plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
O boszsz... niech przyjdzie ta @..., pierd...a dostaję już!
No, bo jak głupia ciągle mi się wydaje, że już dostanę i nie dostaję, a już mogłaby przyleźć i nie zawracać mi głowy, a do tego jeszcze Was nastawia tym swoim spóźnianiem, a ja tak myślę, że lada chwilę zawita i powie "mam cię"...
Spoko nie oszalałam, taka tylko chciałam się wyżalić
Ogólnie daję radę...
Idę poleżakować, bo jakoś boli mnie dziś głowa i jestem potwornie zmęczona. Jakiś nawał pracy dzisiaj miałam, że się nie wyrobiłam..
Musiaczku mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Waszej myśli i z domem i z pracą
Sylwiuś bardzo mi przykro z powodu Twojej @
Gunia
Beatko odezwij się czasem!
Rutka ucz się pilnie od pani laktatorki, to potem będziesz nam wiedzę przekazywała
Shagguś jak Twoje Cudeńka?
Mauyś widzę, że troszkę więcej się pojawiasz, chyba chłopcy grzecznieją w oczach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 17:18
Strażaczka90, Fedra, kopciuszek126, aisa, Rucia, Muska, Effcia28, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jeszcze chciałam dodać, że przeraża mnie to bycie na tapecie, a Jejeczek ma termin dopiero na 9, więc jestem ewidentnie obserwowanA
Dlatego uważam, że moja @ ma przyjść i nie zawracać mi i Wam głowy!
Kaja, Spero, Spero, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Laslki ale wieje na kaszubach łby urywa ale oby światła nie wylaczyli ......mówili że na trójmiasto przyjdzie ten xsawier i już się powoli ro
zkręca niech bierze babki wasze @@@@@ w pi........u niech nie przychodzą przez 9 miechow ...Spero, Strażaczka90, AGA 30, Fedra, magdzia26, Rucia, jeju lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Laslki ale wieje na kaszubach łby urywa ale oby światła nie wylaczyli ......mówili że na trójmiasto przyjdzie ten xsawier i już się powoli ro
zkręca niech bierze babki wasze @@@@@ w pi........u niech nie przychodzą przez 9 miechow ...Kaja, Fedra, Rucia, jeju, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Aga już śnieg z deszczem pada śnieg.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 18:13
-
Kaja wrote:Strazaczka super że tacy ludzie jak twój m pomagają innych chyle czoła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 18:25
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzięki Ruciu za namiary,ale ja mam za daleko....bo najbliżej taka Pani to z Radomia musiałaby przyjechać,ewentualnie Łódź czy Warszawa - choć te dwa miasta są dalej niz Radom.
Także musze sobie sama radzić.Ale może ta Pani Tobie da jakieś cenne rady to i ja może skorzystam w ten chociaż sposób
Po wizycie patronażowej ok. Nie ważyli Go. Pilęgniarka stwierdziła,ze nie ma sensu-gdyby miał miesiąc to by Go zważyła bo miała by orientację ile przybrał przez miesiac .Ale mąż nie mógł wytrzymać i sami położyliśmy małego na wadze i w śpioszkach ważył 3500g.A ile ma bez to nie wiemy...Szczepienie mamy 9 stycznia.
Lekarka pytała czy karmie piersią.Powiedz,że tak,ale moje piersi już nie wystarczają.Bo mały wyssie obie i jest głodny.I powiedz. że dokarmiam butelka raz na jakis czas.W sumie butelke pił dopiero 5 razy.Pani dr powiedziała,ze dobrze jak tak dużo je to znaczy,że będzie rósł..I już uciekam bo ssak sie budzi
Strażaczka90, magdzia26, Rucia, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej mam wyniki:
TSH 2.54
Ft3 4,13
Ft4 1,22
Estradiol 22.09
FSH 5.5
LH 4,8
TPO <5,00
TG 84,84
Mam tsh za wysokie i nie podoba mi się wynik estradiolu norma niby jest od 12,5 do 166 w fazie folikularnej ale wynik jest bardzo niski:/ co myślicie o moich wynikach?20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)