plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Kochane
Sarałam się coś nadrobić ale czasu brak więc napiszę tylko Sandruś super że z dzidzką wszystko ok
Plemniczko no widzę że Kornelcia już w pełnej gotowości i ciotki z ovu też ! czekamy na naszą ovudziewczynkę
Byłam wczoraj na zakupach z Mamuśką - teściochą i dzisiaj kontynuacja
Mam w związku z tym pytanie do Was mądrych głów czy jak dzisiaj polatam po sklepach i po ikei to czy to może wpłynąć na wynik prolaktyny którą mam zamiar jutro rano ponownie zbadać. Bo czytałam że wysiłek fizyczny może wpłynąć na wynika no ale w sumie wieczorem to ja już będę w domku na kanapie leżeć więc sama nie wiem
Miłego dniaplemniczka, Blondi22, magdzia26, AGA 30, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Blondi hehehe zobaczymy, która panna pierwsza , moja kuzynka w 41tc urodziła wystrzalowo heheh też wam wystrzalu takiego życzę , abyscie sie nie męczyły bo ona mówiła , że takiego porodu sie nie spodziewała hihi
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi hehehe zobaczymy, która panna pierwsza , moja kuzynka w 41tc urodziła wystrzalowo heheh też wam wystrzalu takiego życzę , abyscie sie nie męczyły bo ona mówiła , że takiego porodu sie nie spodziewała hihi
Kaja, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Plemniczko fajnie ze wszystko okto czekamy teraz na Kornelcie
a potem na Izunie Blondi
co do wagi to ja już waże tyle co przed ciążą...a nawet i mnieja jem dość dużo
bo co chwile czuje sie głodna...
Mauysiu mały jak nie spał w nocy to nie płakał..troszke sobie kwękał i się pręży..kolki razcej nie ma..z kupką problemu tez nie ma bo za każdym razem przy zmianie pieluszki jesta no i też jakby dalej cycka szukał..a głodny raczej nie jest...bo ciągnie ładnie..nawet po pól godziny
więc daje mu wtedy smoka i tak leży aż zaśnie...dziś w nocy było to samo..i po karmieniu po 9...a teraz ładnie śpi:) muszę popytać połoznej o to jak bedzie następnym razem
Wybaczcie ze nie odniose sie do wszystkiego..ale jestem na bieżąco
Miłego weekendu wszystkim życzei idę bo moje kochanoe obudziło się na jedzonko
Effcia28, Blondi22, AGA 30, Kaja, mala29_, Spero, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Sandraa, magdzia26, mauysia, Pismak, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
staraczkaaga1986 wrote:już jest sherlock 3? super!! miłego seansu
no polecam go bardzo fajny serialz przerwami go oglądaliśmy bo ktoś co 15 min tel dzwonił ehh nawet w sobotę trzeba pracować
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Witojcie:) :* ja jestem po pracy mega jajcior mnie boli lewy..Chyba owulka się zbliża;) ide obiad robić:* do później..Chwile na drobie:* Mnie choróbsko puszcza..ale za to mojego Mężulka Kochanego złapało;/ Pańcia musi Go wyleczyć hehe Właśnie Magdzia!!!!Gdzie Ty się podziewasz? przywołuje Cie !!!!
Zmień w tablece bo ciotka ma przyjść 27 stycznia...przez ten poprzedni cykl sama ja głupia nie wiem kiedy zapuka:( bo nigdy 40 dni to nie trwało:( zawsze regularne były..Stwierdziłam że za bardzo się wszystkim przejęłam i to sie rozregulowało.Biore leki na regulacje to może przyjdzie 28;/ nie wiem..wrzuciłam w tym cyklu na loozik tak jak kazałyście Kochane MeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 15:59
Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej
Fajnie, że z dzieciaczkami dobrze i Mamusiami też) Plemniczko ja też trzymam kciuki za Ciebie i Kornelcię
A mąż będzie przy porodzie?
Co do tabelki Fedrowo-Magdziowejto u mnie, Magdziu możesz wykasować datę i przenieść mnie na koniec tabelki ponieważ nie mam pojęcia kiedy skończy się bezowulacyjny cykl, pierwszy chyba
. Dam znać.
Miłego popołudnia.
Próbuję zrobić jakoś dżem z pomelo, grejpfruta, pomarańczy, ale nie wiem co z tego będzie bo kilka przepisów próbuję połączyć w jeden. Nie jestem dobra w eksperymentach
Buziolki :*Strażaczka90, Blondi22, Spero, Dodi, a-koczek, AGA 30, magdzia26, mauysia, Pismak, Effcia28, kiti, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!Wtraca sie we wszystko i wszystkim kieruje - w szczegolnosci synciem
Nie daje juz rady- jestem caly czas znerwicowana i jak tu sie odstresowac i poczac dziecko... NIE DA SIE
Juz zaluje ze zgodzilam sie wspolnie zamieszkac choc na osobnych pietrach !!!!
Czlowiek nawet w weekent nie moze miec spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:31
-
sylwia1985 wrote:Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!
Nie daje juz rady- jestem caly czas znerwicowana i jak tu sie odstresowac i poczac dziecko... NIE DA SIE
Opowiadaj czego się czepiała
A nie da się odciąć pępowiny? Żeby jej nie widzieć co tydzień?
P.s. Wydawało mi się, że już się wyprowadziliście do mieszkania, które remontowaliście latem? Jak coś pokręciłam to sorry
Ok, już przeczytałam z edytowany post i wiem, że nadal mieszkacie razem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:36
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:Opowiadaj czego się czepiała
A nie da się odciąć pępowiny? Żeby jej nie widzieć co tydzień?
P.s. Wydawało mi się, że już się wyprowadziliście do mieszkania, które remontowaliście latem? Jak coś pokręciłam to sorry
chyba nie widziec codziennie bo caly czas przylazi na gore do nas bo zawsze jakis pretekst znajdzie -minimum dwa razy dziennie.ZERO PRYWATNOSCI
No wlasnie zdecydowalismy sie ( znaczy moj) ze gore w domu zrobimy my na gorze - tesciowie na dole i to byl najwiekszy blad...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 17:39
-
sylwia1985 wrote:chyba nie widziec codziennie bo caly czas przylazi na gore do nas bo zawsze jakis pretekst znajdzie -minimum dwa razy dziennie.ZERO PRYWATNOSCI
No wlasnie zdecydowalismy sie ( znaczy moj) ze gore w domu zrobimy my na gorze - tesciowie na dole i to byl najwiekszy blad... -
sylwia1985 wrote:Boze jak ta tesciowa mnie wkurza.Wscibska baba!!!!!!!Wtraca sie we wszystko i wszystkim kieruje - w szczegolnosci synciem
Juz zaluje ze zgodzilam sie wspolnie zamieszkac choc na osobnych pietrach !!!!
Czlowiek nawet w weekent nie moze miec spokoju