plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Fajne macie plany sylwestrowe
My jedziemy do znajomych, którzy też mają dzieci - pewnie zrobimy sobie nasiadówkę.
Powiem Wam że ostatnio chodzę jak zombie... Henio po uśnięciu "na noc" budzi się parę razy przed północą, a potem ok. 2 i 5. Przy karmieniu o 5 nie chce zasnąć no i noszę go na zamian z karmieniami do godziny 8. Więc wieczorem nie mam kompletnie na noc czasu, a w nocy się nie wysypiam.Cóż, mogę tylko czekać na lepsze czasy.
Kończę bo zasypiam na siedząco..pa! :*Strażaczka90, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dobranoc Kochane...idę spać....choroba sie rozwija.Mój M o mnie dba całuje co chwilę tuli i ciągle sprawdza czy jestem przykryta...
ale chorować nie lubię.Mam nadzieję że jutro będzie dobrze.Theraflu Mąż zrobił.Mam gorączkę 38.89:/ i łamie mnie w kościach..dzis ciągle praktycznie z łóżka nie wychodzilam.Tyle co do babci...nie mogłam na łóżku usiedziec tak mnie lamalo w kościach.Do jutra Miłych snów
-
Strażaczka90 kochana tak jak ja przeciwniczka czosnku teraz to super sprawa gorączkę też ci zbije wiec polecam i no wes bo idziesz plumkac na sylwka za Siebie i za mnie
nie możesz byc chora !!!!! Niech m cie wyleczy szybko
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Przed chwila dostalam sms ze moja kolezanka z pracy urodzila corcie Melanie a nie wiedziala co bedzie miala bo dzidzior robil jej psikusa i zawsze jak USG miala to pupe wypinal.hihihihi..... ale jej zazdroszcze.
Ja i moj G bylismy dzisiaj na mszy w takim miejscu gdzie zdarzaja sie cuda- chyba juz teraz tylko pozostaje sie modlic...
dobrej nocy
ps. Bylam dzisiaj patrzec za kiecka ale nic nie kupilamnie podobaly mi sie .. jeszcze jutro pochodze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 15:23
Shagga_80, Strażaczka90, a-koczek, Blondi22, magdzia26, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki...nam wczorajszy pobyt u Babci przedłużył się do dziś rana, bo nie mogłam dodzwonić się wieczore, do Mężusia i nie chciałam ryzykować,że z dwójką maluchów śpiących będę musiała wdrapywać się na 4piętro i olałam to..wróciłam dziś rano
Mauysiu, współczuję problemów ze snem Heniutka....nie będę opowiadała więc jak u nas ostatnio...żeby Cię nie dobijaćI żeby nie przechwalić...za to Kubę za wczorajszy dzień sprzedałabym! Która chce?!
Dobranoc, pchły na nocStrażaczka90, a-koczek, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 kochana tak jak ja przeciwniczka czosnku teraz to super sprawa gorączkę też ci zbije wiec polecam i no wes bo idziesz plumkac na sylwka za Siebie i za mnie