plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Narazie nie ma za dużo co pisać bo temat narazie krótki. Jak pewnie zauważyłyście jestem jeszcze przed @, która mam nadzieję odejdzie w niepamięć na te kilka miesięcy ale Beta z dzisiaj to 47,22 a progesteron 19,50. Oby tym razem wszystko było ok bo stresa mam przeogromnego, więc narazie w domu cicho sza... tzn. M wie, ale bez ekscytacji póki co. W piątek mam betę i progesteron powtórzyć, jesli będzie ok to mam już receptę na dupka i startuję z nim... Jestem w szoku co prawda, ale powolutku się cieszę.
JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za wszystko :*Spero, mala29_, Strażaczka90, plemniczka, Pismak, Sandraa, aisa, mauysia, Fedra, Shagga_80, Effcia28, Ilona, zbikowa, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Narazie nie ma za dużo co pisać bo temat narazie krótki. Jak pewnie zauważyłyście jestem jeszcze przed @, która mam nadzieję odejdzie w niepamięć na te kilka miesięcy ale Beta z dzisiaj to 47,22 a progesteron 19,50. Oby tym razem wszystko było ok bo stresa mam przeogromnego, więc narazie w domu cicho sza... tzn. M wie, ale bez ekscytacji póki co. W piątek mam betę i progesteron powtórzyć, jesli będzie ok to mam już receptę na dupka i startuję z nim... Jestem w szoku co prawda, ale powolutku się cieszę.
JESZCZE RAZ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ za wszystko :*Pismak, Dodi, Spero, Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
czesc ale sie ostatnio dzieje!!!!
Najpierw gratuluje Wosebce i Radkowi. Nadal nie wiem co sie stalo ze cesarke dzisiaj Wosebko mialas ale serdecznie gratuluje. Synus duzy i z pewnoscią silny. Mam ogromną nadzieje ze szybko nadgoni to czego nie zdążyl zabrac z brzuszka i wypuszczą was do domku.
A teraz Dodi czulam to!! naprawde jeszcze wczoraj wchodzilam na twoj wykres i sobie myslalam ze moze Ci sie udalo w tym cyklu. Niezmiernie sie ciesze. I trzymam bardzo mocno kciuki!!!! masz racje odrazu dupka bierz i na zwolnieniebedzie dobrze juz teraz!
Strażaczka90, Dodi, Spero, Pismak, AGA 30, mauysia, Fedra, Shagga_80, Effcia28, Ilona, a-koczek, mala29_, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja, Strażaczka90, Spero, AGA 30, mauysia, kiti, Fedra, Shagga_80, Ilona, mala29_, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Plemniczka ja dziś tak z rana po tych Roratach na kilka wykresów bylam i u tej panny też
tak jak dziś mowili u Boga Droga , Droga u Boga motto rorat i prawdaAGA 30, Dodi, plemniczka, Fedra, mala29_, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:jak ze szczęścia to proszę rycz Kaja ile wlezie
moj m w pracy to w sypialni rycze a co !!!!
Która jest nastepna bo jak już rycze to hurtem pojadę a co !!!!!
Dodi, mala29_, magdzia26 lubią tę wiadomość