plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Miłej niedzieli
Do widzeniaKaja, AGA 30, Dodi, magdzia26, a-koczek, aisa, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Madzia opryszczka to mi juz wczoraj praktycznie zeszla ale dzis jak rano wstałam to zajady sie pojawiły jedyny plus to mnij bolące niz ta oprycha ale pewnie kolejny tydzien poboli.magdzia26 wrote:och ty no nic przynajmniej będzie dobra wiadomość na początek tygodnia
A jak wczorajszy masaż się udał?
Kajuś
Koczuśwspółczuję opryszczki ...
Kasiu może jeszcze pójdzie do góry -
nick nieaktualnyCześć kochane.
strażaczko trzymam mocno kciuki! i proszę zrób test jutro bo mi pikawa wysiądzie! I tak co ma być to będzie, a jaki będzie cudowny początek tygodnia jak się nowa fasolina pojawi
Całuję wszystkie po kolei i trzymam z całych sił kciuki za jutrzejsze ważne wydarzenia i prosiłabym o malutki cynk jak coś bo będę późno pewnie
miłego popołudnia lasencje, ja wracam do zbierania się do kupy i oswajania z myślą, że za tydzień święta(a mnie niestety nie kojarzą się z niczym pozytywnym i więcej z nimi obaw niż nadzieii)
P.S. chyba adoptujemy psa
Buziaki :*a-koczek, magdzia26, AGA 30, aisa, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Cześć kochane.
strażaczko trzymam mocno kciuki! i proszę zrób test jutro bo mi pikawa wysiądzie! I tak co ma być to będzie, a jaki będzie cudowny początek tygodnia jak się nowa fasolina pojawi
Całuję wszystkie po kolei i trzymam z całych sił kciuki za jutrzejsze ważne wydarzenia i prosiłabym o malutki cynk jak coś bo będę późno pewnie
miłego popołuodnia lasencje, ja wracam do zbierania się do kupy i oswajania z myślą, że za tydzień święta(a mnie niestety nie kojarzą się z niczym pozytywnym i więcej z nimi obaw niż nadzieii)
P.S. chyba adoptujemy psa
Buziaki :*
Zrobię jutro:) chyba że tempka spadnie to odpuszcE..fajnie a jakiej rasy pies?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 19:29
magdzia26, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ją wróciłam niestety nie upolowalam żadnych prezentów
ale mam już pogląd na to co jest
wiec w tygodniu ogarnę wszystko
Brzuch mnie boli ehh ta @ bawi się ze mną w kotka i myszkę wrrrr pewnie jutro przylezie i będę umierała w pracy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 19:29
-
magdzia26 wrote:Jak tam Strazaczko w pracy,? Już chyba niedużo zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 19:31
magdzia26 lubi tę wiadomość