plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawe czy ja dzisiaj będę mogła na coś liczyć od M
jak wróci z akcji
na razie wiem że zmęczony ;/ mieli poszukiwania bo ktoś zaginął.i Go ściągneli..
A co do różowych butów to napisałam im maila...odpisała jedna szuja że niby mi wysłały maila że nie ma mojego rozmiaru już...Wkurzyłam się nawyzywałam bo mi parę dni wcześniej napisały że przesyłka została wysłana...ale im negatywa wystawie że łooo;/ z kiecką 2 miesiące temu miałam to samo że niby maila rzekomo wysłały że musiały odesłać kieckę "gdzieś tam" bo miały jakąś skazę..ale ja żadnego maila ani w tym przypadku ani w tamtym nie dostałam.To była ostatnia rzecz jaką u nich zamówiłam..Jak mi butów nie wyślą lub kasynie zwrócą to inaczej trzeba będzie to załatwić...Ja nigdy nie miałam takiego problemu ;/ ale zawsze mam w tym sklepie ;/ 2 razy tylko tam zamawiałam coś i za każdym razem takie cuda tamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 17:42
-
Ahhh wyżalam się :
Byłam u ortopedy i niestety powiedział mi że na razie ze sportu - siatki, nart, fitness nici przynajmniej do czasu rezonansu i jego wynikua ja przecież 27 stycznia na narty jadę. Jak mam zorganizować rezonans na nfz i uzyskać jego wynik i wyleczyć kolano w 20 dni ?!!!!!!!!
DUPA DUPA DUPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
i jeszcze ten cały rezonans - chyba w ciąży to nie wolno robić nie - czyli staranka znowu odłożone
;(20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A poza tym czekam na wieści z wizyt i trzymam mocno kciuki
magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismaczku mogą ci rezonans zrobic dostanniesz taka osłone. A pozatym moja kolezanka bedac w 11 tygodniu miala rezonans i operacje kolana na pelnym znieczuleniu i maluszkowi nic nie bylo. Dodam iz nie wiedziala ze jest w ciazy
Pismak, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej jestem po wizycie więc wszystko u nas ok dzidziolek się pokazał a raczej pokazała bo podobno ma być dziewczynka.Następna wizyta 29.01 szyjka zamknięta twarda i ma 2,70mm.
AGA 30, a-koczek, Muska, Spero, Pismak, magdzia26, aisa, Ilona, Strażaczka90, Dodi, Blondi22, Kaja, mauysia, kiti, Sandraa, gocha04, Shagga_80, Rucia, sylwia1985, jeju, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:hej jestem po wizycie więc wszystko u nas ok dzidziolek się pokazał a raczej pokazała bo podobno ma być dziewczynka.Następna wizyta 29.01 szyjka zamknięta twarda i ma 2,70mm.
Effcia to su[er że mała się okazałaI ze wszystko ok jest
Spero, Effcia28, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Kaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismaczku kurczę nie wiem czy gdzies tak szybko uda się załatwić prześwietlenie i w ogóle to przykro mi... ale powiem Ci, że do 27ja bym trochę pooszczędzała kolano a potem i tak bym pojechała biorąc ze sobą jakieś maści. mnie po nartach zawsze boli prawe biodro i kolano. w zeszłym roku to po 3 dniach na nartach później ponad tydzień utykałam, ale przeszło. wiem, że później mogę mieć problemy, ale szkoda mi było wolnego na siedzenie na tyłku. Mam nadzieję, ze szybko się uda załatwić co trzeba
Effciu no to super, że w końcu poznaliście tajemnicęi bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko dobrze
Effcia28, a-koczek, Pismak, magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja też się cieszę że się ujawniła ale jakoś po cichu liczyłam na drugiego chłopca muszę się przyzwyczaić do myśli że jednak dziewczynka u mnie mieszka :)Mój mężuś jest mega zadowolony
Jejku ja nic nie mam dla niej żadnego ciuszka wszystko dla chłopca
Dodi i Kaja czekam na Wasze relacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 19:23
AGA 30, a-koczek, Ilona, Strażaczka90, Kaja, Dodi, Blondi22, kiti, Sandraa, Shagga_80, magdzia26, Rucia lubią tę wiadomość
-
Effciu gratuluję córeczki
Pismaczku ja miałam rezonans ale mam takie prywatne ubezpieczenie w mBanku i powiem wam ze to super sprawa kosztuje 120 zł/miesiac a na rezonans czekalam niecały tydzień juz nie mówiąc ile badań można porobić za darmo i do lekarza kiedy się chce wszystko w prywatnych przychodniach a ze mi się zdrówko troszkę w 2013 roku popsulo to sobie wykupilam i powiem wam ze wogole nie żałuję... może Pismaczku teraz nie zdążysz ale na przyszłość może warto o tym pomyślećStrażaczka90, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
Ale los bywa przewrotny, najpierw Rutka która miała mieć córeczkę, wyszedł Leos, potem ja, a teraz Ty Effcia
Super wieści. To mamy kolejną księżniczkę
Spero, Dodi, magdzia26, Effcia28, Rucia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Effciu gratki córeczki:).Okazało sie zw poszukiwali jakąś 85 letnia kobiete.Nie znaleźli jej i chyba nie znajdą
groziła rodzinie że sie powiesi albo utopi wyszla o 24.00 i ju nie wróciła.Jutro wznawiaja poszukiwania. Nad samym ranem.Dobranoc....co sie dzieje na tym świecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 20:13
-
nick nieaktualny