plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi sie chce spac:/ mój M chory leży w łóżku...Jeszcze Go nie puścilo!jest jeszcze gorzej niż było!!!!gorzej niz z dzieckiem bo do lekarza nie chce iść....On rzadko choruje ale jak zachoruje to oj!ciężko z Nim wtedy bo jest nie do wytrzymania.Nie słucha sie w ogóle.Dobrze że chociaż Theraflu wypije!tabletki na gardło nie weźmie.Gardło zawalone.Wkurza mnie to bo mi zawsze każe iść do lekarza a mnie nie słucha...pójdę do tesciowej ta ja posłucha....Nerwa mam:/może "mamusie" posłucha...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 18:53
-
Strażaczka90 nastrasz go bo jak będziesz w ciąży to on nie może cię zarazić u mnie to po działało bo jak zobaczyli z czym przyszlam a nic nie dostałam wpierniczali czosnek ze mną
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoczku
wiem, ze na korzyśc
w końcu mam biodra
Tylko trzeba popracować trochę nad mięśniami, bo flaczki się porobiły
Strażaczko z każdym facetem tak jest37 stopni gorączki i umierają
Kaju 10 kg rozeszło się po całym ciele, więc teraz wyglądam jak kobieta a nie jak dzieckoKaja, magdzia26, Blondi22, Dodi, jeju lubią tę wiadomość
-
Kopciuszek co tam u was ???
Olka dawaj do nas
Libra wpadnij
Dodi gdzieś Ty
Jeju wdepnij na plotki
Asia pisz co w szwedowie
Kafajtu zadajnij tutaj
Gunia gdzie ?
Sandra ???
Agafia gdzie poszła ?
Sylwia czesciejStrażaczka90, magdzia26, Blondi22, kiti, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Koczku
wiem, ze na korzyśc
w końcu mam biodra
Tylko trzeba popracować trochę nad mięśniami, bo flaczki się porobiły
Strażaczko z każdym facetem tak jest37 stopni gorączki i umierają
Kaju 10 kg rozeszło się po całym ciele, więc teraz wyglądam jak kobieta a nie jak dziecko -
Kaja wrote:Rucia nie wiem jak wasi faceci , ale mój odpukać chory nie był bardzo dawno on chyba nigdy na grypę nie chorował , ale za to jest alergik i ciśnieniowec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:36
Kaja lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 no na moich domowników podzialalo bo widzieli jak sie męczę wpierniczali czosnek tylko uszy im sie trzesly fakt trochę im nagadalam, ze do lekarza pójdą i antybiotyk dostaną i zadowoleni , a ja co najwyżej w pysk moge dostac hihi i 2 dni i byli zdrowi bo jeszcze Therafru pili i im szybciej poszło ja ponad tydzień sie meczylam i teraz widać jak coś ich lapie to profilaktycznie cos tam lykaja heheehe
Strażaczka90, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 ja pojechalam raz na SOR z temp 39,9 i tam mi pani Laryngolog powiedziała , ze jak będę miała wyższe temp to mam iść do ogólnego lekarza i pojechalam do pracy , a po 2 godz do domu jechalam bo juz mialam wiecej tempy co za pinda
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 no na moich domowników podzialalo bo widzieli jak sie męczę wpierniczali czosnek tylko uszy im sie trzesly fakt trochę im nagadalam, ze do lekarza pójdą i antybiotyk dostaną i zadowoleni , a ja co najwyżej w pysk moge dostac hihi i 2 dni i byli zdrowi bo jeszcze Therafru pili i im szybciej poszło ja ponad tydzień sie meczylam i teraz widać jak coś ich lapie to profilaktycznie cos tam lykaja heheehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:52
-
Kaja wrote:Strażaczka90 ja pojechalam raz na SOR z temp 39,9 i tam mi pani Laryngolog powiedziała , ze jak będę miała wyższe temp to mam iść do ogólnego lekarza i pojechalam do pracy , a po 2 godz do domu jechalam bo juz mialam wiecej tempy co za pinda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 19:56
Kaja lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Ja dzisiaj tez spedzam samotnie noc bo moj G ma sluzbe
ale wyspie sie przynajmniej i nikt mi koldry nie zabierze w nocy
narzeka:) i do tego dochodzi gadanie przez sen:/ i zrywanie sie w nocy i gadanie że sie widzi pająki na ścianie:) idę lulu jutro mam wolne to sobie chałupę posprzatam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 20:05
Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość