plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Fajne macie plany sylwestrowe
My jedziemy do znajomych, którzy też mają dzieci - pewnie zrobimy sobie nasiadówkę.
Powiem Wam że ostatnio chodzę jak zombie... Henio po uśnięciu "na noc" budzi się parę razy przed północą, a potem ok. 2 i 5. Przy karmieniu o 5 nie chce zasnąć no i noszę go na zamian z karmieniami do godziny 8. Więc wieczorem nie mam kompletnie na noc czasu, a w nocy się nie wysypiam.Cóż, mogę tylko czekać na lepsze czasy.
Kończę bo zasypiam na siedząco..pa! :*
Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość

-
Dobranoc Kochane...idę spać....choroba sie rozwija.Mój M o mnie dba całuje co chwilę tuli i ciągle sprawdza czy jestem przykryta...
ale chorować nie lubię.Mam nadzieję że jutro będzie dobrze.Theraflu Mąż zrobił.Mam gorączkę 38.89:/ i łamie mnie w kościach..dzis ciągle praktycznie z łóżka nie wychodzilam.Tyle co do babci...nie mogłam na łóżku usiedziec tak mnie lamalo w kościach.Do jutra Miłych snów
-
Strażaczka90 kochana tak jak ja przeciwniczka czosnku teraz to super sprawa gorączkę też ci zbije wiec polecam i no wes bo idziesz plumkac na sylwka za Siebie i za mnie
nie możesz byc chora !!!!! Niech m cie wyleczy szybko
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Przed chwila dostalam sms ze moja kolezanka z pracy urodzila corcie Melanie a nie wiedziala co bedzie miala bo dzidzior robil jej psikusa i zawsze jak USG miala to pupe wypinal.hihihihi..... ale jej zazdroszcze.
Ja i moj G bylismy dzisiaj na mszy w takim miejscu gdzie zdarzaja sie cuda- chyba juz teraz tylko pozostaje sie modlic...
dobrej nocy
ps. Bylam dzisiaj patrzec za kiecka ale nic nie kupilam
nie podobaly mi sie .. jeszcze jutro pochodze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 15:23
Shagga_80, Strażaczka90, a-koczek, Blondi22, magdzia26, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki...nam wczorajszy pobyt u Babci przedłużył się do dziś rana, bo nie mogłam dodzwonić się wieczore, do Mężusia i nie chciałam ryzykować,że z dwójką maluchów śpiących będę musiała wdrapywać się na 4piętro i olałam to..wróciłam dziś rano

Mauysiu, współczuję problemów ze snem Heniutka....nie będę opowiadała więc jak u nas ostatnio...żeby Cię nie dobijać
I żeby nie przechwalić...za to Kubę za wczorajszy dzień sprzedałabym! Która chce?!
Dobranoc, pchły na noc
Strażaczka90, a-koczek, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)jasne że sie pobawie za Nas obie:)! Mój M mnie wyleczył...Gorączki brak..gardło nie boli.nie łamie mnie też w kościach:) Wczoraj mi babcia mojego M proponowała bym żula liść aloesa...chyba bym sie pochaftowala....syropu z cebuli też nie lubię...ale dziś już mogę skakać po górach tak sie superasnie czuje:)Mojego M odprawilam do pracy a ja dalej idę w kime...:)do później....Sylwius ja też miałam problem z kieca..zawsze zamawiam sobiew na allegro.A teraz za poznio sie za to zagrałam:/ i zostalo tylko miasto:/ przeszłam całe miasto i nic nie kupiłam. Bo nic mi sie nie podobało..więc z ciekawośći weszlam do sklepu u siebie w hipermarkecie.Są tam butuki okazało sie że ceny nie ziemskie:/ale nie miałam już wyjsciat kupiłam.Na szczęście była tam taka którami sie podobała...Mam w domu dużo kiecek,ale mój M zawsze twierdzi że mam pieknie wygladac i na każda imprezę mam mieć co innego...Ja bym ubrala to co mam w szafce.Dzięki Aniulka:*Kaja wrote:Strażaczka90 kochana tak jak ja przeciwniczka czosnku teraz to super sprawa gorączkę też ci zbije wiec polecam i no wes bo idziesz plumkac na sylwka za Siebie i za mnie