plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki doczytalam wszystkie posty Librus Sperus Fedrus Beatko Muzi
chciałabym kiedyś was poznać jesteście takimi fajnymi babkami kochane
Byłam w Swiętej Lipce i porozmawiam tam z kim trzebakochane moje :* wiec wiecie na następne Boże Narodzenie będzie pachniala u wszystkich choineczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 19:57
Kaja, Strażaczka90, Spero, jeju, Dodi, Blondi22, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dziewczynki doczytalam wszystkie posty Librus Sperus Fedrus Beatko Muzi
chciałabym kiedyś was poznać jesteście takimi fajnymi babkami kochane
Byłam w Swiętej Lipce i porozmawiam tam z kim trzebakochane moje :* wiec wiecie na następne Boże Narodzenie będzie pachniala u wszystkich choineczka
magdzia26, Spero, Kaja lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Kajus jedz ile chcesz przynajmniej nie widać u Ciebie
jak ja nie mogę się doczekać takich czasów obzarstwa i nikt mi nie będzie mówił że przytyłam
Wiesz , ze sie nie da hehehe na kolację tylko barszcz z uszkami wcisnelam , a wczoraj dwie wigilie zaliczylam w domu i u teściów i prezenty też podwójne sesesesesesemagdzia26, Spero, Strażaczka90, Dodi, mala29_, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Madzia spokojnie mnie wczoraj dowalili , ze przytylam hehehehe wiec luzik bo moj m schudł 17 kg , a ja przytylam no , ale chyba w normie tak powiedzialam hihi kochana nie dogodzisz w winndzie mi tak babka do gadała , a jak mój powiedział , ze tatą zostanie to buraka przypaliła no , ale dziś tesciowa przeprosiny od sąsiadki przekazywała ......hihi
Strażaczka90, mala29_, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczynki. Wszystkiego najlepszego drugiego dnia Swiat
Ja jak zwykle od 3 spac nie moge. W koncu zglodnialam tak leżąc i jem sałatkei oglądam stary teleturniej "we dwoje" bo nic innego jeszcze w TV nie ma.
Moje swieta mijają na goscinie. Wigilia u rodziców, wczoraj nasiadówa u cioci i wujka z 12 innymi czlonkami rodziny.
A dzisiaj ta chmara ludzi przychodzi do moich rodziców, gdzie "musze". a moze bardziej przydałoby sie pomóc mamie w przygotowaniach jedzenia.
Tak wiec u nas swiątecznie, jedzeniowo, wesoło, alkoholowo (dla tych co mogą) i no nie da sie ukryc męcząco.
Ja z kazdym dniem gorzej sie czuje. Czasami mam wrazenie ze lada moment urodze. Oby w n
Nowym Roku! juz tak niewiele zostalo.
Dodi, Strażaczka90, Blondi22, AGA 30, magdzia26, Sandraa, a-koczek, Pismak, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ja też się z Wami witam w drugi dzień Świąt. My w nocy przyjechalismy do domu i dzis odwiedzamy moich rodzicow.
Sandra, przetrwaj jakoś te wymioty. Niestety dla Ciebie są Święta i dookoła mnóstwo jedzeniowych zapachów...
Plemniczko - jeszcze równo tydzień i przekroczysz mój "próg porodu"
Kaja - wcinaj na zdrowie! A ile już przybrałaś na wadze od początku ciąży?Strażaczka90, Blondi22, AGA 30, magdzia26, Sandraa, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mala nie przejmuj sie ja wigilie i pierwszy dzien świat spedzilam bez mojego G bo pracowal- ale dzis czekam z niecierpliwoscia az do mnie dojedzie i bedziemy swietowac....
Wczoraj nie bylo mi nawet tak tak smutno bo bylismy w gosci u rodziny- byly mlodsze kuzynki z dzidziorami- ale z nich slodziaki....strasznie chcialabym miec takiego.... moze Bog bedzie dla mnie laskawszy w 2014 roku...Mam taka nadzieje...Milego dnia i milego swietowania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2013, 10:14
Dodi, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strazaczko to wszystkiego najlepszego dla twojego m.
Sylwiu no ja niestety sam bede ten dzien spedzac. A zycze Ci tego zeby Bog w Nowym roku obdarzyl Cie takim slodkim szkrabem.Strażaczka90, Dodi, sylwia1985 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke