plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja duzo mam takich serdecznych,np.
*i ty w tym wieku(mam 32) chcesz sie jeszcze pchac w pieluchy?
*za stara jestes na dziecko!
*masz dwoje w domu a chcesz trzecie?na twoim miejscu bym sie utopila itd
kiedys wybuchlam i powiedzialam ze to moje zycie i zeby sie nie wtracaly i zeby swojego pilnowaly!! i mam ciszejasmin lubi tę wiadomość
-
Powiem wam ,że prawdą jest,że to kłopoty ludzi zbliżają a nie szczęście. Dopiero po porażce można cieszyć się tak naprawdę. Tak szczerze. Tylko my wiemy ile wysiłku,łez i smutku trzeba włożyć w starania o dzidzię. Dlatego wspierając się na wzajem,przeżywając razem rozczarowania,możemy się cieszyć z każdej fasolki w naszym gronie. To takie małe wspólne sukcesy
Pomagamy sobie,żeby się nie załamywać i dajemy nadzieję. Doradzamy i podnosimy na duchu. Fajnie mieć takie wirtualne przyjaciółki
petunia0, jasmin, Dora, gadgeta, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
-
natusia wrote:Powiem wam ,że prawdą jest,że to kłopoty ludzi zbliżają a nie szczęście. Dopiero po porażce można cieszyć się tak naprawdę. Tak szczerze. Tylko my wiemy ile wysiłku,łez i smutku trzeba włożyć w starania o dzidzię. Dlatego wspierając się na wzajem,przeżywając razem rozczarowania,możemy się cieszyć z każdej fasolki w naszym gronie. To takie małe wspólne sukcesy
Pomagamy sobie,żeby się nie załamywać i dajemy nadzieję. Doradzamy i podnosimy na duchu. Fajnie mieć takie wirtualne przyjaciółki
ładnie to ujęłaś -
petunia to temperatura ma jeszcze czas żeby się piąć wysoko w górę a takie wahania mogą dobrze świadczyć np może jakieś zagnieżdżanko
i tego Ci życze taki prezencik na mikołaja fajny
mi ostatnio m powiedział że chciałby tylko taki prezencik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 21:15
-
a no nie zna. jakis czas temu czytałam artykuł o babeczce która w wieku 60 lat urodziła dziecko. Tak bardzo go pragnęła że zbierała na in vitro i aż tyle razy się poddawała aż się jej w końcu udało mieć wymarzoną dzidzię.
jasmin lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:a no nie zna. jakis czas temu czytałam artykuł o babeczce która w wieku 60 lat urodziła dziecko. Tak bardzo go pragnęła że zbierała na in vitro i aż tyle razy się poddawała aż się jej w końcu udało mieć wymarzoną dzidzię.
też to widziałam w tv