plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mamuśka gratuluje
mój m sam ciągle dopytuje jakie mam dni ,jak mój wykres
i też mi nie pozwala wstawać zaraz po
a też zazwyczaj lubiłam od razu do wc lecieć ...
-
Mamuśka wrote:Brak mi słów-cieszę się jak głupia DZIĘKUJĘ
Kochana znam ten typ radościWyraz twarzy głupka i nieopisane szczęście
Gratuluję z całego serca
gadgeta lubi tę wiadomość
-
No dziewczyny chyba mogę już być spokojna
Moja beta przedstawia się następująco:
21.11 - 116,2
23.11 - 321,1
26.11 - 989,8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 16:28
kiti, Sandraa, gadgeta lubią tę wiadomość
-
agga84aa wrote:Co do leżenia z tyłkiem u góry po seksie, to słyszałam, że plemniki sa wystrzeliwane tak głęboko, ze to, co miało dotrzec to już do środka dotarło... Chwciło się śluzu i po nim sobie wędruje.
zgadzam sie, tylko tez wazne zeby zaraz nie sikac i ine wstawac, bo chodzi o to zeby im ulatwic droge a nie utrudniac, ja musze pwiedziedziec ze zwykle zaraz mi wszystko wyplywalo, ale zwykle bylo to w dni nieplodne, ale teraz juz nic mi nie wylatywalo, dopiero rano w toalecie resztki wychodzily, takze warto jednak troszke polezec
mamuska GRATULACJE!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 16:38
gocha04 lubi tę wiadomość
-
Paulina1986 wrote:No dziewczyny chyba mogę już być spokojna
Moja beta przedstawia się następująco:
21.11 - 116,2
23.11 - 321,1
26.11 - 989,8
Paulinko to ja teraz oficjalnie i głośno gratuluje i życzę spokojnej ciąży.Paulina1986, AGA 30, Malvinka lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Paulinka super ze Beta tak ladnie przyrasta
a znalazlam jedna z wielu stron o naprotechnplogi moze sie ktorejs przyda, ona pomaga w leczeniu obojga partnerow, oboje sa objeci leczeniem wiec moze warto skorzystac, niestety w Polsce jest jeszcze mało znana
http://www.leczenie-nieplodnosci.pl/pl/dzial/leczenie/Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 16:37
Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
natusia wrote:Paulinko moje gratulacje
Zdrówka dla Ciebie i maluszka! Paulinko nasza malutka, rośnij duża, okrąglutka:)
HeheJa właśnie tak do brzuszka mówię: baloniku mój malutki rośnij duży okrąglutki
Oby tylko nie skończył jak w tej piosence
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:ja łykam od początku starań, 5 cykl codzień
zosiu i to tak można łykać bardzo długo nie wpływa to jakoś nie wiem zakwaszająca np? jeśli będzie sie stosowało tak przez np. rok?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Mamuśka Gratuluję Ci serdecznie az mi się buźka uśmiała jak zobaczyłam tą Twoją radość
Paulinka super że ładnie przyrasta a który to tydzień? może zrób sobie taki suwaczek ja dziewczyny żebyśmy były zorientowane?Paulina1986 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
natusia ja niestety nic nie polecę, ostatnio sama szukałam ale w necie to piszą inne odległości od krupówek czy szlaków więc na razie sobie odpuściłam szukanie, wiec chętnie tu skorzystam jak ktoś coś fajnego poleciOliwka 2006