plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Kiti Kochana wszystkiego najlepszego dużo uśmiechu na co dzień i spełnienia tego jednego marzenia - oczywiście tych pozostałych marzeń teżStrażaczka90, Spero, Kaja, magdzia26, Dodi, kiti, a-koczek lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnykiti wrote:Dziewczyny jesteście kochane! dziekuję za życzenia, ale wiecie ja mam tylko jedno wielkie marzenie, może się w końcu kiedyś spełni
:*Sandraa, Strażaczka90, Blondi22, Spero, Pismak, Kaja, magdzia26, Dodi, kiti, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Plemniczko za dużo nie ustąpiły. Ale da się przeżyć. Mam nadzieje ze niedługo przejdą całkowicie.
A ty jak się czujesz kochana?
Kiti wszystkiego naj naj lepszego, dużo zdrówka i szczęścia, spełnienia tego Twojego marzenia;*
Agafia, też czekam na fotkę Twojego brzuszka:)Strażaczka90, Spero, Pismak, Kaja, magdzia26, Dodi, kiti, a-koczek, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Kiti wszystkiego najlepszego
Spełnienia marzeń
Dzień dobry
U nas dzisiaj święta nie ma M w pracy, Wiki z przedszkola odebrałam, zrobiłam obiad i nie mam na nic więcej siły. W domu ze tak powiem lekki bałagan a ja bez mocy. Chwilę odsapne i pomału może coś zrobię. Brzuch mi opadł, ale pewnie jeszcze do rozwiązania trochę poczekam.
Miłego dniaSpero, Strażaczka90, Kaja, magdzia26, Dodi, kiti, a-koczek, Kfjatus, AGA 30, Blondi22 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
a-koczek wrote:Kity wszystkiego naj naj
Mojej siostrze w koncu o 8 zrobili cesarke bo mimo skurczy nie mogla urodzic. ale jus synek jej jest na naszym swieciemagdzia26, Spero, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Koczku gratulacje dla siostry
Ja juz po obiadu była kaczka w sosie własnym z jabluszkami
A za chwile na spacerek po obiedzie idziemy z P
Miłego wieczorku, jak ja lubię takie poniedziałki mogłyby zawsze być wolneStrażaczka90, Spero, kiti, a-koczek, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Sylwus nie chce nakrecac ale jak jutro temp nie spadnie to kto wie
myślałam ,ze Sylwia nie zaznacza no sie okaże nie ma co nakręcać co ma być to będzie!!!!!magdzia26, sylwia1985, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buuuu kfiatus nie lubię @ twojej...
Jutro wszelkie zmiany tabelkowe wprowadze kochane moje
Ja właśnie niedawno wróciłam ze spaceru ale troszkę chłodno jest aż musiałam gorąca herbatkę zrobić z mandarynka i soczkiem malinkowymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 08:05
Spero, AGA 30, sylwia1985, Strażaczka90, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj zmierzylam sobie tempke bo rano zle sie czulam...Nie nakrecam sie wogole-nawet nie wiem kiedy owulka byla bo nic nie czulam w tym miesiacu i serduchowan bylo bardzo malo a @ i tak dostane bo piersi od kilku dni bola i jak zwykle brzuchol wiec lada dzien nadejdzie wredna malpa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 18:53