plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki.
Przyszłam sprawdzić, czy Plemniczka wzięła się do roboty, ale widzę, że jeszcze się leni.
Pozdrawiam serdecznie o tej nieludzkiej godzinie!Spero, plemniczka, magdzia26, a-koczek, Ilona, Rucia, Blondi22, Kaja, Effcia28, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80, Dodi, Pismak, kiti, aisa, Selena lubią tę wiadomość
-
Hej.
Dzisiaj jest pierwszy poranek nie spędzony w toalecie jupiii:)
Rucia ślicznie wygladacie:)
Plemniczko czekamy na rozwój wydarzeń.
Ola fajnie że wpadlas z wizytą.
Ciekawe co tam u Dodi? - Jak się czujesz kochana?? -
Nie wiem co jeszcze miałam napisać....
Aha dzisiaj idę do swojego szefa, żeby ustalić co teraz będę robić ( bo nie ma się co oszukiwać że do karetki narazie nie wsiądę) no zobaczymy co On wymyśli.
Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia:)Spero, plemniczka, magdzia26, Ilona, Rucia, a-koczek, Blondi22, Kaja, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80, Dodi, Pismak, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane
Rucia ślicznie wyglądacie nie można się na Was napatrzeć a maluch już nie taki malutki 4600 to całkiem ładna waga.
Aga fartuch zajebiaszczystrasznie mi się podoba
Miałam wczoraj napisać jeszcze, ale tak mnie głowa rozbolała, że szok. U endo zdziwienie, ale nie moje tylko p. doktor, że nikt w rodzinie na tarczyce itp choroby nie cierpi... no ale cóż. leki są i będą chyba już na zawsze. 27.02 do kontroli z wynikami i usg. do kliniki 17.01 na 11.00 zobaczymy co powiedzą i jak reszta badań, które ostatnio mi robili.
a i pochwalę Wam sięmamy przełom! psiak zaczyna kumać po co z nim wychodzimy na dwór
Miłego dnia laseczkimagdzia26, Ilona, Rucia, a-koczek, Kaja, Effcia28, Strażaczka90, AGA 30, Shagga_80, Dodi, Pismak, Sandraa, kiti, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Aguś super fartuszek
Oluś jak miło że zajrzałaś a co Ty o tej godzinie robisz przy kompie hmmm ??? spac nie mozesz?
Sandruś to super że dzisiaj spokojniejszy poranek mam nadzieję że będziesz się już czuła coraz lepiej
Speruś gratulacje kochana za postępy w nauce psiaka a właśnie bo chyba przeoczyłam jak się psiaczek nazywa ?
miłego dnia kochaneKaja, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, Sandraa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, meldujemy się z Dzidkiem
Spero widziałam pieska jest przesłodkiNo i brao dla niego, że zakumał gdzie ma załatwiać potrzeby.
Sandra ostatnio na tvnplayer katowałam program o ratownikach medycznych. Obejrzałam wszystkie odcinki i doszłam do wniosku, że masz bardzo ciekawą pracę. I faktycznie jazda karetką w twoim stanie raczej nie jest wskazana
Plemniś kedyś byłam zakochana w maxi cosi, ale po dokładniejszej analizie tego wozidła doszłam do wniosku, że nie pasi mi pałąk w spacerówce. Ale genetralnie wózek jest super.
FasOla kochana miło widzieć Ciebie i Ryana
Miłego dnia wam życzęmagdzia26, a-koczek, Kaja, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, Ola_czeka, Pismak, Sandraa, kiti, Spero, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
ja dzis kubusia jak odprowadzalam do przedszkola to az ciezko mialam isc tak mala pchala sie na dol .
Ola hej jak dawno cie nie widzialam .
Ilonka zdrowka dla ciebie.
Plemniczko i tak juz duzo ci nie zostalo obiecuje ze nie wcisne sie w kolejke przed ciebie
Sandra super ze dzis dzien bez atrakcji sie zaczala-koczek, magdzia26, Kaja, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, Pismak, Sandraa, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć lachony
Ilona wes nie choruj matko .....
Rucia dzidek niech nie dziękuję prawdę sie pisze!!!
Ola ty robaczku wracaj
Plemniczka do dzieła jak sie da oczywiście hihimagdzia26, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
witam wszystkich
dziś spałam 4 godziny i byłam mega wyspana a tak ostatnio chodziłam spać o 2-3 a wstawałam około 12-13.Nie mogę spać w nocy za to w dzień bym spała i spała.
Olka myślałam sobie o Tobie w nocy i zastanawiałam się jak tam się sprawy u Was mają (czyt u bratanka) napisz mi na priv.
Dziś mam wizytę a dzidziol wczoraj tak się okręcał że z bólu czasem nie mogłam,śmiałam się do męża że znowu się chowa bo wie że idziemy do lekarza więc trzeba zakryć co niecoStrażaczka90, Kaja, Blondi22, a-koczek, Dodi, Ola_czeka, Pismak, Spero lubią tę wiadomość