?
Kfjatus - bardzo dobrze pamiętam Twój cykl "200% ciążowy", więc jestem daleka od nakręcania Ciebie... Ale lukam na wykres codziennie i mam cichą nadzieję...
Musiu - ja tam nie wiem, ale wydaje mi się że tylko ser musi być pasteryzowany, bo niepasteryzowany może zawierać jakieś tam bakterie listeriozy (czy cuś), obecne właśnie w pleśniowych serach.
A sok jabłkowy w takim razie nie musi być pasteryzowany, bo nie zawiera tych ustrojstw. A wręcz zalecane jest picie w ciąży soków robionych własnoręcznie w sokowirówce, a nie sądzę, żeby ktokolwiek pasteryzował taki domowej roboty sok jabłkowy
Idę oblukać net pod kątem prezentów. Jednym okiem kukając na "Dwie wieże".
Aga30 - a propos kolczyków - kupię mojemu M, bo wśród niektórych tutaj jest on uważany za osobnika z przekłutymi uszamiStare forumowe dzieje, pewnie nikt nie pamięta tego wątku
zbikowa, Spero, Dodi, aisa, magdzia26, AGA 30, Fedra, Muska, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Eech, Henix zasnął dopiero pół godziny temu a urabiałam go do snu - przy moim kraniku lub bujając go na rękach - od 20:00. No cóż, czasem tak bywa.
Żbikuś - najs tu si ja!
Jeju - też mam nadzieję, że jest tak jak mówisz z Twoim cyklem
Ruciu - a czemu ksiądz przychodzi?
Kfjatus - bardzo dobrze pamiętam Twój cykl "200% ciążowy", więc jestem daleka od nakręcania Ciebie... Ale lukam na wykres codziennie i mam cichą nadzieję...
Musiu - ja tam nie wiem, ale wydaje mi się że tylko ser musi być pasteryzowany, bo niepasteryzowany może zawierać jakieś tam bakterie listeriozy (czy cuś), obecne właśnie w pleśniowych serach.
A sok jabłkowy w takim razie nie musi być pasteryzowany, bo nie zawiera tych ustrojstw. A wręcz zalecane jest picie w ciąży soków robionych własnoręcznie w sokowirówce, a nie sądzę, żeby ktokolwiek pasteryzował taki domowej roboty sok jabłkowy
Idę oblukać net pod kątem prezentów. Jednym okiem kukając na "Dwie wieże".
Aga30 - a propos kolczyków - kupię mojemu M, bo wśród niektórych tutaj jest on uważany za osobnika z przekłutymi uszamiStare forumowe dzieje, pewnie nikt nie pamięta tego wątku
mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Żbiku czyżbyś mnie źle zrozumiała
Dlaczego miałabym się zmieniać...jestem sobą i już....
Żartowałam z tym minusem ale napisałaś, że wpadłaś na ploty i zamilkłaś, dopiero procenty od Ruci Cię wykurzyły z krzaków
Zaglądaj do nas częściej...plisssss....zresztą jakbys się cofnęła to całkiem niedawno też o Tobie pisałam....że zniknęłaś na dobre chyba
Teraz ja nie mogę spać...ale jakoś się zmuszęDodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
Chcialam tylko napiaac, ze PAMIETAM O WAS WSZYSTKICH I POZDRAWIAM GORACO :* nie zapomjijcie o mnie plisss wroce tu jeszcze a podczytuje na biezaco
Strażaczka90, Kaja, magdzia26, aisa, Kfjatus, mauysia, Rucia, zbikowa, AGA 30, Gunia, Pismak, Fedra, kiti, Effcia28, Selena, Muska, Spero, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dodi masz ty szczescie , ze ty o nas Pamietasz!!!!!!!!! Bo była by bitwa na Śnieżki heheheh
A tak serio Olka gdzie ty jesteś Franco jedna mam nadzieje, ze zyczenia swiateczne tutaj napiszesz i co u ciebie eeeeeee laski macie z nia kontakt ? Co u niej ?
A teraz sie witam !!!!
lekko pobolewa mnie gardło i nie wiem co moge na to brac ??? Czy ja moge tamtum verde w tabsach czy innej postaci ?????magdzia26, Fedra, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Sven już odfrunął tylko śnieg zostawił. *Sven-tak tu przechrzcili Xawierka.
Pierwszy tydzień praktyk za mną. Powiem Wam, że fajnie trafiłam. Byłam na spotkaniu rektorów szkół i przedszkoli z naszej gminy, na dwóch wizytacjach szkół, popełniłam jeden protokół z podsumowania ankiet, inne ankiety przygotowałam. Fajnie jest
Na mikołajki M kupił świecącą gwiazde do okna, fajnie się prezentuje. My mamy jedną a szwedziaki w każdym oknie. Musze kiedyś porobić zdjęcia najfajniej oświetlonych miejsc.
Codziennie podczytuje co się u Was dzieje, ale rzadko mam wene żeby coś napisać. Postaram się częściej odzywać, ale nie obiecuje.
Miłego weekendu!!!!! :*magdzia26, Rucia, Kaja, AGA 30, Gunia, Fedra, Dodi, kiti, Selena, Muska, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kochane Moje : *
Muska jeszcze raz serdeczne gratulacje .
U mnie ostatnio trochę lipa ... z fasolindą wszystko dobrze , ale ja mam problem zaczyna mi się odnawiać przepuklina pachwinowa byłam ostatnio na usg brzucha i być może będę musiałą iść na operację( jestem przerażona ... dzidziusiowi nie zagraża nic ale ta przepuklina cofa mi się do jamy brzusznej i może zapchać jelito a wtedy może być bardzo nieciekawie ... idę 12 grudnia na usg ponowne i będą podejmowac jakieś decyzje , do gina ide 16 i zobaczymy ... i stąd były te bóle w prawym podbrzuszu a nie od rozrastania się macicy ... nie mam jak was podczytać ale mam nadzieję wszystko nadrobię 20 grydnia jak już będę w naszym nowym domku , tymczasem całuje was mocno i ściskam buziaki
Strażaczka90, Muska lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Ja tylko na mometodezwalam sie zeby przypomniec sie wam choc jestem tu bardzo zadko, ze zawsze jestem zwami calym serduszkiem i o kazdej pamietam.
AGA 30, Gunia, magdzia26, Kaja, Pismak, Fedra, Dodi, kiti, Selena, Strażaczka90, Muska, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny