SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 on przyjdzie i masz a mój jest i nie możemy :-( ale da maja wyroby hih
    kurka ja jak mam @ to nie wyrabiam a Ty tak długo musisz czekać:* ale dasz rade:*dasz rade do maja Kochanaa:**************

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś jajo zniose nie mogę sobie miejsca w łóżku znalesc ani leżeć na boku jednym ani drugim masakra jakas. ......

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dziś jajo zniose nie mogę sobie miejsca w łóżku znalesc ani leżeć na boku jednym ani drugim masakra jakas. ......
    a co się dzieje??

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 a nie wiem moze roczek miejsca juz nie ma to sie rozpycha i jakoś niekomfortowo , ale nic mnie nie boli ....no i bombelkuje w brzuchu wlasnie breg dance se urządza .....

Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. Chyba lubi Eminema heheheh no i dico polo heheheh

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 a nie wiem moze roczek miejsca juz nie ma to sie rozpycha i jakoś niekomfortowo , ale nic mnie nie boli ....no i bombelkuje w brzuchu wlasnie breg dance se urządza .....
    :) oj będzie chłopak skoro się rozpycha....wspomnisz moje słowa:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 w poniedziałek sie dowiem co tam za stworzenie Boskie mi tam grasuje mój m jak był dzieckiem to szalał , a ze ja na wsi bylam tylko z siostrą starsza i sami chlopacy no to wiadomo , ze lalkami sie nie bawilysmy i z chłopakami sie latalo po wsi , a ja to wybitna bylam bo podobno nocny marek bylam buszowalam jak wszyscy spali mama mowila nakrmiona pielucha zmieniona , a ja godzina 24 i w gatke , ale z kim ??? I oby dziecko nie bylo po mnie , ale sie okaże....

Strażaczka90, Dodi, AGA 30, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 w poniedziałek sie dowiem co tam za stworzenie Boskie mi tam grasuje mój m jak był dzieckiem to szalał , a ze ja na wsi bylam tylko z siostrą starsza i sami chlopacy no to wiadomo , ze lalkami sie nie bawilysmy i z chłopakami sie latalo po wsi , a ja to wybitna bylam bo podobno nocny marek bylam buszowalam jak wszyscy spali mama mowila nakrmiona pielucha zmieniona , a ja godzina 24 i w gatke , ale z kim ??? I oby dziecko nie bylo po mnie , ale sie okaże....
    A ja jestem znowu strasznie wredna! mam charakter choleryka...ale to po ojcu moim...Wiesz nie raz się dziwie że mój M tyle ze mną wytrzymał ..i zdecydował się na ślub:) bo do Kościoła ustalić date ślubu to On mnie zaciągnął...On znowu to jest spokojny trudno Go wyprowdzić z równowagi a mnie znowu bardzo szybko coś wkurzy i łatwo z równowagi wyprowadzić..Ma tylko nadzieje że jak będę miała dzidzi to nie pojdzie w charakterek mamusi!!!!

Fedra lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou laseczki!
    a Kfjatus nic nie pisze.. A wpisała dziś tempkę? bo z telefonu nie mogę oglądać wykresów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 20:03

Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIe dała :(
    mauysia wrote:
    Helou laseczki!
    a Kfjatus nic nie pisze.. A wpisała dziś tempkę? bo z telefonu nie mogę oglądać wykresów.

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    NIe dała :(
    Dzieki za info Musiu :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc:* M jeszcze nie wrócił a ja nie będę na Niego czekała....Boli mnie podbrzusze albo jajniki sama już nie wiem ...do jutra;*

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej nocki laseczki :-)
    Ja już wróciłam z urodzin od teściówki :-)
    Wypiję drinka i do wyrka :-)

Strażaczka90, aisa, Selena, Dodi, Spero, mauysia, Fedra, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ nie mam, ale ciągle czekam, wstalam później niż zwykle, więc mierzenie było bezsensu... generalnie czuje się ok, bolał mnie w dzień trochę brzuch i myślałam, że @ zaraz przylezie, ale ból przeszedł...
    czekam dalej... pewnie jutro...
    Dziękuję za troskę. Miłego wieczoru. :-* :-)

Strażaczka90, Dodi, Spero, Fedra, Kaja, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    @ nie mam, ale ciągle czekam, wstalam później niż zwykle, więc mierzenie było bezsensu... generalnie czuje się ok, bolał mnie w dzień trochę brzuch i myślałam, że @ zaraz przylezie, ale ból przeszedł...
    czekam dalej... pewnie jutro...
    Dziękuję za troskę. Miłego wieczoru. :-* :-)
    Spoko Kfjatus, co będzie to będzie :*

Życzę Wam wszystkim dobrej nocy! I miłej, bezksawerowej niedzieli.

Spero, Dodi, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór kochane.

Ale Żbiczku prezent nam na mikolaja zrobilaś :)

Kfjatus :* kciuki dalej mam zaciśnięte.

Stazaczko, mam nadzieję, że Twój mąż wynagrodzi Ci tę jego dzisiejszą balangę i zaniedbanie Ciebie :D

Kaju myślę że jakiś mały tancerz, albo bokser się u Ciebie rozgościł :D oby tylko później był bardziej grzeczny :)

Aga! Trzymam kciuki za treningi <3 Mam nadzieję, ze wkrótce zobaczysz efekty

ja od rana latałam po targu, gdzie prawie nie było sprzedawców :( ale kupiłam prawie to co chciałam. potem szybki obiad i popołudnie z siostrą, a na wieczór fondue mmm pycha :)

aa i AMH 3,54 czyli po przeliczeniu około 1,77 więc się cieszę. dobry wynik :)

dobrej nocy <3

Dodi, mauysia, Fedra, Gunia, aisa, Strażaczka90, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2013, 01:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 Fedra <3 Libra <3 Shagga <3 mauysia <3 Aga <3 Agafia <3 aisa <3 a-koczek <3 Ami <3 Beata <3 Bella <3 Effcia <3 Gocha <3 Gunia <3 Blondi <3 Dora <3 Gadgetka <3 Ilona <3 Jeju <3 Kaja <3 Karoam <3 Kfjatus <3 kiti <3 Kopciuszek <3 mala <3 mala29 <3 Muska <3 natusia <3 Olka <3 Pismak <3 plemniczka <3 Rucia <3 She <3 Strażaczka <3 Sylwia <3 Zosia-Ktosia <3 Zbikowa <3
    wybaczcie... pierdzieli mi się w dyniaku ale lajki lubię :) jestem, czuwam, myślę a niedługo podam adres i poproszę o paczku do wariatkowa :P
    jeśli nie będzie 37 lajków to się zastanowię nad powrotem a jeśli o Kimś zapomniałam to się schłostam :D

edit: Spero i magdzia sorki ;) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 12:14

Kaja, Kfjatus, a-koczek, plemniczka, Gunia, aisa, Spero, Strażaczka90, Pismak, zbikowa, Ilona, Effcia28, kiti, jeju, magdzia26, aniulkab86, mala29_, Fedra, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi lajki nie lajki my czekamy na Ciebie kochana ...

Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki u nas mróz hoho .....miłej niedzieli kochane ...

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @ przyszła, mała iskierka nadziei uciekła...
    Wierzyłyście w to, że się udało bardziej niż ja, niestety Cud mnie w tym grudniu ewidentnie ominął... liczę na rok 2014, może zdarzy się w końcu prawdziwy CUD i spotka mnie to wielkie szczęście...

Życzę przyjemnej niedzieli :*

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 4673 4674 4675 4676 4677 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ