plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
natusia wrote:mleko od krowy z pianką...mmmm
kiedy to było...
a swoją drogą jakby teraz powiedzieć to dzieciom,to by się skrzywiły i powiedziały ,że ohyda...a my tak się wychowaliśmy.
Co to były za czasy...
i chleb z wodą i cukrem:) i marchewka wyciągnieta z gleby wypukana w jakimś wiadrze w zburdną wodą heheh to było coś....natusia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
tak was sobie wieczorkiem podczutuje ale nic wam odpisac nie moglam, bo jak moj M wraca z pracy i potrzebuje na necie popracowac to ja nie bardzo mam jak sie udzielac, czytam wasze wpisy wtedy na komorce, ale niestety w ovu jeszcze nie ma wersji mobilnej i nie mam jak sie zalogowac i aktywnie wlaczas sie w dyskusje, aktualnie nie bardzo rozumiem moj wykres wlasnie ma tak dosc wulgotno prawie mokro i kluje mnie prawy jajnik, moze owulacja wlansie ma miejsce, wiec chyba trzeba odciagnac mężulka od laptopa
dobrej nocki dziewczęta -
Za czasów naszego dzieciństwa biegaliśmy po podwórku do późnej nocy. Mama 1000 razy wołała,że już późno ale jak można było wrócić do domu kiedy w najlepsze bawiliśmy się w chowanego albo w podchody
A teraz dzieci i młodzież tylko przed komputerem siedzą. Gry,portale społecznościowe...ot całe dzieciństwo. A my wieczorami nagrywaliśmy piosenki z radia na kasetę bo akurat lista hop bęc leciała i same nowości były
Fajnie było.
jasmin lubi tę wiadomość
-
Petunia0 no to niezla mialas niespodzianke z coreczką
a z tym zyciem dzis to niestety tak jest, ja na oazy jak jezdzilam spalo sie na materacach zsuwalo sie razem i byla super zabawa, w kuchni obieranie ziemniakow na 100 osob lub robienoie kanapek na dyzurze gospodarczym albo zmywanie na zmywaku, no i szynka od siweta najczesciej kanapki z dzemem i nikt nie chorowal i nic sie nie dzialo i do domu tez sie wracAC NIE CHCIALO
a dzisiaj kuratorium wymaga
łżek i poscieli spiwor nie wystarczy
odelglosc pół metra mędzy łózkami
nie wolno jedzenia trzymac w pokoju
nic na parapecie nie wolno kłaśc
zakaz wstepu do kuchni bo sie nie ma ksiazeczki z sanepidu itd
a przeciez im bylo mniej tym lepsza zabawa i ciekawsze pomysly
i wszyscy zdrowi i na ludzoi wyszli a nie na wychuchanych egoistow uwazajacych ze im sie wszystko od zycia nalezy...
natusia lubi tę wiadomość
-
powiem ci że teraz to niezłą ciekawostkę wyczytałam. Czy wiedziałaś że nie powinno się kochać pod koniec cyklu bo można spowodować poronienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2012, 23:00
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke