X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ohhh znam ten problem noja daleka kuzynka gnieździ sie w jednym pokoju z kuchnią u teściów , a jej teściowa nie ma szacunku i wyłazi do nich bez pukania nie raz wlazla jak na gaciach stała , a najlepsze jest to ze gora domu pusta tylko umeblowac i nie pozwoliła im tam zamieszkać , a teraz sami wzieli sie za budowę i oczywiscie tesciowa lament ze sama zostanie na stare lata...... sama sobie za pracowała na to no cóż oby w tym roku na swoje poszli....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia1985 dasz radę !!!!! Ona dała tyle lat wiec wytrzymasz...

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ide pizze robic na odstresowanie !!!!!

To wpadam na pizze

sylwia1985 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    To wpadam na pizze
    Ja też:)

Kaja, sylwia1985 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wpitalam bita smietane i ogórki kiszone..ale głupie zachciany!!!!nie raz takie mam

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 to robimy nalot na Sylwie ja biorę Winko :-) i poszalejemy hihihi

Strażaczka90, sylwia1985, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Właśnie wpitalam bita smietane i ogórki kiszone..ale głupie zachciany!!!!nie raz takie mam

Spoko powiem ci , ze ja nie raz lecialam do sklepu po sok z ogórków lub po kapustę kiszona teraz mi trochę opuściło , ale nie odmowie jak jest hihi no z tą bitą smietana to u mnie nie hihi

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia... przypomnisz mi co się dzieje z mieszkaniem w bloku? Nadal mieszkają studentki? Mieliście fajne plany, wyremontować i uwić sobie gniazdko (a może tylko Ty miałaś taki plan?:( ) Przecież finansowo byście sobie poradzili, obydwoje pracujecie... Czy ze względu na finanse zostaliście w domu u Teściów? Czy może dużo lepszy dojazd do pracy? Czy jednak Twój facet nie potrafi żyć bez swojej Mamy?...

No trudno tu radzić. Nie wyprowadzicie się, nie nakrzyczysz na Teściową, możesz jedynie nam się tu wykrzyczeć i wypłakać. Zawsze to Ci lepiej będzie...

Serdecznie współczuje babki. Szkoda, że nie da jej się rozsądnie wytłumaczyć, że jesteście młodzi i potrzebujecie samotności...

Strażaczka90, Kaja, a-koczek, Dodi, AGA 30, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia czasami sie nie da babie wytłumaczyć!!!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 to robimy nalot na Sylwie ja biorę Winko :-) i poszalejemy hihihi
    Tak:) ja wezmę też coś:) jakiś likierek:)hmmm

Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze kochane ze tesciowe gora. Ja ponad rok temu wyprowadzilam sie a tez mieszkalismy na gorze tescie na dole i ciagle cos bylo. Teraz mam spokoj chociaz ciagle probuje sie wtracac ale daje rade.

Strażaczka90, sylwia1985, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus to normalne ze po zoltace trzeba zelazo uzupelnic.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zapraszam dziewuszki zapraszam.Pizza juz w piekarniku. :)

Strażaczka90, Kaja, AGA 30, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia dokladnie tak mieszkaja studentki. Mielismy wyremontowac mieszkanko i w nim zamieszkac ale tesciowka powiedziala do mojego ze jesli sie wyprowadzimy do mieszkania to caly ten dom zapisze swojemu drugiemu synowi ... ktory ma zone i dwojke dzieci, wiec moj G postanowil zrobic sobie cala gore( oczywiscie jeszcze nie skonczyl) wiec kuchnie dzielimy jeszcze z tesciowka i tym bardziej musze sie stresowac i ogladac ja kilka razy dziennie... Mezczyzni tylko obiecuja... juz sie przekonalam.Moj zamiast robic na gorze kuchnie to zaczal od dwoch pokoi- i nareszcie po pol roku skonczone ale nie mam zamiaru czekac nastepne pol roku zeby kuchnie zrobil...bo wykoncze sie psychicznie

Wiecie jak mnie zagina mowi ,, Powinnas sie cieszyc ze tak mamy i mozemy tu mieszkac,, i tekst ,,inni maja gorzej,, ja juz bezradna jestem :(

Nawet juz tak mysle ze wynajme sobie jakis pokoik i sie wyprowadze dopoki on czegos nie zrozumie. Wygodnie mu z mamausia ...Nie wiem co robic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:15

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, ale dlaczego wygodnie mu z mamusią? Ty gotujesz i pierzesz i sprzątasz, a co on ma wygodnego u mamusi? Wyremontował pokoje więc pewnie i w nich mieszka? Czy wygodnie mu bo nie może się od niej (mamusi) odciąć? Czy o co chodzi? Skoro sobie mieszkacie razem? A jakbyście mieszkali w mieszkaniu, w którym aktualnie są studentki to nie mógłby widzieć się z mamusią raz w tygodniu? Czy musi codziennie? Może to nie chodzi o mieszkanie a przywiązanie synusia? Czy on potrafi podjąć sam jakieś decyzje, czy mama wie o wszystkim i musi zaakceptować?
    Jak to ostatnie to czeka Cię bardzo, bardzo dużo pracy nad mężulkiem niestety...

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Sylwia, ale dlaczego wygodnie mu z mamusią? Ty gotujesz i pierzesz i sprzątasz, a co on ma wygodnego u mamusi? Wyremontował pokoje więc pewnie i w nich mieszka? Czy wygodnie mu bo nie może się od niej (mamusi) odciąć? Czy o co chodzi? Skoro sobie mieszkacie razem? A jakbyście mieszkali w mieszkaniu, w którym aktualnie są studentki to nie mógłby widzieć się z mamusią raz w tygodniu? Czy musi codziennie? Może to nie chodzi o mieszkanie a przywiązanie synusia? Czy on potrafi podjąć sam jakieś decyzje, czy mama wie o wszystkim i musi zaakceptować?
    Jak to ostatnie to czeka Cię bardzo, bardzo dużo pracy nad mężulkiem niestety...
    Musisz z nim koniecznie pogadać! Postawić sprawe jasno!bo jak będzie dziecko to będzie sie wpierdzielala we wszystko.A Wy nie daj Boże będziecie sie ciągle kłócić...Ja to już przerabialam.I jak sobie przypomnę to mnie krew zalewa.Jakby tak dalej było to wątpię żebym była z Moim M dalej..nie wydolila bym:/

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia jesli ja mu czegos nie zrobie ( wydaje mi sie ze jest na tyle dorosly zeby sobie kanapki do pracy zrobic) oczywiscie powiedzialam mu to a on poszedl do mamuni i co ? teraz ona mu codziennie robi sniadanka. To co ja ugotuje jest za bardzo kaloryczne( tak twierdzi tesciowka) wiec synciowi gotuje....obiera mu codziennie jabluszka i przynosi do gory ( na obnizenie cholesterolu) Ja powiedzialam ze mu nie bede skladala rzeczy bo kiedys skladalam ale za kazdym razem wkurzal sie i pytal ,,gdzie to polozylas,,!! z wielkimi wyrzutami- i co? Jesli my jestesmy w pracy - przychodze a tu wszystko ladnie poukladane-oczywiscie jego rzeczy- hmmmm ciekawe kto mu to wszystko sklada.. To jest normalne? chyba nie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Gunia jesli ja mu czegos nie zrobie ( wydaje mi sie ze jest na tyle dorosly zeby sobie kanapki do pracy zrobic) oczywiscie powiedzialam mu to a on poszedl do mamuni i co ? teraz ona mu codziennie robi sniadanka. To co ja ugotuje jest za bardzo kaloryczne( tak twierdzi tesciowka) wiec synciowi gotuje....obiera mu codziennie jabluszka i przynosi do gory ( na obnizenie cholesterolu) Ja powiedzialam ze mu nie bede skladala rzeczy bo kiedys skladalam ale za kazdym razem wkurzal sie i pytal ,,gdzie to polozylas,,!! z wielkimi wyrzutami- i co? Jesli my jestesmy w pracy - przychodze a tu wszystko ladnie poukladane-oczywiscie jego rzeczy- hmmmm ciekawe kto mu to wszystko sklada.. To jest normalne? chyba nie
    Przepraszam ale muszę!!!mami synek i mami cycek!!!!no Kurde.Nie wiem co mam Ci powiedzieć...:(po tym co usłyszałam.Podziwiam Cię Słoneczko bo ja bym nie dała rady:/nawet jak bardzo Kocham nie wytrzymała bym tego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:41

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane :*
    u mnie jednak angina :(

Sylwia strasznie mi przykro z powodu teściowej, my też mieszkamy u teściów na gorze, ale na szczęście oni w ogóle się nie wytrącają, a jak mama chce do nas zajrzeć to zawsze puka do pokoju.

a tu kilka obiecanych fotek. Dziś już odważniejszy, zaczyna się kłócić :)

ttq7.jpg
    mjq9.jpg
    km8p.jpg
    ggre.jpg
    sdnx.jpg

Strażaczka90, AGA 30, Kaja, magdzia26, mauysia, Pismak, Selena, plemniczka, Blondi22, Dodi, kiti, sylwia1985, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Cześć kochane :*
    u mnie jednak angina :(

Sylwia strasznie mi przykro z powodu teściowej, my też mieszkamy u teściów na gorze, ale na szczęście oni w ogóle się nie wytrącają, a jak mama chce do nas zajrzeć to zawsze puka do pokoju.

a tu kilka obiecanych fotek. Dziś już odważniejszy, zaczyna się kłócić :)

ttq7.jpgu
    mjq9.jpg
    km8p.jpg
    ggre.jpg
    sdnx.jpg[/QUOTE

Jaki słodki:)Sperus wiesz kogo mi przypomina?tego pieska "majlo" z filmu "Maska"kojarzysz???:)
    Normalnie identyko:)!!!! Zdrowiej Rybko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:44

Spero, Kaja, mauysia lubią tę wiadomość

‹‹ 4831 4832 4833 4834 4835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ