X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinko!!!!! Ty nie lajkuj tylko napisz jak tam sie czujecie???

Musia trzymaj się tam dzielnie:* Kochana co do brzucha to chyba zależy od kobiety.Mam dwie koleżanki w pracy co zafasolkowały jedna jest w 3 miesiącu ciaży iwidac brzusia ma druga jest w tym samym miesiącu i u niej jeszcze nic nie widać...ale ta pierwsza jest chudsza od tamtej.

Witaj Justyś!!:) pisz co tam ?

Dodi, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

• JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa tak wpadłam bo jakoś nie mogę sobie miejsca dziś znaleźć :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu ja kupilam laktator reczny Tomme Tippe odrazu z buteleczkami pasującymi, dobry tez jest z Aventa, a na szkole rodzenia bardzo polecany byl Mustela.

Ilonka zdrowka zycze!

Co do witamin, ja biore vita mineral, ale podczas starania tylko kwas foliowy bralam.

Kaja ten wozek maxi Cosi mura 3, lub 4 trzy w jednym kosztuje ok 2500.

Muska mi brzuszek no tak w 12 tygodniu jzu sie zaokraglil.

Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • JustyśkaG Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i już zmykam :( Mój ukochany mężczyzna już zorganizował mi robotę! Normalnie nic mu nie ugotuję do końca tygodnia! Wrrr

Całuje kochane i wpadnę pewnie jakos później :)

Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

7u22gywlaksivpie.png
    Lilunia 23.09.2014
    Asiula 2.09.2016
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśkaG wrote:
    No i już zmykam :( Mój ukochany mężczyzna już zorganizował mi robotę! Normalnie nic mu nie ugotuję do końca tygodnia! Wrrr

Całuje kochane i wpadnę pewnie jakos później :)
    Tacy są już Mężczyźni:) Mój to by chciał codziennie co innego na obiad:) a dzis naleśniki z dżemem zrobię a co! niech raz jest to co ja chce

magdzia26, JustyśkaG lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Witajcie Sandra, Kaja, Strażaczka i pozostałe :*

Spero Twój piesek świetny i cieszę się, że kuma już co, jak i po co się dzieje :)

Rutka Ty wiesz, że ja szaleje na Wasz widok ;) swoją drogą żeby nie było, że też jakaś ciepła jestem to teraz naprawdę wyglądasz kobieco i dużo lepiej :)

Aga fartuch w dechę, ja mam damską wersję takiego :P czekam na efekt Waszych serduch...

Ilonko Ty sie kuruj bo to nie najlepszy moment na chorowanie :/

Plemniczko czekam ze Wszystkimi dziewczynami na rozpakowanie Kornelki. Jak Ci nie pójdzie to mogę wpaść i na jakiś spacer po T.... Cię wyciągnąć hehe

Strażaczko współczuję chorującego m, bo wiem jaka to masakra mieć w domu chorego chłopa...

Sylwia chyba musisz się poważnie zabrać za temat matka-syn, bo będziesz całe życie między młotem a kowadłem :/

Sandruś cieszę się, że dzisiaj spokojny poranek a w pracy się oszczędzaj ;)

Muska dobrze, że u Ciebie dobrze...

hej Olka, kaj jesteś jak Cię nie ma? :D

kurcze więcej nie pamiętam.... oprócz tego, że o Wszystkich Was pamiętam, ale nie mam weny by pisać więcej :P

a ja? ja teraz jem śniadanie... ogólnie mam problem z jedzeniem tzn. praktycznie wszystko mnie drażni jeśli chodzi o zapachy, nie mam ochoty na poranne posiłki, wieczorem też średnio. Nie wiem też jak m wytłumaczyć, że nie umiem Mu posiłków przygotowywać, bo ciężko mi to idzie. Oprócz tego wszystko ok tzn. okaże się wieczorem bo na 18:45 mam wizytę i mam nadzieję, że usłyszę pozytywne wieści.
    Proszę Was o kciuki, jeśli można :*

narazie to tyle, idę się położyć, bo lenia mam masakrycznego :/
    Miłego, słonecznego dnia Wam życze :*

swoją drogą jeśli nic nie przeoczyłam to dzisiaj wizytację mam ja, Effcia i Kaja, więc trochę nowych info będzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 12:13

Pismak, magdzia26, AGA 30, Rucia, a-koczek, Strażaczka90, Ilona, kiti, Spero, Gunia, Blondi22, Sandraa, Effcia28, aisa, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)

Rucia śliczne z Was Rutki :)

Aga zajefajny fartuszek - rzeczywiście kasa od razu rzuca się w oczy :P

Ola a co Ty robisz na ovu o tak nieludzkiej godzinie ?

Sandruś super dzień bez mdłości oby tak zostało :) co do pracy to nie martw się szef na pewno coś wymyśli :)

Speruś no widzisz a u mnie na odwrót endo ciągle się dziwi że z moją tarczycą wszystko ok bo moja mama choruje miała jak byłam mała operację a teraz leczenie jodem radioaktywnym. Super że piesek zaczyna kumać a właśnie jak on się wabi?

Ilonko Kochana kuruj się i zdrowiej szybciutko :)

Effcia w 32 tyg to już wypadało by pokazać co tam tak ukrywa dzidzka :P no ale najważniejsze żeby zdrowa była :)

Muska Kochana właśnie się zastanawiałam co u Ciebie :) a dokładnie w kontekście gry na gitarze bo ja właśnie sobie przywiozłam po świetach do domu moją gitarę i postanowiłam znowu spróbować coś tam pograć :) I mam właśnie pyt do Ciebie jak Ci idzie i jak się uczysz grać?

Dodi Słońce cały czas jestem blisko Was i mocno ściskam kciuki za wizytę :)

U mnie słoneczko świeci i wiosna normalnie :)

magdzia26, Dodi, AGA 30, Rucia, Strażaczka90, kiti, Spero, Sandraa, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi ja trzymam kciuki zaciśnięte bardzo mocno :) <3 będzie na pewno wszystko dobrze :)

Dodi, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane moje trzymajcie mnie bo za chwilę kogoś normalnie ****** a właściwie nie kogoś a moja kierowniczkę boszzzze jak ona mnie czasem potrafi do szału doprowadzić liczenie do 10 a nawet do 100 nie pomaga głebokie oddychanie też nie ...
    zly.gif

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    kochane moje trzymajcie mnie bo za chwilę kogoś normalnie ****** a właściwie nie kogoś a moja kierowniczkę boszzzze jak ona mnie czasem potrafi do szału doprowadzić liczenie do 10 a nawet do 100 nie pomaga głebokie oddychanie też nie ...
    zly.gif

nie wiem magdziu czy pamiętasz te czasy jak tu dziewczyny ustawki organizowały na forum i pospolite ruszenia na szkodników, ale gdybyś już naprawde nie wytrzymywała to możesz kierownicy wspomnieć, że masz zajebiste zaplecze znajomych i lepiej jakby się uspokoiła :P

magdzia26, a-koczek, Strażaczka90, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia ja mam Aventa i jest dobry, ale butelki/kubeczki które do niego dokładają są beznadziejne.
    Plusem tych butelek jest to, że są do nich nakrętki więc mogą przydać się później na przechowanie zupek/soczków. Minus jest taki, że gdy za bardzo zagrzeję mleko, to nakrętka od smoka odskakuje i często cieknie mleko bokiem co jest irytujące.

Strażaczka90, Effcia28, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, Musia i Pismaku bardzo dziękuję :)

Strażaczka90, Dodi, Pismak, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi kchana nie zmuszaj się do robienia posiłków, bo na pewno jest to dla Ciebie męczące. Najlepiej podsuń M. jakiś artykuł na ten temat, niech poczyta i zrozumie swoją żonkę w jakiej niekomfortowej jest sytuacji :)

magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, jeju lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    nie wiem magdziu czy pamiętasz te czasy jak tu dziewczyny ustawki organizowały na forum i pospolite ruszenia na szkodników, ale gdybyś już naprawde nie wytrzymywała to możesz kierownicy wspomnieć, że masz zajebiste zaplecze znajomych i lepiej jakby się uspokoiła :P
    Dodi <3

Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi kochana oczywiscie trzymam ja tez kciuki jak i za Efcie i Kaję

magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mdziu kochana witaj w klubie ja swojego szefa tez wysłałabym w kosmos bo tak mnie wpienia

Strażaczka90, Dodi, Kaja, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koczuś mam nadzieję ze ty masz o tyle lepiej że nie musisz go non stop przez 8 godzin oglądać bo ja mam biurko naprzeciwko kierowniczki więc jakbym sie dobrze czymś zamachnęła ...hmmmm :P

Strażaczka90, Kaja, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj co chwile wpada ale jakies 30 min temu powiedział ze szlak go trafia jak patrzy na niektórych pracę ( dodam ze nie chodzi o mnie) ja mu na to ze mnie tez ja tu sie tak kreci i miesza. wiec poszedł do domu. mam nadzieje ze do konica pracy dzis sie juz nie zjawi

Rucia, Dodi, Strażaczka90, Kaja, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewuszki- u mnie wiosna- sloneczko swieci... Milego dnia

Kaja, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Spero, Sandraa, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słonka moje ja już dzis stresa ma i dzięki temu wc moje ehhh do 17 to chyba jajo zniose. ....
    Muska to pewnie ode mnie :-)
    Witam nowa funfele :-)
    Dodi witam
    rosolek zrobiony .......

sylwia1985, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 4848 4849 4850 4851 4852 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ