X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorek dobry :-)
    No współczuję konfliktów z teściówką :/ Dla mnie jedyny sposób na złą teściową i męża mamisynka to rozwód he he:-)
    Jakie teściowe potrafią być kochane i cudowne wiem coś o tym :/

My wróciliśmy z urodzinek brata Wafla :-) Wafel wypił jedno piwko tylko z czego jestem zadowolona bardzo :-)

Jajniki mnie tak kują że będzie pewnie lada dzień jakaś owulka w podbrzuszu taka pełna się czuję że jakbym balona miała :/

Spero śliczna psunia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:53

Spero, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, kiti, sylwia1985, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Jaki słodki:)Sperus wiesz kogo mi przypomina?tego pieska "majlo" z filmu "Maska"kojarzysz???:)
    Normalnie identyko:)!!!! Zdrowiej Rybko

no też mi trochę właśnie jakiegoś zwierzaka z filmu przypominał. mam antybiotyk więc mam nadzieję, ze mi przejdzie szybko.

Sylwia strasznie Ci współczuję. Ja bym tak nie dała rady chyba. Ciężko mi jest sobie wyobrazić, że mama M wchodzi do nas na górę jak nas nie ma i zagląda do szafek lub coś układa. Szlag by mnie trafił. Nawet nie wiem co Ci poradzić... <3

Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero, ale to nie jest najmłodszy piesio, co? Przynajmniej na zdjęciu wygląda na takiego zdecydowanie ponad półrocznego... I na zdjęciu na którym śpi widać, że czuje się bezpiecznie :)
    Kocham zwierzaki, ten wygląda ślicznie i nie jest przestraszony :) Zresztą jest z rodziny terierów, a one nie są strachliwe bo to psy zabierane na polowania :) Twój skarbek to z rodziny chyba z tych polujących na kaczki ;) Świetny pływak ;) Ale i po zająca czy lisa miałby odwagę wleźć do nory :D (ale za zająca to ja mu lanie zrobię bo w domu mam królinusia rudego i nie chcę nawet myśleć, że ktoś z tej rodziny ginie, hihi)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 20:00

mauysia lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór;)

Mnie nadal męczą mdłość ... masakra
    Nic mi się nie chce tylko bym leżała i spała hehe
    Spero fajnego macie pieska;)

Strażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero fajny psiak ...... milutki :-)

Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    Dobry wieczór;)

Mnie nadal męczą mdłość ... masakra
    Nic mi się nie chce tylko bym leżała i spała hehe
    Spero fajnego macie pieska;)

Sandra cześć no masakra te mdłości biedna jesteś , a nie ma jakiegoś leku na to będą?!?!???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Spero, ale to nie jest najmłodszy piesio, co? Przynajmniej na zdjęciu wygląda na takiego zdecydowanie ponad półrocznego... I na zdjęciu na którym śpi widać, że czuje się bezpiecznie :)
    Kocham zwierzaki, ten wygląda ślicznie i nie jest przestraszony :) Zresztą jest z rodziny terierów, a one nie są strachliwe bo to psy zabierane na polowania :) Twój skarbek to z rodziny chyba z tych polujących na kaczki ;) Świetny pływak ;) Ale i po zająca czy lisa miałby odwagę wleźć do nory :D (ale za zająca to ja mu lanie zrobię bo w domu mam królinusia rudego i nie chcę nawet myśleć, że ktoś z tej rodziny ginie, hihi)

ok 4mcy ma i wydaje mi się że zwykły z niego kundelek malutki, ale zobaczymy jeszcze jak podrośnie. I spokojnie na polowania go brać nie możemy - warunki umowy adopcyjnej, ale tak czy siak psiak domowy będzie :)

AGA 30, magdzia26, Gunia, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski dobranoc buzole zozole idę na film ciekawy przypadek Benjamina Button

Spero, magdzia26, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Laski dobranoc buzole zozole idę na film ciekawy przypadek Benjamina Button

też włączyłam, ale 2/3 filmu już widziałam ze 3 razy niestety nigdy nie dotarłam do końca. Może tym razem się uda :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Sandra cześć no masakra te mdłości biedna jesteś , a nie ma jakiegoś leku na to będą?!?!???

Mi nic nie pomaga... Najgorzej jest jak poczuje zapach mięsa czy wędlin;/

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyneczki witam wieczorowa pora :)
    Sperus śliczny psiaczek <3
    Guniu, Strazaczko jutro zrobię zmianę w tabelce bo teraz z telefonu nie mam jak mam nadzieje ze się nie pogniewacie :*
    Sylwus współczuję chyba jedyne wyjście z tej sytuacji to postawienie sprawy na ostrzu noża niech chłop wybiera albo ty jesteś jego żona albo jego mamusia bo inaczej to się nigdy nie skończy co za wredne babsko ja bym takiego czegoś nie wytrzymała :/

Strażaczka90, Spero, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też idę nynu...dobranoc...

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandrus współczuję dolegliwości kochana może to od witaminek jakiś? Moja siostra mi opowiadała ze od witaminek ciążowych miała straszne mdłości...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Sandrus współczuję dolegliwości kochana może to od witaminek jakiś? Moja siostra mi opowiadała ze od witaminek ciążowych miała straszne mdłości...

No całkiem możliwe. Ale wytrzymam !!!

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia, spokojnie, mi się nie spieszy :) Napisałam by nikt nie miał pretensji, że termin @ minął, a ja się nie odzywam :) Tak, czy siak dni niepłodne trafią się w dzień urodzin, a jak do tego dnia (urodzin) nie przyjdzie @ to będzie czas na płodne dni i płodny czas według kalendarza księżycowego... nie dość, że miesiąc urodzin to na koniec stycznia/początek lutego faza od pełni do pierwszej kwadry księżyca, jak kalendarz mówi ;) Niby nie wierzyłam w gwiazdy choć je zawsze lubiłam, ale jak już pomyślałam o tyk księżycowym kalendarzu to wynikało po dotychczasowych cyklach wynikało, że w tym roku nie pokryją się me płodne księżycowe dni z owulacją temperaturową, ale jak mi się cykl wydłuża to kto wie, kto wie ;)

Hehe takie magiczne wróżby chodzą po mej biednej łepetynie ;)

Jakby któraś była zainteresowana cyklem księżycowym to w był w którymś wątku opisany ładnie wraz z linkami. A ja go poznałam dzięki koleżance, która podczas naszej znajomości na forum zaciążyła i już urodziła Różyczkę :) a te księżycowe cuda odkryła dopiero w zaawansowanej ciąży... nie zwariowała :) a się podzieliła z innymi. Po jej wyliczeniach to się sprawdziło i u niej, i u jej Mamy, i sistry albo szwagierki.. nie pamiętam :/

Miłego wieczoru i spokojnej nocy! :D

a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Spero, AGA 30, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwus przykro mi . Ja bym miala gdzies ten jej dom niech braciszkowi przepisuje. Ale ty przynajmniej bedziesz miala swiety spokoj. U mnie podobnie bylo ale ja powiedzialam ze nic od nich niechce sama na wszystko z m zapracujemy i to czego sie dorobimy bedzie tylko nasze. Wzielam wiec mojego w swoje rece i ot mamy mieszkanko co prawda z dozywotnim kredytem ale nasze wlasne. A ty kochana pozniej jak wam przepisza to bedziesz sluchala ze ci pomogli bo mieszkanie dali itp. Takze bierz zycie w swoje rece i walcz o swoje a twoj m albo bedzie z toba albo niech wraca do mamusi

AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Spero, sylwia1985, mala29_, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero slodziak z tego pieska. Gunia ja jestem zainteresowana tym kalendarzem

magdzia26, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też coś czytałam gdzieś o tym kalendarzu księżycowy i faktycznie z każdym cyklem ovu mi się coraz bardziej dopasowuje do tego dnia plodnego według kalendarza :) wiec może cos w tym jest :)

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:
    No całkiem możliwe. Ale wytrzymam !!!
    Sandrus a może spróbuj je zmienić na jakieś inne pogadaj może z lekarzem na ten temat bo po co masz aż tak się męczyć kochana <3

Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam . Dobranc i cudownej magicznej nocy zycze

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 4832 4833 4834 4835 4836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ