plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:Witajcie Kochane Moje : *
Muska jeszcze raz serdeczne gratulacje .
U mnie ostatnio trochę lipa ... z fasolindą wszystko dobrze , ale ja mam problem zaczyna mi się odnawiać przepuklina pachwinowa byłam ostatnio na usg brzucha i być może będę musiałą iść na operację( jestem przerażona ... dzidziusiowi nie zagraża nic ale ta przepuklina cofa mi się do jamy brzusznej i może zapchać jelito a wtedy może być bardzo nieciekawie ... idę 12 grudnia na usg ponowne i będą podejmowac jakieś decyzje , do gina ide 16 i zobaczymy ... i stąd były te bóle w prawym podbrzuszu a nie od rozrastania się macicy ... nie mam jak was podczytać ale mam nadzieję wszystko nadrobię 20 grydnia jak już będę w naszym nowym domku , tymczasem całuje was mocno i ściskam buziaki
To kiedy ta kawa (względnie rumianek)?
Daj znać jak będziesz we Wro to się na mieście gdzieś spotkamy. KoooooniecznieMamy dużo do pogadania
-
AGA 30 wrote:Padam ale czuję sie wspaniale po tych ćwiczeniach
Pachnąca czyściutka wyszłam spod prysznica
Ufff a dziś na urodzinki do teściówkiTez miałam się wziąć za ćwiczenia jakieś i trochę tłuszczyku stracić... Mogę teraz normalnie ćwiczyć, czy lepiej bez takich ostrych chodakowskich? Boję się że utyję strasznie jak nie będę się ruszać
-
Kaja wrote:Muska wybacz ale wczoraj nie dałam rady na pocztę przez tą pogodę , ale w poniedziałek wyślę
Wylecz się i dopiero potem wychodź z domu. Ja póki co mam wykupiony lek, także na razie jest w zapasie i nie ma co się śpieszyć z kolejną paczką
Spróbuj tego płukania szałwią. Tylko pamiętaj żeby nic nie połykać. Mi pomogła miesiąc temu, a lekarka znowu antybiotyki mi chciała wcisnąć. Wtedy wzięłam tylko L4 i leczyłam się w domu domowymi sposobami, m.in. płukaniem gardła szałwią. Pomogło
Zdrowiej -
Wpadłam na pomysł kupienia nam wyciskarki do owoców. Tylko jak weszłam na net i zobaczyłam ceny od 3 tyś w górę to mnie do ziemi aż docisnęło. Ale to drogie!!!
Przerzuciłam się więc na wyciskarki do samych cytrusów. Tu wielkiej filozofii działania nie ma i cena nawet poniżej 100zł.
Macie takie sprzęty w domu? Opłaca się kupić? Polecacie jakieś? -
Muska jak na złość na wsi szałwii nie ma , ale spoko dała mi jakiś syrop dla kobiet w ciąży najem sie na noc czosnku i takich tam naturalnych dziwnych rzeczy i jutro nówka funkiel niesmigana hihi
Muska, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
od godziny 16.45 jestem sama w domu:( Mój Mąż poszedł na impreze strażacką.Ciekawe o które wróci...a ja siedzie przy laptopie bo do kompa mi sie nie chce wstawać...Leże pod kołderką i wpierdzielam kilogamami mandaryncie:D zaraz pękne:P
Selena, magdzia26, Dodi, AGA 30, Kfjatus, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strazaczka a ty nie bo ja już po serduszkowaniu hihi
Kaja, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ps.Strazaczka doczytalam Jooo to twój m zalany przydzie musi odreagować Ksawier hihi.ps moje serduszkowanie było dawno dawno temu ja..już jak zakonnica hihi
hehe:) a Ty poczekaj urodzisz to będzie Ci wyrko skrzypiało
hihih
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 18:39