plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Dlatego Agus napisałam ze was podziwiam naprawdę
No a teraz miłych snów życzę
Strazaczko rano jak się obudze ma być tescikbo ze z dwoma kreseczkami będzie to ja nie wątpię
buziaki
ale ide zaraz do wyrka,,,podbrzusze mnie boli....moj M zaoferował mi masaż może nędzie erotyczny jakiś uhh:)
magdzia26, Spero, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
Witajcie wieczorową porą
Strażaczko, szacun, że czekasz do poniedziałku. Trzymam kciuki, żeby Twój super wykres przedłużył się o kilkaset dni "fazy lutealnej"
Aga30 - pychowo wyglądają Twoje ciasteczka! Aż mnie naszło żeby coś upiec, ale nie wiem kiedy - chyba w nocy, ha ha
Miłej niedzieli laseczki!Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Spero, AGA 30, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Witajcie wieczorową porą
Strażaczko, szacun, że czekasz do poniedziałku. Trzymam kciuki, żeby Twój super wykres przedłużył się o kilkaset dni "fazy lutealnej"
Aga30 - pychowo wyglądają Twoje ciasteczka! Aż mnie naszło żeby coś upiec, ale nie wiem kiedy - chyba w nocy, ha ha
Miłej niedzieli laseczki!magdzia26 lubi tę wiadomość
-
hej udało mi sie byc pierwsza .
miałam dzis dziwny sen sniło mi sie ze malowałam ciagle paznokcie na zielono. co wziełam rece w dół to z jednego palca lakier mi znikał i tak ciagle.
juz prawie opryszczka mi zeszla to dzis jak wstalam to zajady mi sie zrobily,
masakra.
milego dnia zycze.
strazaczko podziwiam za cierpliwosc
Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Spero, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:hej udało mi sie byc pierwsza .
miałam dzis dziwny sen sniło mi sie ze malowałam ciagle paznokcie na zielono. co wziełam rece w dół to z jednego palca lakier mi znikał i tak ciagle.
juz prawie opryszczka mi zeszla to dzis jak wstalam to zajady mi sie zrobily,
masakra.
milego dnia zycze.
strazaczko podziwiam za cierpliwosc -
Strażaczka a gdzie wieści??
Ja myślałam że dziś zatestuje ale temka mi spadła z 37,10 do 37,00 i wg zdymane ovu przesuneło mi ovulacje, wściekła jestem a moim zdaniem to nie możliwe zebym miała tak późno jak pierwsza po odstawieniu tabletek miałam w 19 dniu...;/
a nie 26?
Zreszta mogłam miec wczesniej ale ja od 7 do 20 dnia cyklu nie mierzyłam temperatury i mogłą tam byc owu... ehhh
Dziś boli głowa i brzuch i niby ma być @? nie wiem co z tegp bedzie:(Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Kochana poczekam do jutra....:)witaj
A jak wczorajszy masaż się udał?
Kajuś
Koczuśwspółczuję opryszczki ...
Kasiu może jeszcze pójdzie do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 09:28
Kaja lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:och ty no nic przynajmniej będzie dobra wiadomość na początek tygodnia
A jak wczorajszy masaż się udał?
Kajuś
Koczuśwspółczuję opryszczki ...
Kasiu może jeszcze pójdzie do górymagdzia26, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:Strażaczka a gdzie wieści??
Ja myślałam że dziś zatestuje ale temka mi spadła z 37,10 do 37,00 i wg zdymane ovu przesuneło mi ovulacje, wściekła jestem a moim zdaniem to nie możliwe zebym miała tak późno jak pierwsza po odstawieniu tabletek miałam w 19 dniu...;/
a nie 26?
Zreszta mogłam miec wczesniej ale ja od 7 do 20 dnia cyklu nie mierzyłam temperatury i mogłą tam byc owu... ehhh
Dziś boli głowa i brzuch i niby ma być @? nie wiem co z tegp bedzie:(
Kasiula jesteś dopiero w 3DPO taki spadek to nie spadek..Ja też w tym dniu miałam spadek a teraz poszybowala