plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Chociaz w sylwka zaaplikowałam mu pdowójna dawke witamin litry kawy wiec moze plemniki dostały w koncu mega kopa i ruszyły na podbój jajeczka hehhe
No to wojna :*) Który pierwszya-koczek, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
Kaja chłopa nie ma więc i tarmosić nie ma kogo
Sylwia czekam do soboty cierpliwie :*
KOczku u mnie też chyba owulka była w sylwkaale m za krótko jeszcze bierze witaminki żeby żołnierzyki dostały kopa.
magdzia26, Strażaczka90, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kajuś u mnie też już po ovulce
tarmoszenie było ale chyba dzień za późno niestety ... ale może w przyszłym się uda
Najgorsze jest to że ja strasznie źle znoszę ovu i wcale mi się wtedy nie chce nic ten teges bo brzuch napiernicza jak nie wiem coStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
najgorsze jest to czekanie na @,dlatego...
OGŁASZAM STRAJK !!!
DZIEWCZĘTA NIE CZEKAMY NA @ ,NIECH SPADAJĄ!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 14:45
AGA 30, magdzia26, sylwia1985, Strażaczka90, Spero, Sandraa, Effcia28, aisa, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kiti przyłączam się
dla mnie najgorszy czas zaczyna się tak 2 dni przed @
dlatego postanowiłam że nie mierze temp już tylko do ovu pare dni po a później nie mierzę co ma byc to będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 14:54
kiti, AGA 30, Strażaczka90, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dokładnie magdzia co ma być to będzie, reszta już nie w naszych rekach
Przyłączam się do prośby i też czekam na relacje z wizyt.
Dodi, sylwia1985, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
kiti powiem Ci ze ja z każdym cyklem nabieram coraz wiecej pokory
uczę się nie doszukiwać objawów i nie szaleć bo tylko przez to cykl mi wariuje ...
kiti, Strażaczka90, Spero, Gunia, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:kiti powiem Ci ze ja z każdym cyklem nabieram coraz wiecej pokory
uczę się nie doszukiwać objawów i nie szaleć bo tylko przez to cykl mi wariuje ...
kiti, Strażaczka90, magdzia26, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dlatego ja w tym cyklu na luzie- bez stresu,bez czekania na owulke tylko spontan:)jesli dostane @ to trudno nadal bedziemy walczyc
sylwia1985, magdzia26, Spero, Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
mykam do domku powoli ale zajrzę tutaj jeszcze po wieści od Dodi i Kajci
jeszcze tylko dwa dni do weekendu
miłego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 15:47
kiti, Spero, Dodi, a-koczek, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:mykam do domku powoli ale zajrzę tutaj jeszcze po wieści od Dodi i Kajci
jeszcze tylko dwa dni do weekendu
miłego wieczorku
ja też mykam porobić jakie projekty
:*Spero, magdzia26, AGA 30, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam laseczki
Madzia, Shagga, pismaczku i wszystkie moje kochane chyba po prostu niekulturalnie Wam psiura nie przedstawiłam ;)psiak to Dropsik, tak mu dali w schronisku i w sumie zostawiliśmy już
Ilonko zdrówka dużo! Dbajcie o siebie
Effciu może już dzidzia się ujawni w końcu, ale ma temperamencik, żeby tak rodziców w niepewności trzymać
Muska! ale leci kurczę już w 10tc jesteś... kiedy masz jakąś wizytę kolejną??
Dodi kochana strasznie mocny otrzymam kciuki za wizytę i same dobre wieści!
Kaju na pewno będzie wszystko pięknie u maluszka. :*
ale u Was dziś pyszności... mój dziś w domu i postanowił zrobić pizzęzobaczymy za ile się doczekam tego obiadu, a mi już taaak strasznie burczy w brzuchu! juz pół paczki czipsów wsysłam
oj będzie chodakowska dzisiaj, będzie ...
magdzia26, kiti, Dodi, Strażaczka90, Pismak, Sandraa, Ilona, AGA 30, a-koczek, Gunia, aisa, Kaja, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
ja wpylam naleśniki z drzemem truskawkowym! a co oooo nie raz mogę sobie pozwolić.Ciekawe kiedy ja sie doczekam obiadu od MojegoM jak na razie tylko śniadania i kolacje robić
ale to juz jest coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 16:04
Dodi, Spero, Ilona, magdzia26, AGA 30, Kaja lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Dodinko!!!!! Ty nie lajkuj tylko napisz jak tam sie czujecie???
Musia trzymaj się tam dzielnie:* Kochana co do brzucha to chyba zależy od kobiety.Mam dwie koleżanki w pracy co zafasolkowały jedna jest w 3 miesiącu ciaży iwidac brzusia ma druga jest w tym samym miesiącu i u niej jeszcze nic nie widać...ale ta pierwsza jest chudsza od tamtej.
Witaj Justyś!!pisz co tam ?
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość