X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi sie chce spac:/ mój M chory leży w łóżku...Jeszcze Go nie puścilo!jest jeszcze gorzej niż było!!!!gorzej niz z dzieckiem bo do lekarza nie chce iść....On rzadko choruje ale jak zachoruje to oj!ciężko z Nim wtedy bo jest nie do wytrzymania.Nie słucha sie w ogóle.Dobrze że chociaż Theraflu wypije!tabletki na gardło nie weźmie.Gardło zawalone.Wkurza mnie to bo mi zawsze każe iść do lekarza a mnie nie słucha...pójdę do tesciowej ta ja posłucha....Nerwa mam:/może "mamusie" posłucha...:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 18:53

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 nastrasz go bo jak będziesz w ciąży to on nie może cię zarazić u mnie to po działało bo jak zobaczyli z czym przyszlam a nic nie dostałam wpierniczali czosnek ze mną :-)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób mu mleko z miodem i czosnek!!!! Jak ma gardło zawalone wda plus woda utleniona lub sol do plukania i gagarin też dobry on może

Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Rucia a tak wogóle te pare kilo po ciąży to jak najbardziej na Twoją korzyść

Ale gdzie ona ma te kg dodatkowe w uszach , nosie ;-) wygląda b.dobrze

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku :) wiem, ze na korzyśc :) w końcu mam biodra ;) Tylko trzeba popracować trochę nad mięśniami, bo flaczki się porobiły :)

Strażaczko z każdym facetem tak jest :) 37 stopni gorączki i umierają :P

Kaju 10 kg rozeszło się po całym ciele, więc teraz wyglądam jak kobieta a nie jak dziecko :)

Kaja, magdzia26, Blondi22, Dodi, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek co tam u was ???

Olka dawaj do nas

Libra wpadnij

Dodi gdzieś Ty

Jeju wdepnij na plotki

Asia pisz co w szwedowie

Kafajtu zadajnij tutaj

Gunia gdzie ?

Sandra ???

Agafia gdzie poszła ?

Sylwia czesciej :-)

Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, kiti, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia a powiedz mi jaką fura sie wozi Leoś bo dziś mi sie przypomnialo ze dzieci sie w wózkach wozi hehe

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia nie wiem jak wasi faceci , ale mój odpukać chory nie był bardzo dawno on chyba nigdy na grypę nie chorował , ale za to jest alergik i ciśnieniowec

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Koczku :) wiem, ze na korzyśc :) w końcu mam biodra ;) Tylko trzeba popracować trochę nad mięśniami, bo flaczki się porobiły :)

Strażaczko z każdym facetem tak jest :) 37 stopni gorączki i umierają :P

Kaju 10 kg rozeszło się po całym ciele, więc teraz wyglądam jak kobieta a nie jak dziecko :)
    Nie mój ma 38.9:/ to twardy facet w końcu strazak:)

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Rucia nie wiem jak wasi faceci , ale mój odpukać chory nie był bardzo dawno on chyba nigdy na grypę nie chorował , ale za to jest alergik i ciśnieniowec
    Mój choruje raz na ruski rok ale jak Go złapie to ciężko odpuszcza bo twardziel nie chodzi do lekarza bo nie ma na to czasu:/ dobrze że na bara bara ma czas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:36

Kaja lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Zrób mu mleko z miodem i czosnek!!!! Jak ma gardło zawalone wda plus woda utleniona lub sol do plukania i gagarin też dobry on może
    Kochana! Żeby to On chciał pić i plukac gardziel:/

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 nastrasz go bo jak będziesz w ciąży to on nie może cię zarazić u mnie to po działało bo jak zobaczyli z czym przyszlam a nic nie dostałam wpierniczali czosnek ze mną :-)
    Łooooo:) powiem Mu to:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 no na moich domowników podzialalo bo widzieli jak sie męczę wpierniczali czosnek tylko uszy im sie trzesly fakt trochę im nagadalam, ze do lekarza pójdą i antybiotyk dostaną i zadowoleni , a ja co najwyżej w pysk moge dostac hihi i 2 dni i byli zdrowi bo jeszcze Therafru pili i im szybciej poszło ja ponad tydzień sie meczylam i teraz widać jak coś ich lapie to profilaktycznie cos tam lykaja heheehe

Strażaczka90, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 ja pojechalam raz na SOR z temp 39,9 i tam mi pani Laryngolog powiedziała , ze jak będę miała wyższe temp to mam iść do ogólnego lekarza i pojechalam do pracy , a po 2 godz do domu jechalam bo juz mialam wiecej tempy co za pinda

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 no na moich domowników podzialalo bo widzieli jak sie męczę wpierniczali czosnek tylko uszy im sie trzesly fakt trochę im nagadalam, ze do lekarza pójdą i antybiotyk dostaną i zadowoleni , a ja co najwyżej w pysk moge dostac hihi i 2 dni i byli zdrowi bo jeszcze Therafru pili i im szybciej poszło ja ponad tydzień sie meczylam i teraz widać jak coś ich lapie to profilaktycznie cos tam lykaja heheehe
    No Go już tydzień też trzyma..daje Mu Theraflu do wypicia i co z tego jak On sie nie przykryje tylko rozkrywa:/ szlak mnie trafia.Dam Mu jutro to i zrobię syrop s cebuli...E dodatku dziś go ochrzanilam bo przyjechał po mnie autem bez kurtki w bluzie:/ dostanie z pół obrotu i sie skończy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:52

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic ide laski mojemu m kolacyje kombinować bo do pracy na 22 jedzie ehhh samotny tydzień mam :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicho Madzia nadchodzi hihi :-)

Strażaczka90 to jak cos jest Madzia :-)

Strażaczka90, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 ja pojechalam raz na SOR z temp 39,9 i tam mi pani Laryngolog powiedziała , ze jak będę miała wyższe temp to mam iść do ogólnego lekarza i pojechalam do pracy , a po 2 godz do domu jechalam bo juz mialam wiecej tempy co za pinda
    O Boże:/ widać że u Was na SOR tacy sami idioci jak u Nas:/ mi w pracy paniena przyczasnela paluchy drzwiami tak że drzwi zamknęła a palce zostały:/ ja 5h czekałam na SORZE by mnie przyjeli myślałam że zejde z bólu tam:?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:56

Kaja lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj tez spedzam samotnie noc bo moj G ma sluzbe :( ale wyspie sie przynajmniej i nikt mi koldry nie zabierze w nocy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:59

Strażaczka90, a-koczek, Kaja, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja dzisiaj tez spedzam samotnie noc bo moj G ma sluzbe :( ale wyspie sie przynajmniej i nikt mi koldry nie zabierze w nocy :)
    Hehe u Nas to ja zawsze koldre zabieram mojemu B :) narzeka:) i do tego dochodzi gadanie przez sen:/ i zrywanie sie w nocy i gadanie że sie widzi pająki na ścianie:) idę lulu jutro mam wolne to sobie chałupę posprzatam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 20:05

Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość

‹‹ 4842 4843 4844 4845 4846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ