X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ty też powoli sie zbieraj co to te twoje 22 dni to pikuś ;-)

Blondi22, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide na film z mężem Sherlock 3 nowy buzaki do sea sun

Blondi22, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)

Sarałam się coś nadrobić ale czasu brak więc napiszę tylko Sandruś super że z dzidzką wszystko ok :)

Plemniczko no widzę że Kornelcia już w pełnej gotowości i ciotki z ovu też ! czekamy na naszą ovudziewczynkę <3

Byłam wczoraj na zakupach z Mamuśką - teściochą i dzisiaj kontynuacja :)

Mam w związku z tym pytanie do Was mądrych głów czy jak dzisiaj polatam po sklepach i po ikei to czy to może wpłynąć na wynik prolaktyny którą mam zamiar jutro rano ponownie zbadać. Bo czytałam że wysiłek fizyczny może wpłynąć na wynika no ale w sumie wieczorem to ja już będę w domku na kanapie leżeć więc sama nie wiem :/

Miłego dnia :)

plemniczka, Blondi22, magdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku nie bedzie to mialo wplywu... wazne by byla noc spokojna, no i abys nie z marszu, zziajana wchodzila na to badanie :)
    no i nie stymuluj sutkow wieczorem ;)

Strażaczka90, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi ty też powoli sie zbieraj co to te twoje 22 dni to pikuś ;-)
    heh najpierwsz Plemniczka pierwsza nie bede sie wciskac w nie swoja kolejke hihi ;)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi hehehe zobaczymy, która panna pierwsza , moja kuzynka w 41tc urodziła wystrzalowo heheh też wam wystrzalu takiego życzę , abyscie sie nie męczyły bo ona mówiła , że takiego porodu sie nie spodziewała hihi

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• staraczkaaga1986 Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jest sherlock 3? super!! miłego seansu :)

...wal­ka o Ciebie będzie treścią me­go życia! Jes­teś moją nadzieją!
    49b0aa7b29dc151ffbb53d13fc43ddbd.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi hehehe zobaczymy, która panna pierwsza , moja kuzynka w 41tc urodziła wystrzalowo heheh też wam wystrzalu takiego życzę , abyscie sie nie męczyły bo ona mówiła , że takiego porodu sie nie spodziewała hihi
    pierwszy mialam szybki wiec moze teraz tez tak bedzie ;)

Kaja, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Plemniczko fajnie ze wszystko ok :) to czekamy teraz na Kornelcie :) a potem na Izunie Blondi :)
    co do wagi to ja już waże tyle co przed ciążą...a nawet i mniej :) a jem dość dużo :) bo co chwile czuje sie głodna...
    Mauysiu mały jak nie spał w nocy to nie płakał..troszke sobie kwękał i się pręży..kolki razcej nie ma..z kupką problemu tez nie ma bo za każdym razem przy zmianie pieluszki jest :) a no i też jakby dalej cycka szukał..a głodny raczej nie jest...bo ciągnie ładnie..nawet po pól godziny :) więc daje mu wtedy smoka i tak leży aż zaśnie...dziś w nocy było to samo..i po karmieniu po 9...a teraz ładnie śpi:) muszę popytać połoznej o to jak bedzie następnym razem :)
    Wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkiego..ale jestem na bieżąco :)
    Miłego weekendu wszystkim życze :) i idę bo moje kochanoe obudziło się na jedzonko :)

Effcia28, Blondi22, AGA 30, Kaja, mala29_, Spero, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Sandraa, magdzia26, mauysia, Pismak, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczkaaga1986 wrote:
    już jest sherlock 3? super!! miłego seansu :)

no polecam go bardzo fajny serial :-) z przerwami go oglądaliśmy bo ktoś co 15 min tel dzwonił ehh nawet w sobotę trzeba pracować :-/

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenka no to tylko sie cieszyc , ze waga spadła i , ze mały rośnie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie:) :* ja jestem po pracy mega jajcior mnie boli lewy..Chyba owulka się zbliża;) ide obiad robić:* do później..Chwile na drobie:* Mnie choróbsko puszcza..ale za to mojego Mężulka Kochanego złapało;/ Pańcia musi Go wyleczyć hehe Właśnie Magdzia!!!!Gdzie Ty się podziewasz? przywołuje Cie !!!!

Zmień w tablece bo ciotka ma przyjść 27 stycznia...przez ten poprzedni cykl sama ja głupia nie wiem kiedy zapuka:( bo nigdy 40 dni to nie trwało:( zawsze regularne były..Stwierdziłam że za bardzo się wszystkim przejęłam i to sie rozregulowało.Biore leki na regulacje to może przyjdzie 28;/ nie wiem..wrzuciłam w tym cyklu na loozik tak jak kazałyście Kochane Me

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:59

Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Fajnie, że z dzieciaczkami dobrze i Mamusiami też) Plemniczko ja też trzymam kciuki za Ciebie i Kornelcię :D A mąż będzie przy porodzie? :)

Co do tabelki Fedrowo-Magdziowej ;) to u mnie, Magdziu możesz wykasować datę i przenieść mnie na koniec tabelki ponieważ nie mam pojęcia kiedy skończy się bezowulacyjny cykl, pierwszy chyba ;). Dam znać.

Miłego popołudnia.
    Próbuję zrobić jakoś dżem z pomelo, grejpfruta, pomarańczy, ale nie wiem co z tego będzie bo kilka przepisów próbuję połączyć w jeden. Nie jestem dobra w eksperymentach :/

Buziolki :*

Strażaczka90, Blondi22, Spero, Dodi, a-koczek, AGA 30, magdzia26, mauysia, Pismak, Effcia28, kiti, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!Wtraca sie we wszystko i wszystkim kieruje - w szczegolnosci synciem
    Nie daje juz rady- jestem caly czas znerwicowana i jak tu sie odstresowac i poczac dziecko... NIE DA SIE

Juz zaluje ze zgodzilam sie wspolnie zamieszkac choc na osobnych pietrach !!!!

Czlowiek nawet w weekent nie moze miec spokoju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:31

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!
    Nie daje juz rady- jestem caly czas znerwicowana i jak tu sie odstresowac i poczac dziecko... NIE DA SIE

Opowiadaj czego się czepiała :)

A nie da się odciąć pępowiny? Żeby jej nie widzieć co tydzień?
    P.s. Wydawało mi się, że już się wyprowadziliście do mieszkania, które remontowaliście latem? Jak coś pokręciłam to sorry :/

Ok, już przeczytałam z edytowany post i wiem, że nadal mieszkacie razem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:36

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Opowiadaj czego się czepiała :)

A nie da się odciąć pępowiny? Żeby jej nie widzieć co tydzień?
    P.s. Wydawało mi się, że już się wyprowadziliście do mieszkania, które remontowaliście latem? Jak coś pokręciłam to sorry :/

chyba nie widziec codziennie bo caly czas przylazi na gore do nas bo zawsze jakis pretekst znajdzie -minimum dwa razy dziennie.ZERO PRYWATNOSCI

No wlasnie zdecydowalismy sie ( znaczy moj) ze gore w domu zrobimy my na gorze - tesciowie na dole i to byl najwiekszy blad...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:39

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    chyba nie widziec codziennie bo caly czas przylazi na gore do nas bo zawsze jakis pretekst znajdzie -minimum dwa razy dziennie.ZERO PRYWATNOSCI

No wlasnie zdecydowalismy sie ( znaczy moj) ze gore w domu zrobimy my na gorze - tesciowie na dole i to byl najwiekszy blad...
    Kochana współczuję...co za ludzie...? Wiadomo że chcecie pobyc sami .Powinna zrozumieć...trochę prywatności Wam sie należy.A może ona jest po prostu zazdrosna?tak jak moja Teściowa o mojego Męża:/oszalec mozna

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strazaczka90 BINGO !!!! Zazdrosna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide pizze robic na odstresowanie !!!!!

Kaja lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!Wtraca sie we wszystko i wszystkim kieruje - w szczegolnosci synciem

Juz zaluje ze zgodzilam sie wspolnie zamieszkac choc na osobnych pietrach !!!!

Czlowiek nawet w weekent nie moze miec spokoju
    Kochana musisz pogadać że swoim M ...Moja teściowa była taka sama..Też co mamusia palcem miejska to synek był.Wkur*** sie i powiedziałam"słuchaj kolego albo ja albo mamusia" kloculam sie z Nim po co es to synek u mamusi i na posylki...też co chwilę na głowie ja miałam

‹‹ 4830 4831 4832 4833 4834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ