plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
u nas tez super .nie przejadlam sie jeszcze i nawet dobrze sie czuje a malutka szaleje w brzuszku dużo osob juz widzialo he;)
nawet dostala swoj pierwszy prezent od ciocibody z fajnymi napisami;)
a kuba tez duzo prezentow dostal:) super zadowolony do nocy siedzi i sie bawi codziennie
dzis ruszamy po poludniu do tesciow bo wczoraj u mamy bylam.
a co najlpesze chyba przestalam tyc juzod ostatniej wizyty u gin nie przytylam a nawet troszke schudlam
magdzia26, Strażaczka90, Sandraa, Dodi, a-koczek, Kfjatus, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w drugi i (ostatni) dzień świąt:-)
Mi wczoraj dzień przelecił ekspresem z rodziną Wafla
Wafel popił z bratem wieczorem parę przykrych słów powiedział ale jak napity to nic się nie poradzi
Wieczorem mnie braciszek zasmucił bo zapisał jakie mu mamuśka święta zafundowała (ale to się wytnie)
A dziś królik na obiad
Miłego dnia wam życzęBawcie się dalej w gronie rodzin
My dziś spędzamy dzień w domku
Strażaczka90, Blondi22, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja też się z Wami witam w drugi dzień Świąt. My w nocy przyjechalismy do domu i dzis odwiedzamy moich rodzicow.
Sandra, przetrwaj jakoś te wymioty. Niestety dla Ciebie są Święta i dookoła mnóstwo jedzeniowych zapachów...
Plemniczko - jeszcze równo tydzień i przekroczysz mój "próg porodu"
Kaja - wcinaj na zdrowie! A ile już przybrałaś na wadze od początku ciąży?
Hmmm powiem tak przytylam no mnie się wydaje że dużo 7 kg na plusie
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Święta Święta i po Świętach jak to się mawia
Kobitki z Małopolski jak tam u Was ? mam nadzieję że wszystko w porządku i to wstrętne wietrzysko nie wyrządziło u Was wielu szkód.
Ja padam na nosidę nyny bo jutro rano na badania
Fedruś jestem cały czas razem z Tobą
Miłego ostatniego świątecznego wieczoru
Dobranoc :0AGA 30, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Strażaczka90, Sandraa, Blondi22, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyHej Baby
I po świętach...mnie bardzo mile te 3 dni zleciały...siedziliśmy w domu sami w 4kę (poza wczorajszym dniem,gdy wpadli moi Rodzice z córką mojego Brata,o niespełna rok starszą od Kuby i dzieciaki fajnie się bawili)...najfajnie było we wigilię, wiecie prezenty i te sprawy
Kubie kupiliśmy m.in. grę która dość mocno hałasuje jak się w nią gra,ale nasz Aniołek Igorek spał mimo,że gdy graliśmy w nią hałas był niemiłosierny ...zresztą jak czytam Mauysia czy Rucia o Waszych problemach z Najmłodszymi to dziękuję Bogu,że u nas nie ma tego problemu - Igor jak nie śpi to leży na leżaczku (nawet dziś miałam wyrzuty sumienia,że chyba za mało Go przytulam,noszę itd)...ostatnio wybudza się,gdy chcę Go przenieść z leżaczka czy z poduszki do karmienia do łóżeczka,ale odkryłam,że smoczek uspokajacz szybko Go uspokaja...jestem przeciwniczką tego typu wynlazków,więc gdy tylko zaśnie a nie pozbędzie się sam smoczka to ja Mu go odbieram...ale najważniejsze,że śpi dalej i mnie nie kosztowało to za wiele i że łóżeczko Go "nie parzy" ...za to Starszy (choć na szczęście nie Najstarszy!)nadrabia...oj daje nam popalić!
Blondi ja rozumiem,że jesteś uczulona,tylko zrozumiałam Cię,że w badaniu w kierunku gbs-a wyszło Ci,że jesteś uczulona na penicylinę i temu się dziwiłam,bo nie wiedziałam,że takie badanie może wykazać uczulenie!
Plemniczko, Blondi zaciskajcie kolana,coby Dzieciaczki posiedziały w brzuszkach te kilka dni
Swoją drogą to niedługo znów zaczną się porodyA w międzyczasie pozytywne testy...i tak to się kręci
Pismak,trzymaj się jutro na tych badaniachNo i koniecznie daj znać jak wyniki...jutro też ważne badanko ma Fedrusia,ale coś martwię się,że nie pochwali się tu wynikiem
Sandruś,współczuję,rzeczywiście Święta to najgorszy czas na mdłości,gdy tyle zapachów dookoła
Sylwia,jak tam dzisiejszy dzień z Mężusiem?
Libruś
A jak tam po Świętach u pozostałych? Jutro do pracy? Ja jutro mam ochotę wybrać się do Cz-wy....taka wycieczka jednocześnie dla ducha i dla ciała,że tak się wyrażęDawno na Jasnej Górze nie byłam...a teraz jak jest Żywa Szopka to fajnie byłoby pojechać teraz...chociaż najmłodszy nie będzie podziwiał jeszcze niestety,ale chociaż Kuba skorzysta...potem zakupy
Dla dzieciaków głównie...Igor w ekspresowym tempie wyrasta ze wszystkiego (czego zupełnie nie znałam przy Kubie) a i Kuba wyrósł z zeszłorocznych butów .
Strażaczka90, kiti, Blondi22, a-koczek, Dodi, AGA 30, magdzia26, Spero, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny
Ruciu no zaciskam nogi, ale czuje ze to coraz blizej. Wczoraj caly i woeczor i pol nocy bolał mnie brzuch, sciskalo brzuch i bolał krzyz i brzuch jak na @. Wzielam nospe i magnez i puscilo w srodku nocy.
W poniedzialek mam gina zobaczymy jak sytuacja...
Ja sie ciesze ze juz po swietach. Strasznie sie w nie namęczylam.
Prezenty fajne podostawalamNajbardziej sie z mezem cieszymy z Nawilżacza powietrza
jest super i bardzo sie przyda jak Kornelka sie pojawi.
Rucia, Strażaczka90, Sandraa, Blondi22, Dodi, AGA 30, magdzia26, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Witajcie ..tak jak mowice święta święta i po świętach..ja na 14do roboty ale wyrwę sie o 18 też dostałam patelnie:) kozaki różow itd:)miłego dnia.Piękne focie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 11:27
Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
plemniczka focie cudowne ...
Shagusia mój G spil sie z moim ojcem i o 20 poszedl spac bo ledwo sie na nogach trzymal no i przy okazji zwymiotowal na dywan i trzeba bylo sprzatac.... nie za fajny dzien bo jak popije to jest strasznie dziwny .. no ale coz ...takie swieta sa raz w roku wiec mu wybaczamShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane Kobietki po świętach
Przepraszam,ale nie nadrobię Was i nawet nie próbuję-wiec za bardzo nie wiem co się dzieje na forum od miesiaca...Niestety mały mi na nic nie pozwala,a tylko zmartwień mi przysparza,ze nawet świat mi się nie chciało...- pierwszy raz w życiu takie uczucie miałam.
Mały ma katar-tylko nosek ma drożny, a wszystko siedzi w nosogardle czy w gardle-sama nie wiem,aż mu tak harczy,ze szok! Odciagam Fridą-drze sie w niebogłosy-wcześniej solą fizjolog. zakrapiam. A potem nasivinem soft psikam. Niby katar pojawił się tydzień przed Wigilią,ale po 4 dniach jakby sobie poszedł i w wigilię znowu sie pojawił. Do tego bardzo mało śpi, w noce też daje sie we znaki, bardzo mi sie zahłystuje pokarmem i też bardzo mu się ulewa-pomimo odbijania. Do tego od urodzenia ma wrastający paznokieć ten duży u nóżki i paluszek jest cały czerwony-obydwa paluszki takie były,ale 1 wyprowadziłam jakos a drugi jest okropny. Do tego jeszcze z tydz. temu zrobiła mu się na piersikach i buźce jakas wysypka-drobne czerwone krosty,ale nie potówki! Ale być moze od banana,którego zjadałam, bo odstawiłam banany i wczoraj juz ciałko pięknie wygladało-gdzie przed wczoraj było czerwone jak poparzone! No i jeszcze jeden mam problem z nim,ale nie chcę o tym pisać...
Starszy ma antybiotyk-chore gardło i megaaaaa katar,który już ma tydzień i nie przechodzi.Gardło juz ładne,choc jeszcze kaszel mokry jest. No i oczywiscie jest megaaaaaaaaaaaa niegrzeczny,nieposłuszny itp.
Ja też katar i mam antybiotyk na gardło.Gardło przeszło,katar jest ale dopiero od Wigilii wiec jeszcze potrwa-ale wczoraj to na oczy patrzec nie mogłam-non stop łzy leciały,a nos chciał mi odpaść od wycierania i smarkania.
Mąż katar.
Dzieci siostry katary i kaszle.
Moja mama też. No istny szpital-tyle tylko,ze nie leżymy w łóżkach. To i Świat mi sie nie chciało...Do tego dieta matki karmiacej-to co za przyjemność jak zjeśc prawie nic nie można.?
To chyba tyle. Nie chcę Wam wiecej smęcic
Blondi i Plemnis -trzymajcie sie do Nowego Roku!
Plemnis-fajne fotki
Shaguś-zazdroszczę Ci,że Igorek taki grzeczniutki :)Mój Cypruś taki był. A Tymuś juz potrzebuje wiecej uwagi.
Mauysiu- jak u Was było z katarem u Heniutka?Pamiętam,ze pisałaś,ze odciagasz Fridą.A jak ten katarek miał Heniu?Mój ma taka biała wydzielinę-taką gęściejszą. Po ilu dniach przeszło?
To chyba tyle co chciałam napisać,bo nie wiem z czym do której z Was sie odnieść, bo niestety mam zaległości...
Miłego weekendu życzę i zdróweczka bo to najważniejsze!!!!Blondi22, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby
I po świętach...mnie bardzo mile te 3 dni zleciały...siedziliśmy w domu sami w 4kę (poza wczorajszym dniem,gdy wpadli moi Rodzice z córką mojego Brata,o niespełna rok starszą od Kuby i dzieciaki fajnie się bawili)...najfajnie było we wigilię, wiecie prezenty i te sprawy
Kubie kupiliśmy m.in. grę która dość mocno hałasuje jak się w nią gra,ale nasz Aniołek Igorek spał mimo,że gdy graliśmy w nią hałas był niemiłosierny ...zresztą jak czytam Mauysia czy Rucia o Waszych problemach z Najmłodszymi to dziękuję Bogu,że u nas nie ma tego problemu - Igor jak nie śpi to leży na leżaczku (nawet dziś miałam wyrzuty sumienia,że chyba za mało Go przytulam,noszę itd)...ostatnio wybudza się,gdy chcę Go przenieść z leżaczka czy z poduszki do karmienia do łóżeczka,ale odkryłam,że smoczek uspokajacz szybko Go uspokaja...jestem przeciwniczką tego typu wynlazków,więc gdy tylko zaśnie a nie pozbędzie się sam smoczka to ja Mu go odbieram...ale najważniejsze,że śpi dalej i mnie nie kosztowało to za wiele i że łóżeczko Go "nie parzy" ...za to Starszy (choć na szczęście nie Najstarszy!)nadrabia...oj daje nam popalić!
Blondi ja rozumiem,że jesteś uczulona,tylko zrozumiałam Cię,że w badaniu w kierunku gbs-a wyszło Ci,że jesteś uczulona na penicylinę i temu się dziwiłam,bo nie wiedziałam,że takie badanie może wykazać uczulenie!
Plemniczko, Blondi zaciskajcie kolana,coby Dzieciaczki posiedziały w brzuszkach te kilka dni
Swoją drogą to niedługo znów zaczną się porodyA w międzyczasie pozytywne testy...i tak to się kręci
Pismak,trzymaj się jutro na tych badaniachNo i koniecznie daj znać jak wyniki...jutro też ważne badanko ma Fedrusia,ale coś martwię się,że nie pochwali się tu wynikiem
Sandruś,współczuję,rzeczywiście Święta to najgorszy czas na mdłości,gdy tyle zapachów dookoła
Sylwia,jak tam dzisiejszy dzień z Mężusiem?
Libruś
A jak tam po Świętach u pozostałych? Jutro do pracy? Ja jutro mam ochotę wybrać się do Cz-wy....taka wycieczka jednocześnie dla ducha i dla ciała,że tak się wyrażęDawno na Jasnej Górze nie byłam...a teraz jak jest Żywa Szopka to fajnie byłoby pojechać teraz...chociaż najmłodszy nie będzie podziwiał jeszcze niestety,ale chociaż Kuba skorzysta...potem zakupy
Dla dzieciaków głównie...Igor w ekspresowym tempie wyrasta ze wszystkiego (czego zupełnie nie znałam przy Kubie) a i Kuba wyrósł z zeszłorocznych butów .
Strażaczka90 lubi tę wiadomość