plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:czesc dziewczyny
Ruciu no zaciskam nogi, ale czuje ze to coraz blizej. Wczoraj caly i woeczor i pol nocy bolał mnie brzuch, sciskalo brzuch i bolał krzyz i brzuch jak na @. Wzielam nospe i magnez i puscilo w srodku nocy.
W poniedzialek mam gina zobaczymy jak sytuacja...
Ja sie ciesze ze juz po swietach. Strasznie sie w nie namęczylam.
Prezenty fajne podostawalamNajbardziej sie z mezem cieszymy z Nawilżacza powietrza
jest super i bardzo sie przyda jak Kornelka sie pojawi.
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
Wesołego po świętach!!
U mnie już od rana kolęda była ekstra ksiądz musiał zboczyć z trasy i wejść do nas bo na 11 na pogrzeb jechaliśmy
Ale tyle dobrego że nie musieiśmy długo na księdza czekać
No to dziewczynki zaciskać nogi i czekać do nowego roku z porodami
Fredzia trzymam kciuki
Miłego dzionkaBlondi22, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej.
Również mocno trzymam kciuki za Fredzię.
Plemniś zdjęcia są rewelacyjne. Cudowna pamiątka
Kopciuszku strasznie Ci współczujęU Nas Paweł i Kinga chorzy, a małego nic kompletnie nie bierze, chociaż dom to siedlisko wirusów. Wirtualnie przesyłam Ci worek cierpliwości i siły.
Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam. Fedra przykro mi poprostu...
Blondi ale pokazny brzuszek masz! a twoj Kuba jaki juz duzy kawaler!
Nusia a czy bylas juz moze u lekarza? pewnie jeszcze nie bo dopiero co test zrobilas.. wiec z tym plamieniem wiesz moze byc roznie. Niekiedy jest tak i ja tak mialam w tej ciazy ze sa plamienia w czasie gdzie powinna byc miesiączka. Moze tak byc u Ciebie. Wtedy to nie zagraza plodowi. Jednak bywa i tak ze plamienia są np od zbyt malego progesteronu i innych powodów, ze np zarodek nie zagniezdzil sie dobrze...
Nie ma co jednak myslec teraz negatywnie. Ja bym na twoim miejscu jak najszybciej biegla do ginekologa po luteine lup duphaston (progesteron) na podtrzymanie ciązy. Odpoczywaj jak najwiecej i staraj sie nie stresowac. Warto tez byloby zrobic badanie krwi na wielkosc progesteronu.
Trzymam kciuki i powodzenia!Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Fedruś
tulam mocno i nie przestaję mimo wszystko wierzyć
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Witam Was moje Drogie
Kopciuszku współczuję chorób życzę całej rodzince szybkiego powrotu do zdrowia zwłaszcza Tymusiowi.
blondi brzuszek już ogromny a dopiero się śmiałyśmy że nic u Ciebie nie widać
Ja wyniki część mam w poniedziałek a reszta po nowym roku dopiero.
Tym czasem się żegnam bo idę do kina na HobbitaStrażaczka90, Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Nusia1989 wrote:Dziewczyny szukam porady. Otóż od 2 dni mam jasnobrązowe plamienia. Dodam iż jestem w 4 tygodniu ciąży
Brzuch pobolewa jak na @.
Na wszelki wypadek jadę wieczorem na izbę przyjęć
Czy ktoś tak miał? Przez te parę godzin do wizyty chyba oszalejeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 20:38