X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babeczki wpadłam tylko sprawdzić czy są wieści, nadrobić czytanie i zmykam..bo widać Strażaczka nie zwlekła się ejszcze do laboratorium :P

Rutka, Plemniczko no właśnie u mnie NIKT słowem nie wspomniał o bioderka i ja sama zapomniałam...nie ma ani w wypisie ani Położna która przychodziła do nas niezliczoną ilość razy czy Pediatra z którą też widziałam się już kilka razy czy teraz w łodzi specjaliści nic nie mówili...wszyscy chyba skupili się wcześniej na tej żółtaczce a teraz w badaniach profilaktycznych po tym niedotlenieniu...a ja sama zapomniałam..przy kubie lekarz pediatra sam wystawił skierowanie ja nie musiałam pilnować Go by to zrobić...tak czy inaczej zaraz dzwonię do Przychodni i dopytam.

Zajrzę później.

Rucia, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero sie zwleklam z łoża malzenskiego

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Dopiero sie zwleklam z łoża malzenskiego

Jak sie czujesz słonko?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Jak sie czujesz słonko?
    Jak?o wiele lepiej niż wczoraj...czuje dziwny spokój.....bardzo dziwny...plecy mnie tylko bolą. .Kurde co zjem to za 5min głodna.Pół nocy nie spalam ciągle głośna byłam.I rano miałam lekkie mdłości.Ale jest lepiej niż wczoraj.

magdzia26, Kaja, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze Strażaczko że się lepiej już czujesz :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnis jak masz taka możliwość to jak będziesz potrzebowac zawsze możesz skorzystać ze znieczulenia. Ja tam takiej możliwości nie miałam jak rodzilam z Wiki, a wtedy wszystko bym zrobiła żeby bó. Bym mniejszy. W tym szpitalu gdzie rodzilam, nie było w ogóle tym mowy. Także teraz jeśli będę potrzebować napewno skorzystam :)

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam goracze 37.5 ale nie czuje sie chora...

• Ilona Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczko dobrze że się trochę lepiej czujesz :)

Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Plemnis jak masz taka możliwość to jak będziesz potrzebowac zawsze możesz skorzystać ze znieczulenia. Ja tam takiej możliwości nie miałam jak rodzilam z Wiki, a wtedy wszystko bym zrobiła żeby bó. Bym mniejszy. W tym szpitalu gdzie rodzilam, nie było w ogóle tym mowy. Także teraz jeśli będę potrzebować napewno skorzystam :)

wiesz, ja jestem zdania ze jezeli jest mozliwosc by sobie pomóc to czemu nie? wiec jesli tylko bede miala darmowe to znieczulenie to je wezme. A nie jestem jeszcze pewna,bo rodze w takiej prywatnej klinice i musze sie dopytac czy oby na pewno nie obarczą mnie pozniej kosztami za to znieczulenie, a jakby nie bylo to kosztuje 400-500 zl.

Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczko,dobrze że dziś nieco lepiej...a kiedy wybierasz się do Laboratoirum? Nie żebym nalegała :P

A ja zadzwoniłam do Przychodni i dopytałam Położną i Ona też w szoku,że wszystkie o tym zapomniałyśmy...bo Jej też wyleciało to z głowy z uwagi na naszą walkę z żółtaczką,tak czy inaczej jak Igorek wstanie niedługo to pójdę z chłopcami do pediatry,a w ostateczności jutro...a zaraz zadzwonię do Szpitala dowiem się,jak z termnami,bo podobno kiepsko,a teraz to tam to robią .

Przy porodzie z Kubą dałabym wszystko za znieczulenie,ale w B-wie nie mieli znieczulenia (nie wiem jak teraz)...w moim Szpitalu mają gaz rozweselający (moja Bratowa,która rodziła tyzdeiń temu dostała gaz) ale ja nie dostałam..pewnie dlatego,że wszystko poszło błyskawicznie i na porodówce nie zagrzałam długo miejsca..a szczerze nigdy nie zastanawiałam się nad znieczuleniem.

magdzia26, Ilona, AGA 30, Dodi, aisa, Spero lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, nie jesteś w stanie pojąć jak bardzo ucieszyła mnie informacja o Twojej ciąży. Jak psu zupa Ci się należy, że tak powiem.

Nawiasem mówiąc dzięki Małysz, za wczorajsze dobre wieści.

No to teraz Fedra, przykro mi, ale jesteś w kolejce do wymiotów i zarwanych nocy, Wasze Pierwszaki z nieba działają.

magdzia26, plemniczka, Shagga_80, Dodi, Ilona, Kaja, Rucia, Fedra, Pismak, mauysia, Effcia28, a-koczek, kiti, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I generalnie fajnie że tu jesteśmy na tym forum, bo tu się serio jakieś wyjątkowo piękne dzieci rodzą, także ten, ja tu jeszcze posiedzę.

magdzia26, Shagga_80, Dodi, Ilona, Kaja, Rucia, Fedra, Pismak, mauysia, AGA 30, Effcia28, a-koczek, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I generalnie fajnie że tu jesteśmy na tym forum, bo tu się serio jakieś wyjątkowo piękne dzieci rodzą, także ten, ja tu jeszcze posiedzę.
    Masz świętą rację!

A w ogóle,gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?!

Ilona, magdzia26, Pismak, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga dokladnie takie samo pytanie chcialam naszej Oli zadać hihi

Olka wal do szmura śmiało gdzie byłaś!!!!

Ilona, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    wiesz, ja jestem zdania ze jezeli jest mozliwosc by sobie pomóc to czemu nie? wiec jesli tylko bede miala darmowe to znieczulenie to je wezme. A nie jestem jeszcze pewna,bo rodze w takiej prywatnej klinice i musze sie dopytac czy oby na pewno nie obarczą mnie pozniej kosztami za to znieczulenie, a jakby nie bylo to kosztuje 400-500 zl.

Ja na szczęście mam znieczulenie za fre ale tu akurat w DE wszystko jest inaczej. Szczepienia leki wszyscy specjaliści są za darmo i jeszcze co miesiąc na każde dziecko dostaje się 180 euro :) Także wsparcie bardzo duże :)
    Jak pamiętam mnie akurat tak bolało, że byłam wtedy w stanie chyba każda cenę zapłacić tylko akurat w szpitalu nie było takiej możliwości.
    Życzę Ci Plemnis abyś też według potrzeby mogła skorzystać za darmo ze znieczulenia :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 hmm mam nadzieję , że po wynik Bety poszłaś co ?

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona we Feancji też duza pomoc dla kobiet w ciąży i w dalszym życiu , a nie u nas jakas Patologia ta polska jak nic !!!!

Ilona, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona a ty moja droga jeszcze trochę i też w tabelce porodów wyladujesz , ale się tam już na zbierała liczna ilość dzieci :-)

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ilona a ty moja droga jeszcze trochę i też w tabelce porodów wyladujesz , ale się tam już na zbierała liczna ilość dzieci :-)

Jeszcze trochę czasu mam :) Chociaż strasznie szybko mi leci, a jeszcze proszku jestem z praniem, prasowanie i torba do szpitala, a jak czytam to większość dziewczyn juz dawno gotowa.
    A dni uciekają, a ja co dzień coś robię i końca nie widac. Mam nadzieje że do porodu się wyrobie ze wszystkim :)

Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Blondi wiem ze juz spakowana hihi , ale dasz radę na bank!!!

Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4760 4761 4762 4763 4764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ