plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczka moj G jak mowi przez sen to jest to : bacznosc, spocznij, odmaszerowac.... Smiac mi sie chce strasznie potem z niego bo mowi to takim stanowczym glosem !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 21:30
Strażaczka90, Blondi22, a-koczek, Kaja, AGA 30, kiti, magdzia26, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Kaju Rucia przed ciazą to przecież sam szkielet był. Zapadniete policzki. A teraz to przynajmniej normalne te policzki. A nie same wystające kosci.
No nie widziałam Ruci sprzed ciąży ale jak mówisz lepiej mnie się ona podobabez podtekstów
magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:x-lander xq
Oooo widzę , że to chodliwy towar mi dziś mówiła kumpela , że ma x-lander mov i po wsi lata dwa razy dziennie po 2 godz jak może i pogoda pozwala
Rucia, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWieczór dobry
No i Wafelek pojechał
O 19 podszedł do mnie i mówi "wstawaj Waflico czas dzień zakończyć " no i mahneliśmy ostatnie serducha w tych staraniach
A tak z innej beczki lepie dziś pierogi i wchodzi sąsiadka do mnie jak buchła śmiechem jak mnie zobaczyłaI to tylko przez mój fartuch
Czyż on jest aż taki śmieszny ??? Zaraz fotę wklejęsylwia1985, Rucia, kiti, Spero, Kfjatus, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Sylwia1985 ja dziś spalam czadowo całe łóżko for my i kołdra cala moja i między nogami , ale mnie wygodnie bylo i raz sie obudzilam oczywiscie na wc , ale to juz 6:30 wiec juz nie spie od tej pory
AGA 30, sylwia1985, magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny