plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bylismy wczoraj na mszy z modlitwa ktora trwala 3 godziny. Prowadza ja ksieza ktorzy maja jakas moc i taka msze odprawia sie raz na jakis czas. Msza o uzdrowienie i uwolnienie:) podobno cuda sie zdarzaja wiec namowilam mojego i pojechalismy. Na koncu ksiadz kladl dlonie na glowe po kolei kazdemu i takie dziwne uczucie bylo- kazdy wracal chwiejac sie na boki a pare osob zemdlalo- cos innego i nieprawdopodobnego. Wierze ze cos zmieni sie w naszym zyciu - na dobre
milego weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 10:58
mauysia, a-koczek, magdzia26, Selena, Strażaczka90, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁoj i nagadałam mamuście wszystko co mi na wątrobie leżalo
ŁOJ nic to nie dało bo ona jest zdania że nic złego nie robi
Że ma w dupie takie dzieci i wnuki i omalo mnie z domu nie wywaliła
Teraz będę najgorszą córką pod słońcem
Ale powiem wam że się duzo lepiej czyje jak powiedziałam jej co myślę o jej zachowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 16:40
Strażaczka90, mauysia, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
Widze ze wszystkie zaczynamy sie modlic. Juz chyba wiekszosc z nas zaczyna liczyc na cud. Ja dzis z moim m bylam u moich rodzicow i trafilismy na kolende. Milo mi sie zrobilo gdy nagle ksiadz powiedzial ze bedzie sie modlil o kolejne potomstwo dla nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 19:43
AGA 30, Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, Selena, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Tak wogole to wracajcie bo zostaly nam 3 dni i 189 stron, wiec kochane do roboty i brac sie za pisanie
Wszystkie zajęte spalaniem kalorii po świętach
Pewnie wrócą tu za rok !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 19:50
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
ja sie jeszcze zastanawiam co z sylwestrem. Mamy kilka propozycji, ale pierwszy raz mam tak ze nie mam ochoty nigdzie isc, ani nikogo zapraszac. No ale dlatego ze czuje ze moje rozwiązanie tuz tuz.
Najchetniej spedze tą noc z mezem na kanapie z sylwestrem w Polsacie i picolo w dloni.
AGA 30, a-koczek, a-koczek, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
My idziemy do hotelu na Sylwestra- ma tam byc bal i podobno ful wypas..- no zobaczymy jak bedzie - chyba musze po jakas kiecke jutro isc .... dodatkowo jesli sie wykupilo Sylwka to dostaje sie gratis zaproszenie na Spa - wiec po Nowym Roku chwila relaksu bedzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 22:12
AGA 30, plemniczka, a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, Sandraa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej witam sie w niedzielny poranek.
Ja sylwka spedzam w domu bo m tuz po pólnocy leci do pracy. Wiec korzystajac z okna transferowego posaramy sie nie zmarnowac kolejnej okazji.
Miłego dnia buziaki dla wszystkichStrażaczka90, magdzia26, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witajcie:) my idziemy na salę..zabawa Sylwestrowa głównie Strazaki.Trzeba kozystac póki nie ma jeszcze Malenstwa.Dobrze że mam już kiecke bo ja nie wiem jakby to było...dziś odwiedziny u Babci mojego M a później do mamy mojej..miłej niedzieli...chyba bierze mnie chorubsko jakieś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 09:46
magdzia26, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny .
Mam takie pytanie. Cykle ma 24-25 dniowe . Z chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia 8 dnia. Teraz wyjechał i następne starania mogą odbyć się dopiero za 2 miesiące... Czy jest jakakolwiek szansa , że się teraz udało i mogę spodziewać się maleństwa ? Jak myślicie ?