plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Strasznie wam dziekuje za mile slowa. Jestescie kochanechyba nawet od rodzicow tyle nie uslyszalam jak od.Was, ale to juz inna bajka
Mauysiu, w takim razie ciesze sie ze moglam sie przyczynic do Twojej.wieczornej aktywnosci fizycznej karku
Musialam krem na ciasto jeszcze wylozyc i sie zbieram. Dobrze ze to ostatni dzien przed przerwa. Mam do Was jeszcze takie pytanie... Zna ktoras godnego polecenia psychiatre ze slaska?? Jak cos to prosze o cynk tu czy na prv, wsjo ryba.
Milego dnia Slonca i strasznie bym chciala, zeby dzis tez byl tak ekscytujacy dzien jak wczoraj :*Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Pismak, Shagga_80, Fedra, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Wczoraj padła mi bateria i nie zdązyłam pogratulować. Dodi wielkie gratulacje. Tak strasznie sie ciesze w koncu cos sie rusza i moze przyjdzie na tą "ekipe" cudownych wykresów też czas.
Ja dzis w wielkich bólach. Jak widać czas mniej bolesnych pociązowych miesiączek sie skonczył i wróciły te z przed 6 lat. Tona tabletek posżła w ruch a dzis jeszcze mam choinke w przedszkolu i chciałam poźniej na zakupy skoczyc a tu ledwo z łożka sie zwlekam. mam nadzieje ze moze przejdzie w ciagu 2 godzinDodi, Strażaczka90, magdzia26, Pismak, AGA 30, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
witaj koczku:* dzieki wielkie
ja juz raz skakalam pod sufit tak wiec teraz na luzie, cieszyc sie bede jak serduszko zobacze a narazie strach jest, wiec staram sie o tym nie myslecShagga_80, Fedra, kiti, aisa, Spero, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Ej... z Sandrą nie miałam problemu, a teraz nie wiem.... Libra no dawaj newsa!
P.S. http://imageshack.us/a/img132/8417/qrqe.jpg
http://imageshack.us/a/img834/9224/li95.jpg
http://imageshack.us/a/img46/7126/17vv.jpg
http://imageshack.us/a/img42/6374/4mr3.jpg
http://imageshack.us/a/img196/3787/eoa9.jpg
http://imageshack.us/a/img189/9791/o0kv.jpg
jak są we wszystkie strony świata to przepraszam, ale coś się nie lubimy z tym programem
-
Dzień doby!
Jestem po kilku dniach istnego urwania głowy i braku czasu, a tu tyle nowych fantastycznych zdarzeń... Oczywiście nie nadrobiłam wszystkiego,sporo mi jeszcze zostało i nie wiem kiedy uda mi się wszystko ogarnąć...
Przede wszystkim ogromne gratulacje jeszcze raz dla Selenki i Jej męża- Kacperek jest piękny i z pewnością wyrośnie na silnego chłopaka
Dodi Kochana, tak bardzo się ciesze, że Wam się udałoZasługujecie na to wielkie szczęście i mam nadzieję, że będziesz nam zdawać regularnie relacje i wrzucać nowe foty małej kruszynki, bądź kruszynka
Oleńko fajnie, że zaglądasz , super Cię widzieć
Sandruś Tobie też wielkie gratki, super, że stał się dla Was ten wielki Cud! :*
Fedruś jestem przy Tobie myślami :*
Rutka ŚLICZNY Ten Twój Leonisław !
Niestety więcej tematów nie ogarnęłam, może po południu coś podczytam, zanim Mąż wróci z pracy...
Buzzzzzzzzzzzzziaki i DOBREGO DNIA!
Dodi, magdzia26, Ilona, Pismak, AGA 30, Shagga_80, Fedra, kiti, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
udało mi się doczytać
ależ emocje
Dodi mega wielkie gratulacje kochana bardzo się ciesze z twojej facoleczkispokojnych i nudnych 9 miesięcy życzę
Selenko twój Kacpi prześliczny i tak jak Shaggus pisała wogóle nie wygląda na wcześniaka
Speruś alez z Ciebie lasencja kurczaki prześlicznie wyglądasz i figura hmmmm pozazdrościć tylko a i jestem strasznie ciekawa tego połączenia sukni z kolorem niebieskim bardzo fajny pomysł może ściągnę od Ciebiekiedyś
Mayusiu widze że będziemy spedzać święta bardzo blisko siebie bo ja też wybieram się w tamte okoliceco Ty
No to chyba tyle co miałam napisać życze wam miłego dnia i czekam z niecierpliwością na wieści od Strażaczki
mi dla odmiany dzisiaj głowa pękaDodi, Pismak, Kaja, Shagga_80, Fedra, a-koczek, kiti, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry !!
Przede wszystkim Dodi kochana ogromne GRATULACJE !!! Tak bardzo się cieszęBędę gorąco się modliła aby tym razem wszystko skończyło się szczęśliwie.
Również gratuluję Wosebce i M.Wosebki Kacperek jest przeuroczy
A Ty Spero jesteś mega zarąbista laska i wyglądasz jak księżniczka.
Musia mój Leoś też dostał takie wypasione bransoletyJedną różową drugą niebieską
Shaggi nie masz napisane na wypisie ze szpitala o kontroli bioderek? Nam nawet położna przypomniała o tym na wizycie patronażowej.
Mauyś gdybym chciała iść na kontrolę bioderek w Medicovezre to wystarczy skierowanie od pediatry z państwowej przychodni, czy muszę załatwić takie skierowanie od pediatry z Medicoveru. Jak myślisz? U nas dostanie się na kontrol bioderek na NFZ jest niemożliweSTrasznie odległe terminy, a koniec 6 tyg. wypada 4 stycznia.
Cos jeszcze miałam napisać? hmmmm jak zwykle nie pamiętamIlona, magdzia26, Dodi, Pismak, AGA 30, Kaja, Fedra, kiti, aisa, Spero, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dodi Kochana moje Gratulacje. Tak się cieszę, ja tak jak Schagga gdy była pierwsza zagadka Libry pomyślałam o Tobie.
Będzie dobrze teraz zobaczysz, musi byćŚciskam Cię mocno :*
Selenko Kacperek jest śliczny i bardzo ładnie wygląda, mimo że jest wczesniakiem. Jeszcze raz dużo zdrówka dla was
Spero wow wyglądasz jak księżniczka. Pięknie
Ja byłam wczoraj w szpitalu, bo miałam wizytę z położną, która będzie u mnie przy porodzie. Super babka i obiecała że zrobi wszystko żeby nie bolało tak jak przy Wiki. Bo powiem wam, że z Wiki lekko nie miałam 11 h mleczarni bez żadnego znieczulenia. Tu mogę liczyć na znieczulenie zewnątrz oponoweZresztą powiększyła mnie ze zazwyczaj przy drugi jest trochę szybciej, choć nie zawsze to reguła. Trochę już zaczęłam myśleć o porodzie i kiedy weszłam na salę porodowa nogi się lekko ugiely. No nic jeszcze trochę czasu mam także głowe muszę zająć czymś innym, np Świętami. My zostajemy w DE na święta i spędzamy je we trójkę. Niestety nie mamy tu nikogo bliskiego. Także muszę parę potraw przygotować. Dosłownie parę bo raz nie dam rady więcej, a dwa kto to zje
Buziaki
Miłego dniamagdzia26, Rucia, Pismak, AGA 30, Kaja, Dodi, Fedra, Effcia28, kiti, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dzień Dobry
Dodi gratulacjeTrzymam mocno kciuki za piątek i wierzę mocno że będzie wszystko dobrze
Mam dzisiaj wizytę u endo po 11.
Miłego dniaKaja, magdzia26, Dodi, Fedra, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewoje ........
Rucia to rosnie nam nowy Brat Pit
Dodi tylko spokój kochana teraz musi sie udać...
Strażaczka90 oby beta byla wysoka
Spero suknie piekna
No jasny gwint skleroza mnie dopadla co do reszty fac:-/AGA 30, magdzia26, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
dzien dobry!
Mauysiu dziekuje ze opisalas spotkanie z behawiorystką. A czy te zmiany pomogly cos? Heniutek spokojniejszy?
Shaggi mysmy wczoraj wlasnie ze szkoly rodzenia mielismy zorganizowane spotkanie w poradni preluksacyjnej z panią doktor, ktora nam pokazywala na zywym dzidziusiu jak cwiczyc nozki, bioderka, robila USG bioderek temu maluszkowi i opowiadala o wszystkim. I mowila ze jezeli w szpitalu po urodzeniu nie wykonają USG bioderek to powinno sie jak najszybciej umowic na to gdzies. A jesli wykonali to najlepiej 6 tygodni pozniej. U nas w mniescie akurat jest problem by sie umowic na kase chorych. Tylko jedna przychodznia robi, ale czeka sie po kilka miesiecy na swoja kolej. Wiec juz wiem ze my pewnie prywatnie pojdziemy to zrobic. Koszt 100 zl, wiec do przezycia.
Spero zapomnialam wczoraj napisac przeslicznie wygladasz w tej sukni!! suknia wogole sliczna. A ty w niej jak modelka!
Dodi, ach jakze ja Cie rozumiem z tym nieskakaniem pod sufit ze szczescia, tylko staranie sie spokojnie czekac... tak samo mielismy z mezem... oby do zobaczenia serduszka. I wtedy dopiero powiedzielismy rodzinie. Wtedy dopiero zaczelismy z mezem normalnie o tym rozmawiac, ze tym razem bedzie inaczej. Ale wiesz czuje ze tym razem i u was bedzie dobrze. Bo po zlym w koncu przychodzi dobre.
Ilonko ja tez mysle nad znieczuleniem zewnątrzoponowym.
Strazaczko czekamy na wynik bety.Dodi, Fedra, kiti, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny