plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:A jak u Ciebie?
w pracy ruch był;/maraton 5-dniowy miałam.i JUTRO WOLNE A POTEM ZNOWU MARATON;/ myśle nad swoją owulką właśnie bo kurde za wcześnie;/ na nią;/ ale nic tylko się cieszyć...siedze sama w domu bo mójM pojechał gdzies z wujem mym;/ a ja sama i z filmu dupa
Wywołuje Was do tablicy...
Speruś jak zdrówko!!!
Kurde tęsknie za Fredrą
KajuniaMamuśko ma:*
A-Koczek
BlondiBlondasku Mój Kochany!
Sylwia
Pismaczku
Kiti
Gunia
Kfjatusdawno sie nie odzywałaś co sie dzieje:(
Beatko!!!!
SandraMusia
odpuszcza Wam z powodów mdłościowych:)
Agafia
Aisa
Effciajak Ty się Ryba czujesz?
Ilonkaa Ty? jak tam się czujecie?
Plemniś?jak tam bo My się martwimy tu!!!!!
Selenka
Karoamnic sie nie odzywa:(
Aga
Justyna
Ola
Staraczkaaco się nie odzywasz
Kopciuszek
RucieńkoKochana ma jak tam Twoje Skarby!!?
Shagga
Mauysiu
Mała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 20:46
kiti, mauysia, Shagga_80, a-koczek, Spero, magdzia26, Kaja, sylwia1985, Blondi22, plemniczka, Pismak, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
u mnie już lepiej kochane miło mi magdziu, strażaczko że się tak troszczycie. antybiotyk zadziałał i już czuję różnicę
nawet z Chodakowską poćwiczyłam, ale mały skubaniec już się rozbrykał i jak leżałam na plecach to myślał że się będziemy bawić i skakał po mnie i się przytulał. Straszny z niego przytulas
i nawet już udało się go nauczyć czekać na jedzenie ładnie siedzi lub leży w kuchni i ćwiczymy podawanie łapy. póki co dobrze idzie. mamy tylko problem, bo nie chce w ogóle się załatwiać na dworze. Pospaceruje, pospaceruje, a potem ciągnie do domu strasznie i piszczy i jak wrócimy, to idzie na podkład, który ma rozłożony i tam się załatwia... już nawet na dwór kawałek podkładu wynieśliśmy i tak nie zadziałało, no ale będziemy próbować dalej.
I powiem Wam że strasznie mi się nie chce uczyć, a mam w cholerę tego... dobrze, że to już ostatni rok jest i potem wolne min. 1,5 roku (mam nadzieję!) sesese
Agafia a jak brzuszek? widać już cos??Strażaczka90, mauysia, a-koczek, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór paniom
Spero - angina SUCKSZdrowiej jak najszybciej. A psiutek rewelacyjny!
Sylwia - nawet nie wiem jak to jest mieszkać z tak upierdliwą teściową, ale wyobrażam sobie że to koszmarWytrwałości!
Ale mega długi był ten "długi weekend"! Od wtorku już powrót do rzeczywistości...
Dzisiejszy wieczór sponsoruje Pharell i "Happy"
http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM
Dobrej nocy!Shagga_80, Spero, magdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i żegnam jednocześnie,,,miałam wcześnie iść lulu...MIAŁAM!
My dziś mieliśmy gości,wpadła moja kuzynka (przyszła Matka Chrzestna Igorka) z Mężem i Synkiem...chłopaki (Mężowie nasi of kors) trochę popili i teraz Tatuś ma przymusowe spanko w drugim pokoju.
Sylwia,przytulam Cie mocno...domyślam się jak musi Ci być cięzko z Mamusią...i niestety Jej SynusiemWytrwałości Ci życzę,papugując po Mauysi...swoją drogą to gdybym ja była w takiej sytuacji to byłby rozwód z mojej winy,bo M nie wytrzymałby ze mną,bo bym non stop wywoływała awantury..teraz wciąż marzę,że uda mi się przekonać M do zamieszkania z moją M, choć to też oznaczałoby kłótnie...moje z moją Mamą...ale ja byłabym w stanie przemęczyć się,byle zacząć budowę domku i wyprowadzić się,gdy będzie dom gotowy do zamieszkania...tak strasznie nie chcę mieszkać tu w R-sku w bloku...swoje małe miasteczko + domek wolę.
Spero boooooooooooski ten Twoj piesio...aż zatęskniłam za swoim kundelkiem.
Sandrusia, wspólczuję dolegliwości,ale pocieszaj się,że wiecznie tak źle nie będzie,wkrótce będziesz cieszyła się ciążą bez dolegliwości
Magdziu,ja tam jestem zdania,że sny są odbiciem podświadomości...a śni mi się zwykle to o czym w ostatniich dniach myślałam...np ostatnio pomyślałam,że na wiosnę trzeba kupić buty i dres i zacząć biegać...i śniło mi się,że biegałamA zęby śnią mi się regularnie gdy zaczynam baczniej się im przyglądać itd itp
Uszy do góry,napewno niczego złego ten sen nie oznacza....i zmieniając temat porposze o zmianę w tabelce...z 32 na 33 lata
I tym akcentem żegnam sięJutro M jedzie po południu do klientów (ma kolejną fuchę) a ja na czas Jego "konsultacji" z chłopcami do mojej Mamy...to po drodze więc co będę siedziała w domku
mauysia, Spero, magdzia26, AGA 30, sylwia1985, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Obudzilam sie i teraz niemoge zasnac a powodem jest adrenalina.
Moja siostra na wtorek miala umowiona cesarke a tu natura psikusa jej zrobila i pojechala wlasnie rodzicmagdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
A jeszcze dzis z moja mamą rozmawialysmy ze ona to luz ma bo termin ustalnony wszystko zaplanowane a tu taki psikus. Smialam sie tez bo przy pierwszym dziecku to panika szybko w auto i do szpitala a teraz pelen spokoj powoli.
magdzia26, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Koczus i jak tam u siostry swoją drogą niezła historia z nią
Shaggus dziękuję kochana
Sperus to dobrze ze juz się lepiej czujeszteraz to macie wesoło z tym urwisem małym
Spero, AGA 30, Strażaczka90, Shagga_80, Sandraa, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzień dobry kochane
niestety początek tygodnia a ja z takimi wieściami, ale cóż
Magdziu, zmień mi datę @ proszę na 3.02, ale powiem wam, że nie ma tego złego - jeszcze max 2 cykle i jak wszystko będzie dobrze to działamy. jutro muszę zadzwonić i wizytę ustalić w klinice na styczeń. zobaczymy co powiedzą
a jak tam u Wam miśki kochane? Koczku to trzymam kciuki za siostręStrażaczka90, Shagga_80, magdzia26, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki
Napisałam miłej niedzieli ale dziś już poniedziałek a wiec miłego Poniedziałku
Dziś na obiad rosołek kluchy(kolorowe) rolady i kapucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 10:12
Kaja, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Sandraa, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Madzia no mnie nie wywolalas bo ja na kawie bylam z moim m no ja kawa , a ten piwo ehhh z takim bólem głowy wracalam , ze o Mc Donalda zachaczylam chyba z głodu bo obiad dość szybko bo 14 i od tamtej pory nic w gebie procz soku , ale mnie roczek przecwiczyl wczoraj najedzona i b.dobrze mnie sie spało hmmm czyli z kilkoma posiadowkami na wc hehehh
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dzień dobry laseczki
Napisałam miłej niedzieli ale dziś już poniedziałek a wiec miłego Poniedziałku
Dziś na obiad rosołek kluchy(kolorowe) rolady i kapucha
Nono to za chwilke wdepne , ale wy smaka narobicie , a wtedy mnie sie slinotoki odzywająAGA 30, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KITI KOCHANA:-D
STO LAT I DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻOOOOOOOO ZDRÓWKA!
OBY KOLEJNY ROK ZYCIA UPŁYWAŁ W SZCZĘŚCIU I RADOŚCI.....
NIECH WSZYSTKIE PLANY I ZAMIERZENIA SIĘ POWIODĄ I NIECH CEL DO KTÓREGO DĄŻYSZ PRZYBLIŻYŁ SIĘ NA TYLE, BYŚ UWIERZYŁA W TO, ŻE ŻYCIE JEST PRZEPIĘKNE!!!!!
Z OKAZJI URODZINEK STO LAT!Kaja, AGA 30, Spero, kiti, Strażaczka90, magdzia26, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość