plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:@ przyszła, mała iskierka nadziei uciekła...
Wierzyłyście w to, że się udało bardziej niż ja, niestety Cud mnie w tym grudniu ewidentnie ominął... liczę na rok 2014, może zdarzy się w końcu prawdziwy CUD i spotka mnie to wielkie szczęście...
Życzę przyjemnej niedzieli :*
kochana tylko się nie poddawać
-
Wierzyłyście w to, że się udało bardziej niż ja, niestety Cud mnie w tym grudniu ewidentnie ominął... liczę na rok 2014, może zdarzy się w końcu prawdziwy CUD i spotka mnie to wielkie szczęście...
Życzę przyjemnej niedzieli :*Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Spero wrote:Dobry wieczór kochane.
Ale Żbiczku prezent nam na mikolaja zrobilaś
Kfjatus :* kciuki dalej mam zaciśnięte.
Stazaczko, mam nadzieję, że Twój mąż wynagrodzi Ci tę jego dzisiejszą balangę i zaniedbanie Ciebie
Kaju myślę że jakiś mały tancerz, albo bokser się u Ciebie rozgościłoby tylko później był bardziej grzeczny
Aga! Trzymam kciuki za treningiMam nadzieję, ze wkrótce zobaczysz efekty
ja od rana latałam po targu, gdzie prawie nie było sprzedawcówale kupiłam prawie to co chciałam. potem szybki obiad i popołudnie z siostrą, a na wieczór fondue mmm pycha
aa i AMH 3,54 czyli po przeliczeniu około 1,77 więc się cieszę. dobry wynik
dobrej nocy
oj oj wynagrodził i to bardzo:) hmm
Spero lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki
Dodi nie chłostaj się, ale pamięć szwankuje
Kfjatuśzobaczysz kochana, że w Nowym roku wykiwamy @ :*
Sylwia.... gdzie się podziewasz? co tam u lekarza? daj no znać coś
Miłej niedzieli i dużo Słoneczkau mnie pięknie świeci
Dodi, aisa, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć kobietki
Dodi
Kfiatku kochanie dla Ciebie
Resztę serdecznie pozdrawiam
Dzoszki pokazuje mi już 70 % ciąży już za mnązostało to gorsze 30 %
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 14:26
Dodi, Kfjatus, Spero, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Gunia, Fedra, Kaja, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Miłej niedzieli życzę wszystkim :*
Spero, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Fedra, Kaja, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny....Kfjatuś...no nie powiem...jestem w szoku....ale cholera co robić?
FAKT, ŻE DNI PŁODNE W OKOLICY ŚWIĄT POWINNY WYPAŚĆ....może bzzz pod choinką?
Effcia czasem to ta lepsza część, te 30 %
Dodi....szalona Ty...ja mam zamówioną salę dla vipów ale na Pomorzu...jak juz coś będzie Ci kukać, to daj znać, odstąpię
Może być Blondi...napisz na fb ovu to Ci może szybciej dziewczyny odpiszą
Kitimiłej niedzieli popołudniowo
Mnie mdli, sutki pieką, bolą, ból miesiączkowy piknał kilka razy po kilka sekund...za to codziennie teraz kręci mi się w głowie
Ten miesiąc jest wyjątkowy...buziaki...kiti, Spero, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, mala29_, a-koczek, Fedra, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Życzę przyjemnej niedzieli :*
Uszy do góryMusimy być silne !!!
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Miki -
Kfiatus
Dzień dobry a właściwie dobry wieczór
Dodi
Kurczaki ten 2013 chyba jakiś byle jaki mój ostatni cykl w tym roku raczej też zakończy się jak poprzednie juz to czuje te same objawy ból brzucha i mdli mnie więc u mnie najwidoczniej to są objawy zbliżającej się @ jeszcze do tego ovu się za mną zabawia i tydzień później przyszła niż zawsze wiec na mega długi cykl się zanosi
Ale dla mnie 2014 to będzie rok wielkich zmian przeprowadzka budowa domku zmiana branży pracowej wiec i może uda się też z fasolka boje się tego wszystkiego ale wierzę że się uda a jak się uda będę najszczesliwsza osoba na świecieSpero, Strażaczka90, a-koczek, Fedra, Kaja, AGA 30, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Spoko jakoś załamki nie ma.. tylko, gdy cykl się wydłuża pojawia się choć tyciusia nadzieja... Ale są plusy, więc sączę czerwone wino, mimo innych czerwonych niedogodności... i może Jejuś masz rację, że będziemy kombinować przed choinką, za choinką, pod choinką----> warto przecież próbować !
BUUUUZIAKI KOBIETY! I czekam na dwie krechy, tych jeszcze niezakreskowanych! I na swoje też czekam!a-koczek, magdzia26, Fedra, kiti, Muska, Dodi, Effcia28, Spero, Rucia, jeju, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć laski z zasniezonej Nebraski hihi mnie południe miło zlecialo bo na obiadku u rodziny i oczywiście pada śnieg jasny gwint ale co tam dobrze że mi się dobrze jechało ale co tam niech wasze ovulancje były plodne jak cholera i aby żołnierzyki waszych m trafiły sam środek ........
kiti, magdzia26, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sobie obiecuję że 2014 to będzie rok wielgachnych zmian
Zmienię wszystko co się daPoza kotem
bo tylko on mnie kocha i okazuje to
Przytuli się do mnie :*) pomruczy
Okaże swoją miłość
Czas na zmiany
32 lata ale życie przede mnąmagdzia26, Dodi, Spero, Fedra, a-koczek, jeju, Selena, aisa lubią tę wiadomość