Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boszsz... niech przyjdzie ta @..., pierd...a dostaję już!
    No, bo jak głupia ciągle mi się wydaje, że już dostanę i nie dostaję, a już mogłaby przyleźć i nie zawracać mi głowy, a do tego jeszcze Was nastawia tym swoim spóźnianiem, a ja tak myślę, że lada chwilę zawita i powie "mam cię"...

Spoko nie oszalałam, taka tylko chciałam się wyżalić :D
    Ogólnie daję radę...
    Idę poleżakować, bo jakoś boli mnie dziś głowa i jestem potwornie zmęczona. Jakiś nawał pracy dzisiaj miałam, że się nie wyrobiłam..
    Musiaczku mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Waszej myśli i z domem i z pracą :)
    Sylwiuś bardzo mi przykro z powodu Twojej @ :(
    Gunia <3
    Beatko odezwij się czasem!
    Rutka ucz się pilnie od pani laktatorki, to potem będziesz nam wiedzę przekazywała :P
    Shagguś jak Twoje Cudeńka?
    Mauyś widzę, że troszkę więcej się pojawiasz, chyba chłopcy grzecznieją w oczach :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 17:18

Strażaczka90, Fedra, kopciuszek126, aisa, nick nieaktualny, Muska, Effcia28, Gunia, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze chciałam dodać, że przeraża mnie to bycie na tapecie, a Jejeczek ma termin dopiero na 9, więc jestem ewidentnie obserwowanA :P Dlatego uważam, że moja @ ma przyjść i nie zawracać mi i Wam głowy! :D

Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laslki ale wieje na kaszubach łby urywa ale oby światła nie wylaczyli ......mówili że na trójmiasto przyjdzie ten xsawier i już się powoli ro
    zkręca niech bierze babki wasze @@@@@ w pi........u niech nie przychodzą przez 9 miechow ...

nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra, magdzia26, nick nieaktualny, jeju lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Laslki ale wieje na kaszubach łby urywa ale oby światła nie wylaczyli ......mówili że na trójmiasto przyjdzie ten xsawier i już się powoli ro
    zkręca niech bierze babki wasze @@@@@ w pi........u niech nie przychodzą przez 9 miechow ...
    U Nas też strasznie wieje!!!!!!muszę cegły nosić w kieszeni by wiatr mnie nie porwał!!!

Kaja, Fedra, nick nieaktualny, jeju, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też już wieje od 2-3 godzin :/ Oj będzie jutro śnieg :/

jeju lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    U mnie też już wieje od 2-3 godzin :/ Oj będzie jutro śnieg :/
    U Nas mają być od jutra zamiecie śnieżne...trzeba sanki wygrzebac z komory:) oj pojezdzilo by sie na saneczkach....

Fedra, magdzia26, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga już śnieg z deszczem pada śnieg.......

Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    U Nas światło mrugnelo!!*jak zgaśnie to zawału dostanę...bo Mój M pewnie zaraz dostanie wezwanie a ja sama zostanę:(na ulicy już światła nie ma...pewnie linie zrwalo gdzies i deszcz że śniegiem tez pada

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 18:13

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka super że tacy ludzie jak twój m pomagają innych chyle czoła :-):-)

Strażaczka90, Fedra, jeju lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strazaczka super że tacy ludzie jak twój m pomagają innych chyle czoła :-):-)
    No jeździ na pożary do powodzi,do wypadków ale boję sie zawsze że kiedyś coś sie stanie i nie wroci domu były u Nas takie przypadki...ja też jestem strazaczka...ale tylko w OSP

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 18:25

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

U mnie na razie wieje że ho ho A ja muszę do sklepu jechać bo Wafel napisała że wraca dziś a w domu ani chleba a w lodówce tylko szczur wisi :/ :-)

jeju lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    U mnie na razie wieje że ho ho A ja muszę do sklepu jechać bo Wafel napisała że wraca dziś a w domu ani chleba a w lodówce tylko szczur wisi :/ :-)
    To uważaj tam na siebie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    To uważaj tam na siebie....

3 km tylko do przejechania więc ok będzie:-)

Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Ruciu za namiary,ale ja mam za daleko....bo najbliżej taka Pani to z Radomia musiałaby przyjechać,ewentualnie Łódź czy Warszawa - choć te dwa miasta są dalej niz Radom.

Także musze sobie sama radzić.Ale może ta Pani Tobie da jakieś cenne rady to i ja może skorzystam w ten chociaż sposób ;)

Po wizycie patronażowej ok. Nie ważyli Go. Pilęgniarka stwierdziła,ze nie ma sensu-gdyby miał miesiąc to by Go zważyła bo miała by orientację ile przybrał przez miesiac .Ale mąż nie mógł wytrzymać i sami położyliśmy małego na wadze i w śpioszkach ważył 3500g.A ile ma bez to nie wiemy...Szczepienie mamy 9 stycznia.
    Lekarka pytała czy karmie piersią.Powiedz,że tak,ale moje piersi już nie wystarczają.Bo mały wyssie obie i jest głodny.I powiedz. że dokarmiam butelka raz na jakis czas.W sumie butelke pił dopiero 5 razy.Pani dr powiedziała,ze dobrze jak tak dużo je to znaczy,że będzie rósł. :).I już uciekam bo ssak sie budzi :)

Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, Muska, Dodi lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kfiatku to życzę ci żebyś przez najbliższe 9 miesięcy była na "tapecie" :P ale piętro wyżej tabelce <3

Strażaczka90, Kfjatus, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek Tymus niech je i zdrowo rośnie !!!!

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak.tylko szczur to masz coś zupę ugotuj lub usmaz jak shrek hihi no takich rzeczy nie mam w lodówce hihi :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Strażaczka90, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wes cegły do kieszeni abyś nieodleciala hihi

Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam wyniki:
    TSH 2.54
    Ft3 4,13
    Ft4 1,22
    Estradiol 22.09
    FSH 5.5
    LH 4,8
    TPO <5,00
    TG 84,84

Mam tsh za wysokie i nie podoba mi się wynik estradiolu norma niby jest od 12,5 do 166 w fazie folikularnej ale wynik jest bardzo niski:/ co myślicie o moich wynikach?

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak ciocia Fredzia jest ekspert w wynikach może się pokaże to ci odp.a jak nie to może zapytaj na priva

Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4663 4664 4665 4666 4667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ