plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 a nie wiem moze roczek miejsca juz nie ma to sie rozpycha i jakoś niekomfortowo , ale nic mnie nie boli ....no i bombelkuje w brzuchu wlasnie breg dance se urządza .....
Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 a nie wiem moze roczek miejsca juz nie ma to sie rozpycha i jakoś niekomfortowo , ale nic mnie nie boli ....no i bombelkuje w brzuchu wlasnie breg dance se urządza .....
oj będzie chłopak skoro się rozpycha....wspomnisz moje słowa:)
-
Strażaczka90 w poniedziałek sie dowiem co tam za stworzenie Boskie mi tam grasuje mój m jak był dzieckiem to szalał , a ze ja na wsi bylam tylko z siostrą starsza i sami chlopacy no to wiadomo , ze lalkami sie nie bawilysmy i z chłopakami sie latalo po wsi , a ja to wybitna bylam bo podobno nocny marek bylam buszowalam jak wszyscy spali mama mowila nakrmiona pielucha zmieniona , a ja godzina 24 i w gatke , ale z kim ??? I oby dziecko nie bylo po mnie , ale sie okaże....
Strażaczka90, Dodi, AGA 30, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 w poniedziałek sie dowiem co tam za stworzenie Boskie mi tam grasuje mój m jak był dzieckiem to szalał , a ze ja na wsi bylam tylko z siostrą starsza i sami chlopacy no to wiadomo , ze lalkami sie nie bawilysmy i z chłopakami sie latalo po wsi , a ja to wybitna bylam bo podobno nocny marek bylam buszowalam jak wszyscy spali mama mowila nakrmiona pielucha zmieniona , a ja godzina 24 i w gatke , ale z kim ??? I oby dziecko nie bylo po mnie , ale sie okaże....
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
@ nie mam, ale ciągle czekam, wstalam później niż zwykle, więc mierzenie było bezsensu... generalnie czuje się ok, bolał mnie w dzień trochę brzuch i myślałam, że @ zaraz przylezie, ale ból przeszedł...
czekam dalej... pewnie jutro...
Dziękuję za troskę. Miłego wieczoru. :-*Strażaczka90, Dodi, Spero, Fedra, Kaja, magdzia26, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:@ nie mam, ale ciągle czekam, wstalam później niż zwykle, więc mierzenie było bezsensu... generalnie czuje się ok, bolał mnie w dzień trochę brzuch i myślałam, że @ zaraz przylezie, ale ból przeszedł...
czekam dalej... pewnie jutro...
Dziękuję za troskę. Miłego wieczoru. :-*
Życzę Wam wszystkim dobrej nocy! I miłej, bezksawerowej niedzieli.Spero, Dodi, Fedra, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór kochane.
Ale Żbiczku prezent nam na mikolaja zrobilaś
Kfjatus :* kciuki dalej mam zaciśnięte.
Stazaczko, mam nadzieję, że Twój mąż wynagrodzi Ci tę jego dzisiejszą balangę i zaniedbanie Ciebie
Kaju myślę że jakiś mały tancerz, albo bokser się u Ciebie rozgościłoby tylko później był bardziej grzeczny
Aga! Trzymam kciuki za treningiMam nadzieję, ze wkrótce zobaczysz efekty
ja od rana latałam po targu, gdzie prawie nie było sprzedawcówale kupiłam prawie to co chciałam. potem szybki obiad i popołudnie z siostrą, a na wieczór fondue mmm pycha
aa i AMH 3,54 czyli po przeliczeniu około 1,77 więc się cieszę. dobry wynik
dobrej nocyDodi, mauysia, Fedra, Gunia, aisa, Strażaczka90, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fedra
Libra
Shagga
mauysia
Aga
Agafia
aisa
a-koczek
Ami
Beata
Bella
Effcia
Gocha
Gunia
Blondi
Dora
Gadgetka
Ilona
Jeju
Kaja
Karoam
Kfjatus
kiti
Kopciuszek
mala
mala29
Muska
natusia
Olka
Pismak
plemniczka
Rucia
She
Strażaczka
Sylwia
Zosia-Ktosia
Zbikowa
wybaczcie... pierdzieli mi się w dyniaku ale lajki lubięjestem, czuwam, myślę a niedługo podam adres i poproszę o paczku do wariatkowa
jeśli nie będzie 37 lajków to się zastanowię nad powrotem a jeśli o Kimś zapomniałam to się schłostam
edit: Spero i magdzia sorki:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 12:14
Kaja, Kfjatus, a-koczek, plemniczka, Gunia, aisa, Spero, Strażaczka90, Pismak, zbikowa, Ilona, Effcia28, kiti, jeju, magdzia26, aniulkab86, mala29_, Fedra, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
@ przyszła, mała iskierka nadziei uciekła...
Wierzyłyście w to, że się udało bardziej niż ja, niestety Cud mnie w tym grudniu ewidentnie ominął... liczę na rok 2014, może zdarzy się w końcu prawdziwy CUD i spotka mnie to wielkie szczęście...
Życzę przyjemnej niedzieli :*
Fedra lubi tę wiadomość