X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2012, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa miłych snów życzę no ja też będę się powoli kładła spać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczynki, spijcie wszystkie dobrze :)
    ps. ja tez ogladam lekarzy... :) a ze jestem torunianka i tu mieszkam i pracuje to czasem mi sie smiac chce jak widze rozne takie nakrecone ujecia- wiecie np ze auto skads tam wyjezdza albo gdzies wjezdza a ja doskonale wiem ze to np slepa ulica hihi... no ale wiadomo ze widzowie tego nie wiedza... :P
    a szpitalem jest specjalnie przystosowany budynek po central parku
    buzka :*

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Milego dnia Wam zycze;)
    Ja zaraz bede sie szykowac do gina;) Trzymajcie kciuki zeby mi nie wyszukala jakies choroby;)
    Pa pa:)

gadgeta lubi tę wiadomość

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zatestowałam rano. I jedna krecha na teście 10mlU/ml :( W sumie dobrze, że testnęłam, bo ciągle tylko o tym myślałam, a tak spokojnie popracować będę mogła ;) W sumie to wiem, że bez sensu się łudzę, bo to raczej średnie staranka były niestety. Nie powinny dawać za dużo nadzieji. No ale cóż. Będziemy się starać dalej :)

Miłego dnia wszystkim.
    @Sandra - wszystko będzie ok, bez obaw :) Trzymamy kciuki :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Sandro i Malvinko :)

Malvinko - 10 dpo to i tak mogło być za wcześnie. Najlepiej nie wyrzucać kasy i poczekać jednak do dnia spodziewanej @.

A propos Torunia - w te wakacje byliśmy tam całą trójką, po raz pierwszy. Bardzo spodobało mi się to miasto! Ta ogromna starówka! W Poznaniu Stare Miasto też jest ładne, ale malutkie, a w Toruniu te stare zabudowania, mury miasta itp. ciągną się i ciągną.... Nie dziwię się, że miasto - starówka - jest zarejestrowane jako zabytek UNESCO! No i do tego załapaliśmy się jeszcze na Festiwal Światła SKYWAY, na którym poopadały nam kopary podczas niektórych projekcji (włączając w to naszego dwulatka). No i nawet być może będziemy widoczni w jednej ze scen "Lekarzy", bo załapaliśmy się akurat na kręcenie (byliśmy na kawie na tarasie Krzywej Wieży, a pod nami kręcili), więc będę nas wypatrywać w drugim sezonie ;)
    No i z Torunia jest Mariusz Lubomski - wokalista, którego bardzo poważamy :)

plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) Widzę, że wy tot akie nocne marki jesteście:) Ja padam już o 21.30....

Malvinka, wg mnie zbyt wcześnie zrobiłaś ten test, nic dziwnego, że była jedna kreseczka. Poczekaj jeszcze kilka dni choć wiem, że to trudne, bo ja mam okres dostać sobota/niedziela i też już nie mogę wytrzymać.

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do lekarzy, to ja też namiętnie oglądam, niestety wczoraj był ostatni odcinek i teraz będzie przerwa;(

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny:) Mi ostatnio sie poprzestawialo... chodze spac wczesniej niż zawsze o jakies 2, nawet 3 godziny i wstaje tez wczesniej, duzo wczesniej...
    co do seksu przed @ to ja o tym wiedzialam i my sie powstrzymywalismy. W dni plodne ile wlezie:) a potem stop... mi nawet lekarz mówil ze to moze przeszkodzic w zagniezdzeniu sie zarodka. Nawet na ten temat tu z dziewczynami kiedys rozmawialysmy.. napewno nie ma tu reguły, ale warto spróbowac:)
    Malvinko to jeszcze nic straconego. Mi wyszla pierwsz bladziutka kreska w 11 dc.. moze za 2 dni juz cos pokaze?
    Sandra oby u lekarza wszystko dobrze wyszlo!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczynki. miłego dzionka wszystkim życzę. ja dziś już w pracy:)

plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja nie bylam nigdy w Toruniu, ale zaintrygowałyscie mnie i teraz mam ogromną chęć zwiedzic to miasto:)
    Jakos tak dziwnie skonczyl sie ten ostatni odcinek Lekarzy

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia hej:) czyli udało ci się dzisiaj wstać;)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• agga84aa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety już od wczoraj wieczora odczuwam ból taki jak na okres i czuję, że on się po prostu zbliża:(

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dla mnie to nie problem jest wstac o tej godzinie, ale juz pracowac tak wczesnie to jest spory wyczyn dla mnie;)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane:)no nieźle sie wzcoraj wieczorem rozpisałyscie:)ja w pracy ale ledwo zyje i to z własnej głupoty:(a raczej łakomstwa..dała nam ostatnio teściowa troche sałatki jarzynowej:)a że ja uwilebiam to dzis zjadlam ile było na sniadanie..czułam ze za duzo..ale nie mogłam sie oprzec..i teraz az mnie mdli:(taki mam pełny brzuch..a niby sie odchudzam....

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Wosebko.. a dopiero tłumaczyłam córci żeby sie nie objadać:)

ale też tak mam jak coś ki smakuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz Zosiu wole sie rano objesc niz wieczorem:)zreszta juz od jakiegos czasu nie jem kolacji:)a do posiłkow wcinam grejpfruta albo sok pije:)ale póki co zero efektów...:(no chyab ze moja waga oszukuje...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podziała zobaczysz, ja jadłam grejpfruty przez 3 miesiące.. działało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2012, 07:46

• mauysia Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej agga, plemniczko, tysiu i wosebko :)

Słuchajcie, dziś dobijemy do strony 500... Proponuję o określonej godzinie "0" strzelić sobie jakiegoś strzemiennego (może być Piccolo - to dla naszych zafasolkowanych :) )

Woseba, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki:) To dzisiaj pijemy:))) Jupi, imprezka:))

zosia-ktosia, AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2012, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie potrafie przełknąć grapefruita.. hmm zawsze zastanawialam sie jak ludziom moze smakowac taki gorzki owoc;)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ