plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej babeczki wpadłam tylko sprawdzić czy są wieści, nadrobić czytanie i zmykam..bo widać Strażaczka nie zwlekła się ejszcze do laboratorium
Rutka, Plemniczko no właśnie u mnie NIKT słowem nie wspomniał o bioderka i ja sama zapomniałam...nie ma ani w wypisie ani Położna która przychodziła do nas niezliczoną ilość razy czy Pediatra z którą też widziałam się już kilka razy czy teraz w łodzi specjaliści nic nie mówili...wszyscy chyba skupili się wcześniej na tej żółtaczce a teraz w badaniach profilaktycznych po tym niedotlenieniu...a ja sama zapomniałam..przy kubie lekarz pediatra sam wystawił skierowanie ja nie musiałam pilnować Go by to zrobić...tak czy inaczej zaraz dzwonię do Przychodni i dopytam.
Zajrzę później.Rucia, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Jak sie czujesz słonko?
magdzia26, Kaja, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Plemnis jak masz taka możliwość to jak będziesz potrzebowac zawsze możesz skorzystać ze znieczulenia. Ja tam takiej możliwości nie miałam jak rodzilam z Wiki, a wtedy wszystko bym zrobiła żeby bó. Bym mniejszy. W tym szpitalu gdzie rodzilam, nie było w ogóle tym mowy. Także teraz jeśli będę potrzebować napewno skorzystamMoje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Plemnis jak masz taka możliwość to jak będziesz potrzebowac zawsze możesz skorzystać ze znieczulenia. Ja tam takiej możliwości nie miałam jak rodzilam z Wiki, a wtedy wszystko bym zrobiła żeby bó. Bym mniejszy. W tym szpitalu gdzie rodzilam, nie było w ogóle tym mowy. Także teraz jeśli będę potrzebować napewno skorzystam
wiesz, ja jestem zdania ze jezeli jest mozliwosc by sobie pomóc to czemu nie? wiec jesli tylko bede miala darmowe to znieczulenie to je wezme. A nie jestem jeszcze pewna,bo rodze w takiej prywatnej klinice i musze sie dopytac czy oby na pewno nie obarczą mnie pozniej kosztami za to znieczulenie, a jakby nie bylo to kosztuje 400-500 zl.Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczko,dobrze że dziś nieco lepiej...a kiedy wybierasz się do Laboratoirum? Nie żebym nalegała
A ja zadzwoniłam do Przychodni i dopytałam Położną i Ona też w szoku,że wszystkie o tym zapomniałyśmy...bo Jej też wyleciało to z głowy z uwagi na naszą walkę z żółtaczką,tak czy inaczej jak Igorek wstanie niedługo to pójdę z chłopcami do pediatry,a w ostateczności jutro...a zaraz zadzwonię do Szpitala dowiem się,jak z termnami,bo podobno kiepsko,a teraz to tam to robią .
Przy porodzie z Kubą dałabym wszystko za znieczulenie,ale w B-wie nie mieli znieczulenia (nie wiem jak teraz)...w moim Szpitalu mają gaz rozweselający (moja Bratowa,która rodziła tyzdeiń temu dostała gaz) ale ja nie dostałam..pewnie dlatego,że wszystko poszło błyskawicznie i na porodówce nie zagrzałam długo miejsca..a szczerze nigdy nie zastanawiałam się nad znieczuleniem.magdzia26, Ilona, AGA 30, Dodi, aisa, Spero lubią tę wiadomość
-
Dodi, nie jesteś w stanie pojąć jak bardzo ucieszyła mnie informacja o Twojej ciąży. Jak psu zupa Ci się należy, że tak powiem.
Nawiasem mówiąc dzięki Małysz, za wczorajsze dobre wieści.
No to teraz Fedra, przykro mi, ale jesteś w kolejce do wymiotów i zarwanych nocy, Wasze Pierwszaki z nieba działają.
magdzia26, plemniczka, Shagga_80, Dodi, Ilona, Kaja, Rucia, Fedra, Pismak, mauysia, Effcia28, a-koczek, kiti, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
I generalnie fajnie że tu jesteśmy na tym forum, bo tu się serio jakieś wyjątkowo piękne dzieci rodzą, także ten, ja tu jeszcze posiedzę.
magdzia26, Shagga_80, Dodi, Ilona, Kaja, Rucia, Fedra, Pismak, mauysia, AGA 30, Effcia28, a-koczek, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:I generalnie fajnie że tu jesteśmy na tym forum, bo tu się serio jakieś wyjątkowo piękne dzieci rodzą, także ten, ja tu jeszcze posiedzę.
A w ogóle,gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?!Ilona, magdzia26, Pismak, Dodi, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:wiesz, ja jestem zdania ze jezeli jest mozliwosc by sobie pomóc to czemu nie? wiec jesli tylko bede miala darmowe to znieczulenie to je wezme. A nie jestem jeszcze pewna,bo rodze w takiej prywatnej klinice i musze sie dopytac czy oby na pewno nie obarczą mnie pozniej kosztami za to znieczulenie, a jakby nie bylo to kosztuje 400-500 zl.
Ja na szczęście mam znieczulenie za fre ale tu akurat w DE wszystko jest inaczej. Szczepienia leki wszyscy specjaliści są za darmo i jeszcze co miesiąc na każde dziecko dostaje się 180 euroTakże wsparcie bardzo duże
Jak pamiętam mnie akurat tak bolało, że byłam wtedy w stanie chyba każda cenę zapłacić tylko akurat w szpitalu nie było takiej możliwości.
Życzę Ci Plemnis abyś też według potrzeby mogła skorzystać za darmo ze znieczuleniaMoje skarby Wiki i Marcel
-
Kaja wrote:Ilona a ty moja droga jeszcze trochę i też w tabelce porodów wyladujesz , ale się tam już na zbierała liczna ilość dzieci
Jeszcze trochę czasu mamChociaż strasznie szybko mi leci, a jeszcze proszku jestem z praniem, prasowanie i torba do szpitala, a jak czytam to większość dziewczyn juz dawno gotowa.
A dni uciekają, a ja co dzień coś robię i końca nie widac. Mam nadzieje że do porodu się wyrobie ze wszystkimEffcia28, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel