plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No a do czego chłop babie potrzebny
!!!???
No Aga wieszhehehe patrząc z mojej perspektywy to chlop do sprzatania hehehehe
A ty co leżysz w łóżku ze swoja ovulka i czekasz na Wafla i wyjesz do słońca
magdzia26, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaju Selenka urodzila w 33tyg,5dniu
A Kornelka troszke zwolnila z przepychaniem sie na ten swiat.
Po lekach pewnie te skurcze i bóle zmniejszyly sie do jednorazowych wieczorem.
Mysle wiec ze do Nowego Roku wytrzymamy.AGA 30, Kaja, Ilona, Dodi, Rucia, Fedra, Effcia28, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:No Aga wiesz
hehehe patrząc z mojej perspektywy to chlop do sprzatania hehehehe
A ty co leżysz w łóżku ze swoja ovulka i czekasz na Wafla i wyjesz do słońca
Kaja moja owulka była poszła teraz czekam na @ przyjdzie za 2-3 dni akurat na święta krew mnie zaleje -
Witajcie Kochane moje : *
Dodi moje najserdeczniejsze gratulacje Kochana : ***
Selenko i Wam też gratuluję pięknego Synusia : * ♥
My za dwa dni przenosimy sie do nowego domku i już odliczamy ... Czujemy sie dobrze , maluszek rośnie sobie zdrowo , nie dokucza mamusi ; )AGA 30, Kaja, magdzia26, plemniczka, Pismak, Dodi, Rucia, Fedra, Effcia28, kiti, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga buuuuuu to co ryczysz ze chlopa chesz jak juz po zawodach hihi , ale no fakt przyjemnoasci matko ja jak zakonnica w przebraniu hihij
No toż też napisałam do czego mi chłop potrzebny
Mój przyjedzie dziś chłop może zdąży komin przeczyścić nim mnie krew zalejeKaja, magdzia26, plemniczka, kiti, Spero lubią tę wiadomość
-
Nic mi nie pozwalają ; ) na cały styczeń mam L4 bo z mięśniem udowym mam trochę problem przez ta wcześniej operowaną przepukliną ale lekarz mówił że do 18 , 19 tygodnia powinny te kłucia ustać , dzidziusiowi w każdym razie nic to nie zagraż tylk dla mnie to trochę dyskomfort ale damy radę ; )
Kaju a Ty już wiesz co będzie synuś czy córcia ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A macie jakies sposoby na bardzo bardzo , ale to bardzo przetluszczajace sie włosy bo matko one mnje tak wkurzają ze szok nie dość tego jeszcze mi wypadaja mocno kurde Łysa bede , a myje teraz wlosy 2 razy dziennie jak mi sid przetluszczaja !!!!! Hellp