X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ty też powoli sie zbieraj co to te twoje 22 dni to pikuś ;-)

Blondi22, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ide na film z mężem Sherlock 3 nowy buzaki do sea sun

Blondi22, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)

Sarałam się coś nadrobić ale czasu brak więc napiszę tylko Sandruś super że z dzidzką wszystko ok :)

Plemniczko no widzę że Kornelcia już w pełnej gotowości i ciotki z ovu też ! czekamy na naszą ovudziewczynkę <3

Byłam wczoraj na zakupach z Mamuśką - teściochą i dzisiaj kontynuacja :)

Mam w związku z tym pytanie do Was mądrych głów czy jak dzisiaj polatam po sklepach i po ikei to czy to może wpłynąć na wynik prolaktyny którą mam zamiar jutro rano ponownie zbadać. Bo czytałam że wysiłek fizyczny może wpłynąć na wynika no ale w sumie wieczorem to ja już będę w domku na kanapie leżeć więc sama nie wiem :/

Miłego dnia :)

plemniczka, Blondi22, magdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismaczku nie bedzie to mialo wplywu... wazne by byla noc spokojna, no i abys nie z marszu, zziajana wchodzila na to badanie :)
    no i nie stymuluj sutkow wieczorem ;)

Strażaczka90, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi ty też powoli sie zbieraj co to te twoje 22 dni to pikuś ;-)
    heh najpierwsz Plemniczka pierwsza nie bede sie wciskac w nie swoja kolejke hihi ;)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi hehehe zobaczymy, która panna pierwsza , moja kuzynka w 41tc urodziła wystrzalowo heheh też wam wystrzalu takiego życzę , abyscie sie nie męczyły bo ona mówiła , że takiego porodu sie nie spodziewała hihi

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• staraczkaaga1986 Znajoma

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jest sherlock 3? super!! miłego seansu :)

...wal­ka o Ciebie będzie treścią me­go życia! Jes­teś moją nadzieją!
    49b0aa7b29dc151ffbb53d13fc43ddbd.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi hehehe zobaczymy, która panna pierwsza , moja kuzynka w 41tc urodziła wystrzalowo heheh też wam wystrzalu takiego życzę , abyscie sie nie męczyły bo ona mówiła , że takiego porodu sie nie spodziewała hihi
    pierwszy mialam szybki wiec moze teraz tez tak bedzie ;)

Kaja, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Plemniczko fajnie ze wszystko ok :) to czekamy teraz na Kornelcie :) a potem na Izunie Blondi :)
    co do wagi to ja już waże tyle co przed ciążą...a nawet i mniej :) a jem dość dużo :) bo co chwile czuje sie głodna...
    Mauysiu mały jak nie spał w nocy to nie płakał..troszke sobie kwękał i się pręży..kolki razcej nie ma..z kupką problemu tez nie ma bo za każdym razem przy zmianie pieluszki jest :) a no i też jakby dalej cycka szukał..a głodny raczej nie jest...bo ciągnie ładnie..nawet po pól godziny :) więc daje mu wtedy smoka i tak leży aż zaśnie...dziś w nocy było to samo..i po karmieniu po 9...a teraz ładnie śpi:) muszę popytać połoznej o to jak bedzie następnym razem :)
    Wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkiego..ale jestem na bieżąco :)
    Miłego weekendu wszystkim życze :) i idę bo moje kochanoe obudziło się na jedzonko :)

Effcia28, Blondi22, AGA 30, Kaja, mala29_, Spero, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Sandraa, magdzia26, mauysia, Pismak, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczkaaga1986 wrote:
    już jest sherlock 3? super!! miłego seansu :)

no polecam go bardzo fajny serial :-) z przerwami go oglądaliśmy bo ktoś co 15 min tel dzwonił ehh nawet w sobotę trzeba pracować :-/

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selenka no to tylko sie cieszyc , ze waga spadła i , ze mały rośnie :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie:) :* ja jestem po pracy mega jajcior mnie boli lewy..Chyba owulka się zbliża;) ide obiad robić:* do później..Chwile na drobie:* Mnie choróbsko puszcza..ale za to mojego Mężulka Kochanego złapało;/ Pańcia musi Go wyleczyć hehe Właśnie Magdzia!!!!Gdzie Ty się podziewasz? przywołuje Cie !!!!

Zmień w tablece bo ciotka ma przyjść 27 stycznia...przez ten poprzedni cykl sama ja głupia nie wiem kiedy zapuka:( bo nigdy 40 dni to nie trwało:( zawsze regularne były..Stwierdziłam że za bardzo się wszystkim przejęłam i to sie rozregulowało.Biore leki na regulacje to może przyjdzie 28;/ nie wiem..wrzuciłam w tym cyklu na loozik tak jak kazałyście Kochane Me

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:59

Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Fajnie, że z dzieciaczkami dobrze i Mamusiami też) Plemniczko ja też trzymam kciuki za Ciebie i Kornelcię :D A mąż będzie przy porodzie? :)

Co do tabelki Fedrowo-Magdziowej ;) to u mnie, Magdziu możesz wykasować datę i przenieść mnie na koniec tabelki ponieważ nie mam pojęcia kiedy skończy się bezowulacyjny cykl, pierwszy chyba ;). Dam znać.

Miłego popołudnia.
    Próbuję zrobić jakoś dżem z pomelo, grejpfruta, pomarańczy, ale nie wiem co z tego będzie bo kilka przepisów próbuję połączyć w jeden. Nie jestem dobra w eksperymentach :/

Buziolki :*

Strażaczka90, Blondi22, Spero, Dodi, a-koczek, AGA 30, magdzia26, mauysia, Pismak, Effcia28, kiti, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!Wtraca sie we wszystko i wszystkim kieruje - w szczegolnosci synciem
    Nie daje juz rady- jestem caly czas znerwicowana i jak tu sie odstresowac i poczac dziecko... NIE DA SIE

Juz zaluje ze zgodzilam sie wspolnie zamieszkac choc na osobnych pietrach !!!!

Czlowiek nawet w weekent nie moze miec spokoju

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:31

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!
    Nie daje juz rady- jestem caly czas znerwicowana i jak tu sie odstresowac i poczac dziecko... NIE DA SIE

Opowiadaj czego się czepiała :)

A nie da się odciąć pępowiny? Żeby jej nie widzieć co tydzień?
    P.s. Wydawało mi się, że już się wyprowadziliście do mieszkania, które remontowaliście latem? Jak coś pokręciłam to sorry :/

Ok, już przeczytałam z edytowany post i wiem, że nadal mieszkacie razem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:36

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Opowiadaj czego się czepiała :)

A nie da się odciąć pępowiny? Żeby jej nie widzieć co tydzień?
    P.s. Wydawało mi się, że już się wyprowadziliście do mieszkania, które remontowaliście latem? Jak coś pokręciłam to sorry :/

chyba nie widziec codziennie bo caly czas przylazi na gore do nas bo zawsze jakis pretekst znajdzie -minimum dwa razy dziennie.ZERO PRYWATNOSCI

No wlasnie zdecydowalismy sie ( znaczy moj) ze gore w domu zrobimy my na gorze - tesciowie na dole i to byl najwiekszy blad...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:39

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    chyba nie widziec codziennie bo caly czas przylazi na gore do nas bo zawsze jakis pretekst znajdzie -minimum dwa razy dziennie.ZERO PRYWATNOSCI

No wlasnie zdecydowalismy sie ( znaczy moj) ze gore w domu zrobimy my na gorze - tesciowie na dole i to byl najwiekszy blad...
    Kochana współczuję...co za ludzie...? Wiadomo że chcecie pobyc sami .Powinna zrozumieć...trochę prywatności Wam sie należy.A może ona jest po prostu zazdrosna?tak jak moja Teściowa o mojego Męża:/oszalec mozna

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strazaczka90 BINGO !!!! Zazdrosna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide pizze robic na odstresowanie !!!!!

Kaja lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!Wtraca sie we wszystko i wszystkim kieruje - w szczegolnosci synciem

Juz zaluje ze zgodzilam sie wspolnie zamieszkac choc na osobnych pietrach !!!!

Czlowiek nawet w weekent nie moze miec spokoju
    Kochana musisz pogadać że swoim M ...Moja teściowa była taka sama..Też co mamusia palcem miejska to synek był.Wkur*** sie i powiedziałam"słuchaj kolego albo ja albo mamusia" kloculam sie z Nim po co es to synek u mamusi i na posylki...też co chwilę na głowie ja miałam

‹‹ 4830 4831 4832 4833 4834 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ