plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ci jeszcze mogę polecić zieleniny gdzie jest dużo kwasu foliowego i żelaza itp ja osobiscie dużo zieleniny pochlaniam i chyba na dobre wychodzi bo wyniki są b, dobre moj gin zadowolony ostatnio bo ja sprzed ciąży anemiczka bylam a teraz jest super
ash lubi tę wiadomość
-
Ash ja mam teraz wita-miner i tam jest kwas foliowy wcześniej brałam prenatal.Z tym że ja po tych lekach mam zaparcia.
Przy staraniach brałam tylko kwas foliowy i magnez PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:05
ash, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie...U mnie brak humoru.Pada deszcz.Wstaje zaraz zrobię sobie śniadanie.Może jajecznice.Po sprzątaniu.Chodakowska zalicze.Miłego dnia...
Ps.
Speruśfajnie że psiaczek powoli kuma gdzie ma siusiać
Ruciu Wy nie dziekujcie tylko częściej zagladajcie
Ilonka zdrowiejBoże i noe choruj Nam tu!!!!! Co Ci jest?
Witaj Kaja
Blondi Ty jeszcze przechytrzysz Nasza Plemnis
Agus patrząc na Ciebie w tym podniecajacym fartuchu sama mam chcice:)
Sandrus witaj.Fajna masz ta fuche:) też zawsze chciałam jeździć w karetce.Myślę nadal nad tym.Mam wujka który jeździ i rzadko jest w domu robi po 12 h
Kurka czytałam czytałam i nie pamiętam co miałam napisać....
Plemniswitaj trzymaj sie ciepło:)
Ola Heja miło że zawitalasskrobaj co tam u Ciebie:)
Madzia hej łaska:) dziś w pracy czy wolne:? ,Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:39
Kaja, magdzia26, Dodi, Sandraa, Spero lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:No ja dzis na obiad rosół i normalnie sieroctwo góra poplamilam sobie bluzkę i spodnie tłuszczem oczywiście goracym
fac
Ty uważaj na siebie !!!! a Ty co tak jak ja? ja zawsze leje wino za biust ;/ taka moja natura ;/ hehe..na każdej imprezie mi się to prawie zdarza ;/ a jak nie wino to sok...Blondi22, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Witajcie...U mnie brak humoru.Pada deszcz.Wstaje zaraz zrobię sobie śniadanie.Może jajecznice.Po sprzątaniu.Chodakowska zalicze.Miłego dnia...
Ps.
Ruciu Wy nie dziekujcie tylko częściej zagladajcie
Ilonka zdrowiejBoże i noe choruj Nam tu!!!!! Co Ci jest?
Witaj Kaja
Blondi Ty jeszcze przechytrzysz Nasza Plemnis
Agus patrząc na Ciebie w tym podniecajacym fartuchu sama mam chcice:)
Sandrus witaj.Fajna masz ta fuche:) też zawsze chciałam jeździć w karetce.Myślę nadal nad tym.Mam wujka który jeździ i rzadko jest w domu robi po 12 h
Kurka czytałam czytałam i nie pamiętam co miałam napisać....
Plemniswitaj trzymaj sie ciepło:)
Ola Heja miło że zawitalasskrobaj co tam u Ciebie:)
Madzia hej łaska:) dziś w pracy czy wolne:? ,Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jaki polecacie laktator muszę sobie chyba jakiś zakupić a nie wiem jaki? myślałam o ręcznym bo szkoda mi kasy na elektryczny tym bardziej że nie wiadomo czy na pewno będę karmić piersią? w pierwszej ciąży nie miałam wcale pokarmu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:35
-
Blondi22 wrote:u mnie dzis spaghetti bo chyba z miesiac nie jadlam
uwielbiam to danie>
a jak je przyrządzasz? kupujesz gotowy sos?
Boże kiedy ja ostatnio zupe jadłamw lecie..Mój M stwierdził że zupami sie nie najada! ;/ oo przepraszam na Wigilie zjadłam barszcz z uszkami...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 10:43
Blondi22, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki...wpadam na chwilę..i dalej do roboty,dzień jak co dzień..przynajmniej dziś,bo wkrótce zaczyna sie nam gorący okres związany z wizytami u specjalistów przeróżnej maści z Jednym i Drugim naszym szkrabem...za tydzień znów szczepienie,szczególnie ciekawa jestem jak wygląda waga Młodego,bo ostatnio (miesiąc temu) ważył już 5,9kg...wierzcie mi,że czuć tę Jego wagę,gdy wyjątkowo już wezmę Go na rękę...raczej nie przyzwyczajam Go do noszenia (leżaczek FP świetnie odciąża mnie) no i szczerze przyznam,że nie bardzo mam kiedy nosić Go...ehhh sporo na głowie jest przy dwóch takich maluchach.
U nas dziś pięknie świeci słoneczko (jak ostatnio co dzień) i dziś już musimy wyjść,bo od Trzech Króli nie miałam wózka w domu (Stary woził go w aucie) więc byłam uwiązana w domu
Spero gratuluję postępów z psiakiem...ps,chyba przeoczyłam fakt jak daliście mu na imię?
Oluś, ściskam mocno...a czemu? Bo stęskniłam się za Tobą
I odmeldowuję się...nic się samo nie zrobi niestetya-koczek, Strażaczka90, AGA 30, Kaja, Blondi22, Dodi, magdzia26, Ola_czeka, Rucia, Pismak, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny