plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobranoc dziewczynki, spijcie wszystkie dobrze
ps. ja tez ogladam lekarzy...a ze jestem torunianka i tu mieszkam i pracuje to czasem mi sie smiac chce jak widze rozne takie nakrecone ujecia- wiecie np ze auto skads tam wyjezdza albo gdzies wjezdza a ja doskonale wiem ze to np slepa ulica hihi... no ale wiadomo ze widzowie tego nie wiedza...
a szpitalem jest specjalnie przystosowany budynek po central parku
buzka :* -
Dzień dobry wszystkim
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zatestowałam rano. I jedna krecha na teście 10mlU/mlW sumie dobrze, że testnęłam, bo ciągle tylko o tym myślałam, a tak spokojnie popracować będę mogła
W sumie to wiem, że bez sensu się łudzę, bo to raczej średnie staranka były niestety. Nie powinny dawać za dużo nadzieji. No ale cóż. Będziemy się starać dalej
Miłego dnia wszystkim.
@Sandra - wszystko będzie ok, bez obawTrzymamy kciuki
-
Cześć Sandro i Malvinko
Malvinko - 10 dpo to i tak mogło być za wcześnie. Najlepiej nie wyrzucać kasy i poczekać jednak do dnia spodziewanej @.
A propos Torunia - w te wakacje byliśmy tam całą trójką, po raz pierwszy. Bardzo spodobało mi się to miasto! Ta ogromna starówka! W Poznaniu Stare Miasto też jest ładne, ale malutkie, a w Toruniu te stare zabudowania, mury miasta itp. ciągną się i ciągną.... Nie dziwię się, że miasto - starówka - jest zarejestrowane jako zabytek UNESCO! No i do tego załapaliśmy się jeszcze na Festiwal Światła SKYWAY, na którym poopadały nam kopary podczas niektórych projekcji (włączając w to naszego dwulatka). No i nawet być może będziemy widoczni w jednej ze scen "Lekarzy", bo załapaliśmy się akurat na kręcenie (byliśmy na kawie na tarasie Krzywej Wieży, a pod nami kręcili), więc będę nas wypatrywać w drugim sezonie
No i z Torunia jest Mariusz Lubomski - wokalista, którego bardzo poważamyplemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:) Widzę, że wy tot akie nocne marki jesteście:) Ja padam już o 21.30....
Malvinka, wg mnie zbyt wcześnie zrobiłaś ten test, nic dziwnego, że była jedna kreseczka. Poczekaj jeszcze kilka dni choć wiem, że to trudne, bo ja mam okres dostać sobota/niedziela i też już nie mogę wytrzymać. -
Czesc dziewczyny:) Mi ostatnio sie poprzestawialo... chodze spac wczesniej niż zawsze o jakies 2, nawet 3 godziny i wstaje tez wczesniej, duzo wczesniej...
co do seksu przed @ to ja o tym wiedzialam i my sie powstrzymywalismy. W dni plodne ile wlezie:) a potem stop... mi nawet lekarz mówil ze to moze przeszkodzic w zagniezdzeniu sie zarodka. Nawet na ten temat tu z dziewczynami kiedys rozmawialysmy.. napewno nie ma tu reguły, ale warto spróbowac:)
Malvinko to jeszcze nic straconego. Mi wyszla pierwsz bladziutka kreska w 11 dc.. moze za 2 dni juz cos pokaze?
Sandra oby u lekarza wszystko dobrze wyszlo! -
nick nieaktualnyhej kochane:)no nieźle sie wzcoraj wieczorem rozpisałyscie:)ja w pracy ale ledwo zyje i to z własnej głupoty:(a raczej łakomstwa..dała nam ostatnio teściowa troche sałatki jarzynowej:)a że ja uwilebiam to dzis zjadlam ile było na sniadanie..czułam ze za duzo..ale nie mogłam sie oprzec..i teraz az mnie mdli:(taki mam pełny brzuch..a niby sie odchudzam....
-
nick nieaktualny
-
Hej agga, plemniczko, tysiu i wosebko
Słuchajcie, dziś dobijemy do strony 500... Proponuję o określonej godzinie "0" strzelić sobie jakiegoś strzemiennego (może być Piccolo - to dla naszych zafasolkowanych)
Woseba, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość