plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kózka zalezy kiedy masz owulacje, ile trwa twoja faza lutealna?
Prawidlowo fl powinna byc najmniej 10dniowa do 15 dni... jezeli wiec trwalaby 10 dni to owulacja wypadlaby na 14/15 dzien cyklu ( to za pozno by z tego sesku sie udalo), ale jesli mialaby srednia dlugosc-14 dni to owulacja wtedy moglaby byc 10/11 dzien cyklu i wtedy jeszcze jest mozliwosc ze plemniki przezyly i teoretycznie mogloby sie udac. Ale to takie gdybanie. Jak masz wykres to udostepnij, wtedy łatwiej bedzie zinterpretowac.Strażaczka90, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:ja sie jeszcze zastanawiam co z sylwestrem. Mamy kilka propozycji, ale pierwszy raz mam tak ze nie mam ochoty nigdzie isc, ani nikogo zapraszac. No ale dlatego ze czuje ze moje rozwiązanie tuz tuz.
Najchetniej spedze tą noc z mezem na kanapie z sylwestrem w Polsacie i picolo w dloni.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
Ja dzisiaj wracam do domku i powiem wam ze bardzo się ciesze te święta mnie tak wymeczyly ze juz nie mogę się doczekać swojego łóżeczka
Życzę wam miłego dniaStrażaczka90, Kaja, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ją sylwestra spędzam sama z moim P on bardzo nalegal żebyśmy zostali w domu sami powiedział że nie będę zalowala hmmm
to się pewnie będzie działo
AGA 30, Strażaczka90, Kaja, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam lalki
Blondi super 9 miesiąc
plemniczka tez rewelka niech córcia jeszcze posiedzi
kozka tak jak plemniczka pisze !!!!!
Madzia my też w domu na tego sylwka domówka
Strazaczka masz bojowe zadanie , aby wyjawić sie za mniemagdzia26, Blondi22, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny