plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry...
Powiem Wam, że tempka niby dość wysoka, robię się jakaś przeziębiona (nie jakoś szczególnie, zwyczajnie mam katar), więc może od tego? Sama już nie wiem...ale @ dalej nie mam... więc czekam...
Dziś Mikołajki, więc życzę Wam Dziewczynki, by święty z siwą brodą był bardzo łaskawy, przyniósł Wam zdrowe fasoleczki, sprawi, że na świat przyjdą cudne Dzieciątka, a te, które już są na świecie niech będą łaskawe dla swych Mam i nie płaczą całą nockęDużo ciepła, mało wiatru i samych przyjemnych zdarzeń w ten przedświąteczny czas.
magdzia26, Strażaczka90, Gunia, Muska, AGA 30, mauysia, Dodi, Effcia28, Selena, Fedra, Pismak, Spero, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
prosze mi się tutaj meldowac jedna po drugiej bo się martwię czy was Ksawery nie porwał w nocy
Kfitek Kfiatek Kfiatek weź no juz przestań i pokaż nam te dwie kreseczki
dziewczyneczki miłego mikołajkowego dzionkaStrażaczka90, AGA 30, mauysia, Dodi, Fedra, Spero, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mogę spać....więc oglądam "M jak Miłość" stopy mam lodowate:/zawsze mój M mi je ogrzewal a teraz jest w pracy i dupcia zimna zostają mi tylko ciepłe skarpetki:(Ale dziś Mikołajki i mam dobry humorek:)Wesołych Mikolajek Wam życzę
U Nas jest coraz gorzej wietrznie...toszke śnigu napadalo.Światło mruga:/pewnie zaraz zabiorą....trzeba powoli ozdoby wyciągnąć że strychu:)uwielbiam to!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 09:01
magdzia26, AGA 30, Dodi, Fedra, Spero, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra radowego kaszuba jakiś tam xsawier nie weźmie sesese ... oszuści w tym tvp1 mówili że nie wieje aż tak a nasz osiedlowy gwalciciel czyli kot siedzi w domu a moja czarna w budzie ale nie ta to szaleje jak ten huragan hihi
Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
U nas wieje a ja się cieszę, bo czuję się jak w domu
W sensie w mieście gdzie się urodziłam :-)Słoneczko świeci pięknie...suchutko i czyściutko, ciekawe na jak długo...jedynie kury mają raj, bo u nich gałązka na gałązce i mają tor przeszkód
Buziaki :-* Zrobię pranie, to pięknie wyschnie...papapamagdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny