plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem i witam:) ja właśnie po pracy:) zaraz poczytam co naskrobałyście Kochane me:0 a dzis co????owulke mi wyznaczyło dziwne;/ zawsze 19,20 dzien miałam a tak to 11;/ .To pewnie przez leki które regulują mi cioteczke;/Hehe fajne imiona mój M stwierdził,że córke nazwie Tania ..Toś żartować mu się zachciewa.Tanie może być mleko ;-P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 14:57
Kaja, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Kochana nie coś złego a na chorobe;/ pewnie jakieś przeziębienie..kOCHANA JAK NIE WIERZYSZ TO SPRAWDŹ W SENNIKU...:* ale powie Ci to samo że to na chorobę.Pewnie przeziębienie...Mi jak się sni że ząb mi wypada to za pare dni chora jestem;/magdzia26 wrote:kurczę powiem wam że miałam dzisiaj nieciekawy sen
śniło mi się że wypadł mi ząb a słyszałam że to oznacza coś złego nie jestem przesądna ale mam nadzieję że nic złego się nie wydarzy ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 14:58
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki dzieki Wam za wsparcie !!!! Przyznam ze moj G to maminsynek a mieszkanie pod jednym dachem z tesciowka to koszmar....
Milej niedzieli
Sylwia my też mieszkamy u mamy mojej i jeszcze 3 lata chyba że odejdę przepisy prawne to ruszymy na swoje szybciej bo wynajem nie wchodzi w grę a chcemy swoj dom nie w bloku
sylwia1985, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Sylwia ale ja nie moge narzekać moj m tez nie bo moja mama mu w zadek wchodzi a temu to pasuje ....ostatnio na śniadaniu to se tak kadzili oboje ze bez wazeliny hihi wesoło na maksa było co za dwa narcyze ....
sylwia1985, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Sylwia u nas to wesoło moj m musiał nauczyć sie jeść razem posiłki bo u niego kazdy jadł osobno , a u nas kazdy czekał na tą ostatnią osobę i powiem ci ze to zbliża wycisza
Strażaczka90, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strazaczko mam nadzieje ze to tylko na chorobę... bo w sennik to pisze ze może to oznaczać śmierć bliskiej osoby wiem ze to głupoty ale czasem tak podświadomie się o tym myśli dręczy mnie to cały dzieńStrażaczka90 wrote:Kochana nie coś złego a na chorobe;/ pewnie jakieś przeziębienie..kOCHANA JAK NIE WIERZYSZ TO SPRAWDŹ W SENNIKU...:* ale powie Ci to samo że to na chorobę.Pewnie przeziębienie...Mi jak się sni że ząb mi wypada to za pare dni chora jestem;/
-
wiesz walić ten sennik ;/ bo w każdym na necie jest napisane co innego..Właśnie zauważyłam;/ kurka jak miło że jesteś ..jak minął dzień?Nawet przeczytałam,że będziesz bogata...magdzia26 wrote:Strazaczko mam nadzieje ze to tylko na chorobę... bo w sennik to pisze ze może to oznaczać śmierć bliskiej osoby wiem ze to głupoty ale czasem tak podświadomie się o tym myśli dręczy mnie to cały dzień

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 19:43
magdzia26 lubi tę wiadomość

[/url]