plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiti wszystkiego naj naj Kochana.Ja miałam ciezka noc..jakieś zwidy w pokoju o 2.00zasnelam dopiero.Plecy mnie bolą.Jedziemy na cmentarz zaraz z M.miłego dnia..w OGÓLE WITAJCIE:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 11:36
magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiti:)
z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, wszelkiej pomyślności i spełnienia nawet najskrytszych marzeń:*
miłego świętowania kończącego się długiego weekenduAGA 30, magdzia26, kiti, Pismak, Sandraa, Strażaczka90, Kaja, Dodi, a-koczek, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Agafia dawaj fotki
Spero sliczny, kochany i slodki piesek!! wysciskalabym go.
Sylwia przykro mi ze dalej sie meczysz z tesciówką, kurde tu pewnie jedyna rada uciekac od niejmagdzia26, Pismak, Strażaczka90, Spero, Kaja, sylwia1985, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
koczku trzymam kciuki za siostre! a to niepodzianka
Muska jak tam sie czujesz?
Sandra mdlosci chociaz troszke ustąpily?
Strazaczko dzieki za troske u mnie dobrze, dalej sie turlam i z niecierpliwoscia oczekuje dzieciątkamagdzia26, Blondi22, Sandraa, Strażaczka90, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jesteście kochane! dziekuję za życzenia, ale wiecie ja mam tylko jedno wielkie marzenie, może się w końcu kiedyś spełni
:*magdzia26, Blondi22, Libra, Strażaczka90, Spero, Kaja, Dodi, sylwia1985, a-koczek, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość