plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWieczorek dobry
No współczuję konfliktów z teściówkąDla mnie jedyny sposób na złą teściową i męża mamisynka to rozwód he he:-)
Jakie teściowe potrafią być kochane i cudowne wiem coś o tym
My wróciliśmy z urodzinek brata WaflaWafel wypił jedno piwko tylko z czego jestem zadowolona bardzo
Jajniki mnie tak kują że będzie pewnie lada dzień jakaś owulka w podbrzuszu taka pełna się czuję że jakbym balona miała
Spero śliczna psuniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:53
Spero, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, kiti, sylwia1985, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Jaki słodki:)Sperus wiesz kogo mi przypomina?tego pieska "majlo" z filmu "Maska"kojarzysz???
Normalnie identyko:)!!!! Zdrowiej Rybko
no też mi trochę właśnie jakiegoś zwierzaka z filmu przypominał. mam antybiotyk więc mam nadzieję, ze mi przejdzie szybko.
Sylwia strasznie Ci współczuję. Ja bym tak nie dała rady chyba. Ciężko mi jest sobie wyobrazić, że mama M wchodzi do nas na górę jak nas nie ma i zagląda do szafek lub coś układa. Szlag by mnie trafił. Nawet nie wiem co Ci poradzić...Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Spero, ale to nie jest najmłodszy piesio, co? Przynajmniej na zdjęciu wygląda na takiego zdecydowanie ponad półrocznego... I na zdjęciu na którym śpi widać, że czuje się bezpiecznie
Kocham zwierzaki, ten wygląda ślicznie i nie jest przestraszonyZresztą jest z rodziny terierów, a one nie są strachliwe bo to psy zabierane na polowania
Twój skarbek to z rodziny chyba z tych polujących na kaczki
Świetny pływak
Ale i po zająca czy lisa miałby odwagę wleźć do nory
(ale za zająca to ja mu lanie zrobię bo w domu mam królinusia rudego i nie chcę nawet myśleć, że ktoś z tej rodziny ginie, hihi)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 20:00
mauysia lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Sandraa wrote:Dobry wieczór;)
Mnie nadal męczą mdłość ... masakra
Nic mi się nie chce tylko bym leżała i spała hehe
Spero fajnego macie pieska;)
Sandra cześć no masakra te mdłości biedna jesteś , a nie ma jakiegoś leku na to będą?!?!??? -
nick nieaktualnyGunia wrote:Spero, ale to nie jest najmłodszy piesio, co? Przynajmniej na zdjęciu wygląda na takiego zdecydowanie ponad półrocznego... I na zdjęciu na którym śpi widać, że czuje się bezpiecznie
Kocham zwierzaki, ten wygląda ślicznie i nie jest przestraszonyZresztą jest z rodziny terierów, a one nie są strachliwe bo to psy zabierane na polowania
Twój skarbek to z rodziny chyba z tych polujących na kaczki
Świetny pływak
Ale i po zająca czy lisa miałby odwagę wleźć do nory
(ale za zająca to ja mu lanie zrobię bo w domu mam królinusia rudego i nie chcę nawet myśleć, że ktoś z tej rodziny ginie, hihi)
ok 4mcy ma i wydaje mi się że zwykły z niego kundelek malutki, ale zobaczymy jeszcze jak podrośnie. I spokojnie na polowania go brać nie możemy - warunki umowy adopcyjnej, ale tak czy siak psiak domowy będzieAGA 30, magdzia26, Gunia, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyneczki witam wieczorowa pora
Sperus śliczny psiaczek
Guniu, Strazaczko jutro zrobię zmianę w tabelce bo teraz z telefonu nie mam jak mam nadzieje ze się nie pogniewacie :*
Sylwus współczuję chyba jedyne wyjście z tej sytuacji to postawienie sprawy na ostrzu noża niech chłop wybiera albo ty jesteś jego żona albo jego mamusia bo inaczej to się nigdy nie skończy co za wredne babsko ja bym takiego czegoś nie wytrzymałaStrażaczka90, Spero, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Magdzia, spokojnie, mi się nie spieszy
Napisałam by nikt nie miał pretensji, że termin @ minął, a ja się nie odzywam
Tak, czy siak dni niepłodne trafią się w dzień urodzin, a jak do tego dnia (urodzin) nie przyjdzie @ to będzie czas na płodne dni i płodny czas według kalendarza księżycowego... nie dość, że miesiąc urodzin to na koniec stycznia/początek lutego faza od pełni do pierwszej kwadry księżyca, jak kalendarz mówi
Niby nie wierzyłam w gwiazdy choć je zawsze lubiłam, ale jak już pomyślałam o tyk księżycowym kalendarzu to wynikało po dotychczasowych cyklach wynikało, że w tym roku nie pokryją się me płodne księżycowe dni z owulacją temperaturową, ale jak mi się cykl wydłuża to kto wie, kto wie
Hehe takie magiczne wróżby chodzą po mej biednej łepetynie
Jakby któraś była zainteresowana cyklem księżycowym to w był w którymś wątku opisany ładnie wraz z linkami. A ja go poznałam dzięki koleżance, która podczas naszej znajomości na forum zaciążyła i już urodziła Różyczkęa te księżycowe cuda odkryła dopiero w zaawansowanej ciąży... nie zwariowała
a się podzieliła z innymi. Po jej wyliczeniach to się sprawdziło i u niej, i u jej Mamy, i sistry albo szwagierki.. nie pamiętam
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Spero, AGA 30, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Sylwus przykro mi . Ja bym miala gdzies ten jej dom niech braciszkowi przepisuje. Ale ty przynajmniej bedziesz miala swiety spokoj. U mnie podobnie bylo ale ja powiedzialam ze nic od nich niechce sama na wszystko z m zapracujemy i to czego sie dorobimy bedzie tylko nasze. Wzielam wiec mojego w swoje rece i ot mamy mieszkanko co prawda z dozywotnim kredytem ale nasze wlasne. A ty kochana pozniej jak wam przepisza to bedziesz sluchala ze ci pomogli bo mieszkanie dali itp. Takze bierz zycie w swoje rece i walcz o swoje a twoj m albo bedzie z toba albo niech wraca do mamusi
AGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Spero, sylwia1985, mala29_, Shagga_80 lubią tę wiadomość