plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej znów nikogo nie ma? ja to mam szczęście
proszę jak przyjdziecie to zerknijcie na mój wykres i powiedzcie na jakiej zasadzie ovu mówi mi ze od 2 dni mam okres płodny? bo nic z tego nie rozumiem?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Paulina1986 wrote:No dziewczyny chyba mogę już być spokojna
Moja beta przedstawia się następująco:
21.11 - 116,2
23.11 - 321,1
26.11 - 989,8
Paulinko to ja teraz oficjalnie i głośno gratuluje i życzę spokojnej ciąży.
I ja sie dopisuje i mocno gratuluje!!!Paulina1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:hej znów nikogo nie ma? ja to mam szczęście
proszę jak przyjdziecie to zerknijcie na mój wykres i powiedzcie na jakiej zasadzie ovu mówi mi ze od 2 dni mam okres płodny? bo nic z tego nie rozumiem?
Beata bo śluz wodnisty wpisałaś i dlatego płodne dni wpisał u mnie tak samo było w 6dc chyba jak inny śluz wpisałam t odrazu czerwone światło sie pojawiło znowu!! -
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Mamuśka Gratuluję Ci serdecznie az mi się buźka uśmiała jak zobaczyłam tą Twoją radość
Paulinka super że ładnie przyrasta a który to tydzień? może zrób sobie taki suwaczek ja dziewczyny żebyśmy były zorientowane?
Beatko, wg ovu to mój 5 tydz i 4 dzień (czyli 6 tydzień) ale wg mnie to jest trochę wcześniej a konkretnie o tydzieńNo a co do suwaczka to wstawię po czwartkowej wizycie, bo może jakieś konkretniejsze informacje dot. wieku mojej ciąży dostanę
A właśnie, ciekawe jak tam plemniczka? Miała mieć dzisiaj wyniki i nic się nie odzywa? Plemniczko kochana czekamy na wieści -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:ja też tak miałam chyba 3 dni a na kiedy owulke się spodziewasz!!
no włąsnie ja mam ten problem że nie wiem kiedy mogę sie spodziewać bo mam bardzo nieregularne cykle od33-76 a ovu statystycznie wyliczyło mi ze na 15 grudnia (wy nie widzicie moich statystyk zaznaczanych przez ovu?)Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mala29_ wrote:dziewczyny bo jeśli wpiszecie objawy które będą świadczyć że organizm przygotowuje się do owulacji to zapali się wam wtedy zielone światełko.
no tak ale ja tylko wczoraj miałam wodnisty a dziś już nie i chyba zadne inne objawy na to nie wskazują? temperatura chyba tez nie prawda?
a ovu wyznacza mi niby (bo to statystycznie ) na 15 grudnia dopieroOliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Paulinko czyli wg Ciebie to byłby 7 tydzień? ale wyliczasz na podstawie owulacji? wiesz cazsem od lekarza może być mniej konkretnie, bo większość z nich wylicza na podstawie @
ale czekam na dobre wieściOliwka 2006
-
Aga robie ale nic mi nie wychodzi, kazała mi nawet moja gin przychodzić i sprawdzać na usg czy mam owulację ale niby kiedy mam iść skoro nawet nie podejrzewam?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
dzięki Zosiu to może powinnam zacząć znów brać nawet teraz w środku cyklu? to chyba nie ma znaczenia prawda?
Aga moja gin twierdziła że nie ma takiej potrzeby vbo hormony wysżły mi dobrzeOliwka 2006
-
nick nieaktualnyWitam !!!
No dziewczyny nadrobiłam .Uff...
Zafasolkowanym gratuluję .
Za testujących trzymam kciuki .
Dziewczyny tak sobie myślę o ostatnich dwóch dniach i coś mi świta jakby implantacja . Zerknijcie na wykres.
Nie podniecam się .
A teraz pytanko dla tych co już miały próbę z zastrzykiem . chodzi o to że mi dziś mija 10 dni od podania choragonu ( zamiennik pregnylu ). W piątek będzie 14 dni od podania . Jak mi się @ nie pojawi to mogę zatestować w niedziele ? będzie równe 14 dni od owulacji .
O widzę temat objawy . Te które nie mają to mają super , ja należę do kobitek co objawy ma każdy . Nawet wiem dokładnie co do godziny miałam owulkę .Podobno szanse mam duże na zafasolkowanie :
1) zastrzyk i pięknie pęknięty pęcherzyk po niecałych dwóch dobach .
2) seksik w sobotę 13 dc wieczorkiem
3) owulacja 14 dc między godziną 15 : 00 a 16 : 00
4)Seksik 14 , 15 i 16 dc
5)16 dc owu potwierdzona na usg
Chyba jest szansa i nie jest zle.
Ja mam patent jak facetowi wytłumaczyć zę w dni płodne trzeba codziennie . powiedziałam raz tak "; słuchaj kochanie masz mnie jedną . Te cztery razy w cyklu to Twój obowiązek małżeński . Proszę mi nie narzekać bo nie masz haremu . a jakbyś miał nas trzy lub cztery i każda by chciała dziecko i każda by miała @ w innym terminie to byś się wykończył po kilku miesiącach i Twoje żołnierzyki też . Mój jakby zakumał i już nie narzeka tylko dzielnie pracuję jak trzeba do upadłego .
Ps: czy w tym portalu można wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowniczek oprócz przyjaciółek .
nie wiem czy dobry link wstawiłam , ale ta muzyka jest słodka
http://w430.wrzuta.pl/audio/3P8r6xvCaSF/navajo_-_a-la-hoho