plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodinko!!!!! Ty nie lajkuj tylko napisz jak tam sie czujecie???
Musia trzymaj się tam dzielnie:* Kochana co do brzucha to chyba zależy od kobiety.Mam dwie koleżanki w pracy co zafasolkowały jedna jest w 3 miesiącu ciaży iwidac brzusia ma druga jest w tym samym miesiącu i u niej jeszcze nic nie widać...ale ta pierwsza jest chudsza od tamtej.
Witaj Justyś!!pisz co tam ?
Dodi, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Aaaa tak wpadłam bo jakoś nie mogę sobie miejsca dziś znaleźć
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Effciu ja kupilam laktator reczny Tomme Tippe odrazu z buteleczkami pasującymi, dobry tez jest z Aventa, a na szkole rodzenia bardzo polecany byl Mustela.
Ilonka zdrowka zycze!
Co do witamin, ja biore vita mineral, ale podczas starania tylko kwas foliowy bralam.
Kaja ten wozek maxi Cosi mura 3, lub 4 trzy w jednym kosztuje ok 2500.
Muska mi brzuszek no tak w 12 tygodniu jzu sie zaokraglil.Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Ilona, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
No i już zmykam
Mój ukochany mężczyzna już zorganizował mi robotę! Normalnie nic mu nie ugotuję do końca tygodnia! Wrrr
Całuje kochane i wpadnę pewnie jakos późniejStrażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
JustyśkaG wrote:No i już zmykam
Mój ukochany mężczyzna już zorganizował mi robotę! Normalnie nic mu nie ugotuję do końca tygodnia! Wrrr
Całuje kochane i wpadnę pewnie jakos późniejmagdzia26, JustyśkaG lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witajcie Sandra, Kaja, Strażaczka i pozostałe :*
Spero Twój piesek świetny i cieszę się, że kuma już co, jak i po co się dzieje
Rutka Ty wiesz, że ja szaleje na Wasz widokswoją drogą żeby nie było, że też jakaś ciepła jestem to teraz naprawdę wyglądasz kobieco i dużo lepiej
Aga fartuch w dechę, ja mam damską wersję takiegoczekam na efekt Waszych serduch...
Ilonko Ty sie kuruj bo to nie najlepszy moment na chorowanie
Plemniczko czekam ze Wszystkimi dziewczynami na rozpakowanie Kornelki. Jak Ci nie pójdzie to mogę wpaść i na jakiś spacer po T.... Cię wyciągnąć hehe
Strażaczko współczuję chorującego m, bo wiem jaka to masakra mieć w domu chorego chłopa...
Sylwia chyba musisz się poważnie zabrać za temat matka-syn, bo będziesz całe życie między młotem a kowadłem
Sandruś cieszę się, że dzisiaj spokojny poranek a w pracy się oszczędzaj
Muska dobrze, że u Ciebie dobrze...
hej Olka, kaj jesteś jak Cię nie ma?
kurcze więcej nie pamiętam.... oprócz tego, że o Wszystkich Was pamiętam, ale nie mam weny by pisać więcej
a ja? ja teraz jem śniadanie... ogólnie mam problem z jedzeniem tzn. praktycznie wszystko mnie drażni jeśli chodzi o zapachy, nie mam ochoty na poranne posiłki, wieczorem też średnio. Nie wiem też jak m wytłumaczyć, że nie umiem Mu posiłków przygotowywać, bo ciężko mi to idzie. Oprócz tego wszystko ok tzn. okaże się wieczorem bo na 18:45 mam wizytę i mam nadzieję, że usłyszę pozytywne wieści.
Proszę Was o kciuki, jeśli można :*
narazie to tyle, idę się położyć, bo lenia mam masakrycznego
Miłego, słonecznego dnia Wam życze :*
swoją drogą jeśli nic nie przeoczyłam to dzisiaj wizytację mam ja, Effcia i Kaja, więc trochę nowych info będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 12:13
Pismak, magdzia26, AGA 30, Rucia, a-koczek, Strażaczka90, Ilona, kiti, Spero, Gunia, Blondi22, Sandraa, Effcia28, aisa, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
Rucia śliczne z Was Rutki
Aga zajefajny fartuszek - rzeczywiście kasa od razu rzuca się w oczy
Ola a co Ty robisz na ovu o tak nieludzkiej godzinie ?
Sandruś super dzień bez mdłości oby tak zostałoco do pracy to nie martw się szef na pewno coś wymyśli
Speruś no widzisz a u mnie na odwrót endo ciągle się dziwi że z moją tarczycą wszystko ok bo moja mama choruje miała jak byłam mała operację a teraz leczenie jodem radioaktywnym. Super że piesek zaczyna kumać a właśnie jak on się wabi?
Ilonko Kochana kuruj się i zdrowiej szybciutko
Effcia w 32 tyg to już wypadało by pokazać co tam tak ukrywa dzidzkano ale najważniejsze żeby zdrowa była
Muska Kochana właśnie się zastanawiałam co u Ciebiea dokładnie w kontekście gry na gitarze bo ja właśnie sobie przywiozłam po świetach do domu moją gitarę i postanowiłam znowu spróbować coś tam pograć
I mam właśnie pyt do Ciebie jak Ci idzie i jak się uczysz grać?
Dodi Słońce cały czas jestem blisko Was i mocno ściskam kciuki za wizytę
U mnie słoneczko świeci i wiosna normalniemagdzia26, Dodi, AGA 30, Rucia, Strażaczka90, kiti, Spero, Sandraa, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
kochane moje trzymajcie mnie bo za chwilę kogoś normalnie ****** a właściwie nie kogoś a moja kierowniczkę boszzzze jak ona mnie czasem potrafi do szału doprowadzić liczenie do 10 a nawet do 100 nie pomaga głebokie oddychanie też nie ...
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:kochane moje trzymajcie mnie bo za chwilę kogoś normalnie ****** a właściwie nie kogoś a moja kierowniczkę boszzzze jak ona mnie czasem potrafi do szału doprowadzić liczenie do 10 a nawet do 100 nie pomaga głebokie oddychanie też nie ...
nie wiem magdziu czy pamiętasz te czasy jak tu dziewczyny ustawki organizowały na forum i pospolite ruszenia na szkodników, ale gdybyś już naprawde nie wytrzymywała to możesz kierownicy wspomnieć, że masz zajebiste zaplecze znajomych i lepiej jakby się uspokoiła
magdzia26, a-koczek, Strażaczka90, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia ja mam Aventa i jest dobry, ale butelki/kubeczki które do niego dokładają są beznadziejne.
Plusem tych butelek jest to, że są do nich nakrętki więc mogą przydać się później na przechowanie zupek/soczków. Minus jest taki, że gdy za bardzo zagrzeję mleko, to nakrętka od smoka odskakuje i często cieknie mleko bokiem co jest irytujące.Strażaczka90, Effcia28, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi kchana nie zmuszaj się do robienia posiłków, bo na pewno jest to dla Ciebie męczące. Najlepiej podsuń M. jakiś artykuł na ten temat, niech poczyta i zrozumie swoją żonkę w jakiej niekomfortowej jest sytuacji
magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Ilona, AGA 30, Spero, Sandraa, jeju lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:nie wiem magdziu czy pamiętasz te czasy jak tu dziewczyny ustawki organizowały na forum i pospolite ruszenia na szkodników, ale gdybyś już naprawde nie wytrzymywała to możesz kierownicy wspomnieć, że masz zajebiste zaplecze znajomych i lepiej jakby się uspokoiła
Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
koczuś mam nadzieję ze ty masz o tyle lepiej że nie musisz go non stop przez 8 godzin oglądać bo ja mam biurko naprzeciwko kierowniczki więc jakbym sie dobrze czymś zamachnęła ...hmmmm
Strażaczka90, Kaja, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość
-
Moj co chwile wpada ale jakies 30 min temu powiedział ze szlak go trafia jak patrzy na niektórych pracę ( dodam ze nie chodzi o mnie) ja mu na to ze mnie tez ja tu sie tak kreci i miesza. wiec poszedł do domu. mam nadzieje ze do konica pracy dzis sie juz nie zjawi
Rucia, Dodi, Strażaczka90, Kaja, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Słonka moje ja już dzis stresa ma i dzięki temu wc moje ehhh do 17 to chyba jajo zniose. ....
Muska to pewnie ode mnie
Witam nowa funfele
Dodi witam
rosolek zrobiony .......sylwia1985, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30 lubią tę wiadomość