plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem i witam:) ja właśnie po pracy:) zaraz poczytam co naskrobałyście Kochane me:0 a dzis co????owulke mi wyznaczyło dziwne;/ zawsze 19,20 dzien miałam a tak to 11;/ .To pewnie przez leki które regulują mi cioteczke;/Hehe fajne imiona mój M stwierdził,że córke nazwie Tania ..Toś żartować mu się zachciewa.Tanie może być mleko ;-P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 14:57
Kaja, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:kurczę powiem wam że miałam dzisiaj nieciekawy sen
śniło mi się że wypadł mi ząb a słyszałam że to oznacza coś złego nie jestem przesądna ale mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 14:58
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki dzieki Wam za wsparcie !!!! Przyznam ze moj G to maminsynek a mieszkanie pod jednym dachem z tesciowka to koszmar....
Milej niedzieli
Sylwia my też mieszkamy u mamy mojej i jeszcze 3 lata chyba że odejdę przepisy prawne to ruszymy na swoje szybciej bo wynajem nie wchodzi w grę a chcemy swoj dom nie w bloku
sylwia1985, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ale ja nie moge narzekać moj m tez nie bo moja mama mu w zadek wchodzi a temu to pasuje ....ostatnio na śniadaniu to se tak kadzili oboje ze bez wazeliny hihi wesoło na maksa było co za dwa narcyze ....
sylwia1985, Strażaczka90, AGA 30, mala29_, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sylwia u nas to wesoło moj m musiał nauczyć sie jeść razem posiłki bo u niego kazdy jadł osobno , a u nas kazdy czekał na tą ostatnią osobę i powiem ci ze to zbliża wycisza
Strażaczka90, mala29_, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Kochana nie coś złego a na chorobe;/ pewnie jakieś przeziębienie..kOCHANA JAK NIE WIERZYSZ TO SPRAWDŹ W SENNIKU...:* ale powie Ci to samo że to na chorobę.Pewnie przeziębienie...Mi jak się sni że ząb mi wypada to za pare dni chora jestem;/
-
magdzia26 wrote:Strazaczko mam nadzieje ze to tylko na chorobę... bo w sennik to pisze ze może to oznaczać śmierć bliskiej osoby wiem ze to głupoty ale czasem tak podświadomie się o tym myśli dręczy mnie to cały dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:43
magdzia26 lubi tę wiadomość