plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:Dobrze
na 98 % synusia będziemy mieli
dzidziuś rozwija się dobrze mi trochę ból dokucza w miejscu dawno operowanej przepukliny ale nie ma póki co żadnego zagrożenia
20 będę już w naszym domku to was nadrobięi będę z wami już normalnie .Tęsknię
No to dobrz eż e do Nas wrócić bo juz troche Cię tu nie ma, ale najważniejsze ze wszystko jest ok trzymaj się ciepło17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś wczoraj jeszcze miała dalszą część na ciążowym forum musiała widocznie usunąć bo były też komentarze pod jej wykresem typu że jest nienormalne i wogole i też są pousuwane...nie wiem ale jedno jest pewne normalna to ta osoba nie jest
-
a tak wracając do tematu świąt
prezent dla mojego P sie sam rozwiązał
P zaproponował mi sam żebyśmy sobie coś razem kupili
ale pojawiła się problem z prezentem dla rodziców i moich dwóch chrześnic i stąd do was pytanie bo ja kompletnie nie wiem co jest teraz na czasie dla takich dziewczynek 6-tenichWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 13:50
-
Fedra co do tej laski ta dopiero ma zryty beret lub chciała sie pochwalic ze nic nie ma w wieku 20 lat bo sie mota w swoich wypowiedziach hihi idiotyzm .
A co do prezentów my z m sobie nie robimy w tym roku bo mamy ważniejsze wydatki i wczoraj taką decyzje podjelismy , ale reszta famili ma prezentya ja co roku bede udawala , ze trafiony hihi ale cio tam na to sa swieta dla mnie wazne ze jesteśmy wszyscy razem .......
Strażaczka90, magdzia26, aisa, Dodi, a-koczek, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
kurcze dziewczyny wspolczuje wam chorób w rodzinkach. U nas poki co na szczescie spokoj z bakteriami i wirusami.
Hmm faceci to dziwne stworzenia, o bardzo ograniczonej empatii, wrazliwosci i domyslnosci... moj ogolnie jest malo wylewny i czuly, ciekawe jak to bedzie po urodzeniu dziecka.
Wosebko oby wszystko bylo dobrze i wypuscili Cie w dwupaku do domku na te jeszcze kilka tygodni.
Agafia kupe lat, witaj! gratuluje synusia.
Ja sie znowu zaczynam zle czuc, boli mnie krzyz i dol brzucha jak na okres. I ten ból tak przechodzi w takie jakby parcie na kupe (przepraszam ale musialam napisac)
dziewczyny to są takie przepowiadające bole/ skurcze?Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBóle, jakby Ci się chciało kupę owszem występują przy porodzie ale dopiero w drugiej fazie już przy samym parciu, ale wydaje mi się, że u Ciebie raczej na pewno są to bóle spowodowane uciskającą główką. Ja miałam to samo. Ból promieniujący do krzyża, na odbyt, kość łonową.
jeju lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:pismaku dalej trzeba przejść na belly best friends
kurczę wczoraj działało ale dzisiaj już nie działa...
ta laska tez pousuwała wszystkir negatywne komentarze pod swoim wykresem...nienormalna jest... -
Fedra wrote:spoko już znalazłam i wiecie co nie wiem czemu ale smiać mi się chce...
bo jeśli połączyć kilka faktów które napisała to troche to się kupy nie trzyma...
ma 20 lat studiuje zobaczcie jaki kierunek
w wieku 20 lat dorobiła się domu męża (domu w którym ma mase wspomnień czyli nie kupiła go teraz tylko wczesniej)...
sielanka itp potem maż ją pobił dotkliwie jak napisała i okazało sie ze jest w ciąży...
powiem tak z tego co sie orientuje pobicia dotkliwe we wczesnej ciąży kończąs ie poronieniem, po drugie to musiała być bardzo kasiasta by kupić taki dom (nawet z pomocą rodziców) jeśli pisze o sobie per wariatka to ajk wierzyć w to co pisze jeśli do tego bierze leki psycho które jakby nie było zaburzaja troche postrzeganie swiadomości...
jako studentka psychologi i pedagogiki resocjalizacyjnej (hmm i to raczej musza być dwa kierunki no chyba ze gdzieś stwirzyli taki jeden ale to by dziwne było) ma dostęp do różnych informacji
ide czytać dalej bo to moze być lepsze od ksiażek Mastertona -
Fedra wrote:a i na zakończenie wypowiedzi w pamiętniku kończas ię własnie na 1 sierpnia nie ma nic dalej bo sprawdziłam na ciążowych...
pisała o nim per maż potem w komentarzach anpisała per narzeczony i ze po całej sprawie spakował się i wyjechał przemyśleć...
no nic liczyłam na interesujacą powieść...
nie wiem czy to fikcja w głowie tej dziewczyny czy faktycznie jej się to przytrafiło ale zbyt dużo w zbyt krótkim czasie...
dobrze że to wolny kraj i można wypowiadać swoje zdanie na przeczytany temat
więc nie ma Laksi czym się ekscytować wracamy do swoich zajęć -
Agafia wrote:Dobrze
na 98 % synusia będziemy mieli
dzidziuś rozwija się dobrze mi trochę ból dokucza w miejscu dawno operowanej przepukliny ale nie ma póki co żadnego zagrożenia
20 będę już w naszym domku to was nadrobięi będę z wami już normalnie .Tęsknię
-
patrzyłam w ksiazeczke kuby ile trwal mój pierwszy porod i mam wpisane 4h 40 min pierwsza faza a druga 10 min. ciekawe jak teraz pojdzie bo podobno za drugim razem jest szybciej he he
Plemniczka jak się czujesz? przeszlo?Dodi, a-koczek, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość