plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:A ja kfiatku to życzę ci żebyś przez najbliższe 9 miesięcy była na "tapecie"
ale piętro wyżej tabelce
Mi pasuje
Bym Was zamęczała każdym kupionym gadżetem, bo taaak bym się cieszyła
Byście miały dość smoczusiów, ciuszków, wózeczków, misiaczków, karuzelek
NO,A REALNIE, TO NIEREALNEmagdzia26, Gunia, jeju, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:no nic trzeba iść maciczkę umyć bo może będę brana (pod uwagę ) dziś
Mój pan i władca się zbliża trzeba łóżko grzaćGunia, AGA 30, jeju, Spero, Effcia28, plemniczka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witajcie wieczorową porą,
Ruciu - ciekawam co Ci babeczka doradzi.
Kopciuszku - oby u Ciebie też się unormowało. A tak na marginesie, miękkie piersi wcale nie muszą oznaczać że nie ma w nich pokarmu - raczej to, że pokarmu jest optymalnie. A na początku karmienia ma się takie balony bo organizm jest zdezorientowany i nie wie ile produkować, więc na wszelki wypadek produkuje za dużo.
Jeśli chodzi o spanie - u mnie też Leo czasem budzi Heniolka. Ale bynajmniej nie nazwałabym go podłym tylko nieświadomym... To przecież tylko dziecko.Gunia, jeju, Spero, Effcia28, Dodi, Fedra, magdzia26, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Mauyś, jak Ty ładnie nazywasz niektóre rzeczy
Ja się wkurzam, a Ty delikatnie rozmawiasz
Dobranoc
Edit:
Niby nad morzem Ksawery, a u mnie na szyby napiera, że czekam w napięciu, czy nie wepchnie okien do mieszkania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 21:15
mauysia, Dodi, Effcia28, Kfjatus, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Jeszcze chciałam dodać, że przeraża mnie to bycie na tapecie, a Jejeczek ma termin dopiero na 9, więc jestem ewidentnie obserwowanA
Dlatego uważam, że moja @ ma przyjść i nie zawracać mi i Wam głowy!
AGA 30, Kfjatus, Fedra, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny