plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Strażaczka90 fac tak przy niedzieli bluzgac do 22 ehhh , ale cie pociesze mój m na 22 do 6 rano nocki teraz zaczyna
Sperusia dziękuję za okrągły 700 lajk:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 10:13
Spero lubi tę wiadomość
-
madzianka wrote:w Uk ciezko niestety o bete pozostaja tylko testy.
magdzia26, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Madzianka,poczekaj pare dni i powtorz test.mi pierwszy test 2 dni po terminie,robiony wieczorem tez wyszedl slaby.trzeciego dnia powtorzylam i wyszedl jescze bledszy,ale potem sie rozkrecilo.Cierpliwosci zycze
dziekuje za wsparcie to wiele dla mnie znaczymojemu T jeszcze nic nie mowilam bo wrazie cego nie chce Go rozczarowac On tak bardzo pragnie dzidzisia.
-
Czesc dziewczyny.Srednio sie czuje
Szkoda narzekania,a na pewno wiecie mniej wiecej jak...
Nastawilam juz zupke,zmywarki nie moge zaladowac bo mni cofa,paluszki cebulowe na stoliku mi smierdza
Za godzinke jakas lecimy na obiad do tesciow.Mam nadzieje, ze nie bedzie nic smierdzacegoMilej niedzieli zycze.
-
Jak pieklam ryby tez była masakra a w pracy to lepiej nie mówić tam mi dopiero walilo , ale juz od jakiegoś czasu jest ok ale do slodkiego jak mnie nie ciągnęło tak mi zostało
oooo moją faworytka jest zupka chińska w pracy tylko to kupowalam hihi a teraz juz nie bo w domu na L4 hihi
Strażaczka90 lubi tę wiadomość