X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy dziewczęta :-)

Kaja, mauysia, Spero, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra laski popołudnie pełne wrażeń znikam do snu !!!!! Dobranoc do jutra !!!

mauysia, Spero, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia trzymam kciuki by @ nie przyszla i by to sie stalo przez ten cud :)

Aga nie wazne czy 15 czy 16dc owulka, wazne ze byly serduszkowania w tym czasie :)

koczku no to oby sylwestrowy nakofeinowany plemnior dał rade~!

o i kiti w sylwestra poszalała. Trzymam kciuki :)

Spero dropsik slicznie :) i tak pasuje do niego z wyglądu

Strazaczko ale mi smaka narobilas na nalesniki :) moze jutro i ja zrobie

Pismaczku kurde to srednio z tym ortopedą :(

Effciu super ze dziewczynka :)

Dodi fantastycznie ze wszystko dobrze i serduszko bije. Juz teraz tylko dobrze moze byc.

No i u Kai dobrze, nie moglo byc inaczej. Chlopaczek :)

Mauysiu no to trzymam kciuki by byla wystarczająca poprawa u Heniutka. A ty trzymaj kciuki bym jutro, najpozniej w piatek sie rozpakowala hehe :P
    aaaaaaaaa i o laktator medela mi chodzilo kochana, racja :)

Dodi a to faktycznie wszystkim powiecie dopiero po 13 tygodniu?

A ja mam dzisiaj ciezki dzien. Od rana biegunka i pobolewanie brzucha i takie spięcia podbrzusza. Wyszlo mi jeszcze troszke czopa, mam nadzieje ze juz caly sobie poszedl i odkorkował Kornelie.

Dodi, Pismak, mauysia, Shagga_80, Spero, Spero, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, Sandraa, Blondi22, Ilona, AGA 30, kiti, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz troszkę ochłonęłam :) i w sumie na narty i tak pojadę :D
    Potem będę się martwić :/ jest szansa że zrobią mi ten rezonans szybciej w mojej rodzinnej mieścinie :)

Effcia w takim razie wstępnie gratuluję córci :)

Kaju super że Roczek rośnie no i będzie chłopak :) chyba że Wam psikusa zrobi :p

Dodi <3 Kochana będzie wszystko dobrze do lutego szybko zleci ani się obejrzycie :) Super że z fasolką wszystko ok i serduszko bije :*

I tym akcentem się zbieram spać także dobrej nocki :)

Dodi, Effcia28, mauysia, Spero, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Ilona, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Witaj Mauys :)
    dobrze się złożyło dzisiaj, że same dobre informacje a co jedna to lepsza hehe
    Faktycznie żadna z ovu sióstr się nie rozpakowała jeszcze ;)
    Z tego co widziałam to Henryk dzielnie ćwiczy, więc mam nadzieję, że i fizjoterapeutka bedzie zadowolona :)
    Kurcze 13 tydzień to gdzieś w okolicach Walnientynek, więc gdzie tam jeszcze.... Mam nadzieję, że przeleci raz, dwa

Ja też mam nadzieję że to przeleci raz dwa :)cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 23:08

Dodi, Spero, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziołszki mam jeszcze pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was nie ma pożyczyć albo odsprzedać jakiegoś stroju na bal przebierańców w rozmiarze 38? ;)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Effcia ja mam Aventa i jest dobry, ale butelki/kubeczki które do niego dokładają są beznadziejne.
    Plusem tych butelek jest to, że są do nich nakrętki więc mogą przydać się później na przechowanie zupek/soczków. Minus jest taki, że gdy za bardzo zagrzeję mleko, to nakrętka od smoka odskakuje i często cieknie mleko bokiem co jest irytujące.
    Kurcze mam też butelki a aventa (starszego typu i te nowe natural) i nic im nie dolega :/ może trafiłaś na jakiś wadliwy typ :/

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, trzymam mocno kciuki! A ponoć biegunka to typowy objaw na krótko przed porodem - ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi :)

Ilonce i Blondi też kibicuję!!!

Pismaczku - ale słabo z tym kolanem... Podobno kolana potrafią być nieźle upierdliwe :/ Obys została szybko naprawiona!

No, czas na spanko. Kolorowych snów!

Spero, Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, Ilona, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór. Trafiłam w emocjonujący dzień :) tak porodowo. Plemniczka, Blondi trzymam kciuki za bezbolesne skórcze i ekspresowy i bezproblemowy poród. A Effci gratuluję prawdopodobnie córci i super, że Dodi i Kaja przynoszą dobre wieści z wizyt.
    Czekam na więcej zieleni.
    Dobrej nocki.

Ps. Szczęśliwego Nowego Roku!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 23:49

Dodi, Spero, Strażaczka90, Kaja, a-koczek, magdzia26, Blondi22, Ilona, Pismak, AGA 30, plemniczka, Effcia28, aisa, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo dobrnęłam do końca, z pamięci pokomentuję cosik i lecę na wyrko,bo już oczy same mi sie zamykają...a nie,chwila! Jeszcze zjem płatki owsiane z jogurtem :P No taaki mam apetyt,że szok...mega kolację zjadłam po 20 i już głodna,że hej :/

Spero,Dropsik suuuuuuuuuuuuuuuuper imię,pasuje baardzo :)

Effcia,gratuluję dziewczynki :)

Dodi,to i tu wyrażę swoją radość z dobrych wieści od Ciebie :* A stroju karnawałowego nie posiadam żadnego :( Zajrzyj na Allegro :)

Plemniczko,podobno organizm przed porodem oczyszcza się i zdarzają się biegunki...czyżby u Ciebie miało się wykluć maleństwo wkrótce :D ?ja przez spory czas w końcówce ciąży miałam biegunki więc nie wiem na ile to rzeczywiście ma świadczyć o rychłym porodzie.

Kurcze więcej nie pamiętam...zmykam po owsiankę i lulu :* Do jutra :*

Dodi, Spero, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, Ilona, AGA 30, plemniczka, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha kopę lat :) wzajemnie wszystkiego najlepszego, gdzieś Ty była jak Cię nie bylo?

Shagguś :* właśnie wertuję allegro i wybrzydzam niemożliwie heheh

Spero, Strażaczka90, magdzia26, gocha04, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, Kaju baardzo się cieszę że z dzieciaczkami wszystko w porządku.
    Kaju to po cichu gratuluję synka
    Doduś Tobie zleci szybciutko ten trymestr zobaczysz. tyle radosnych wieści dziś :) a stroju niestety nie mam, kiedyś w kato była wypożyczalnia ale teraz to nie wiem....

Plemniczko, to może już wkrótce będzie pierwsze w tym roku ovudziecię z nami i to dziewczynka w dodatku. Cosik mało ich :) tylko nie zapomnij nam napisać jak będzie ten czas :D

Pismaczku powiem Ci, że cieszę się, że pojedziesz na te narty. Wiem, że z kolanami nie ma to tamto. Moja siostra niestety też miała z nimi problem, ale wypoczynek Ci się należy.

Mauysiu trzymam kciuki za postępy Henryka :)

i tym samym idę spać choć kiepsko to wygląda ostatnio bo ok. 4 szczeniak chce się bawić, więc trzeba go doprowadzić trochę do pionu, a o 5.00 muszę brać lek jeśli chcę koło 7.00 zjeść śniadanie... także sen nie sen, ale nic. próbujemy :) Dobrej nocy kochane <3

Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, Ilona, Pismak, AGA 30, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witam was wieczorową porą i moje newsy są takie iż tak jak zaczelam pisać Roczek i na dziś gin
    mówi , że to jest chłopak , ale powie mi na polowkowym na który będę się umawiala sie tel po weekendzie i wtedy powie czy na bank chłop !!! A teraz parę słów o roczku wszystko ok wazy okolo 416 gr i rozwija sie na tym etapie bardzo dobrze !!!! I jeden plus zmniejszył mi dawkę luteiny na 2x2 tabl jupi nareszcie mniejsza dawka !!!
    Haha i co ?wykrakalam od początku mówiłam że chloop będzie

Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka nawiąże do wczorajszego dnia koleżankę ostatnio widziałam chyba rok temu jak mnie zobaczyła za brzuch chwycila i mówi jakie imię ma chłopak a ja mówię że nie wiem bo nie jest pewne na 100% czy facet hihi kurde jakąś zniej wróżka farciara i tyle a swoją ciążę ukrywała i wszystko po cichu ślub chrzciny hihi a tu się w wróżka bawi ;-)

a-koczek, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogóle to dzień dobry .....uhu jestem pierwsza :-)

a-koczek, magdzia26, AGA 30, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha dzięki ale ty nas nawiedzaj częściej :-)

magdzia26, gocha04, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Plemnis chyba powoli się rozkręca

Kaja, magdzia26, Blondi22, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka dajesz z małą ;-) Kornelia wychodzisz ?????

magdzia26, Blondi22, AGA 30, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!!!!
    Dzisiaj ryzykuje i pisze z pracy z kompa :P Najwyżej pomysla że ciążę planuję ;) hihi
    Cóż za super wieści. Wczoraj ni zdążyłam poczytac już, bo wizyte szwagierki mielismy.
    Dodi gratulacje :) Będzie dobrze, ale wiem o co chodzi. Tez tak mam. Teraz przez kolejnym USG za tydzień już zaczynam się stresowac czy wszystko będzie dobrze. No, ale będzie bo jak ma byc :)
    Kaja, gratukuje syna!!! Myślę że będzie chłopak! Koniecznie daj znac po następnym badaniu czy się potwierdzi. I byłam na poczcie i bardzo Ci dizękuję za przesyłkę!!! To nawet dokładnie to samo opakowanie, które teraz mam :) Bardzo się cieszę :)
    Plemnis i Blondi, trzymam za Was obie kciuki. Zobaczymy która pierwsza zamelduje córeczkę ;) Niech wszystko przebiegnie szybko i w miarę malo bolesnie. Kibicujemy. Najwyzej nas wyzywajcie w trakcie, jeśli to w jakiś sposób pomoże ;) hehe
    Pozdrawiam wszystkie obecne i nie obecne i w ogóle to będzie dobry dzień!
    ps
    trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzisiaj rozmowę kwalifikacyjną do innego działu.

magdzia26, Rucia, Kaja, Ilona, Blondi22, Pismak, AGA 30, a-koczek, Spero, Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz zamykam ovu na kompie bo szarańcza zacznie się złazić, a oni oczy mają wszędzie, zwłaszcza tam gdzie nie powinni :P
    Będę na komórce Was podglądac i co nieco w miare możliwości dopisywać :)

magdzia26, Rucia, Kaja, Ilona, AGA 30, a-koczek, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
‹‹ 4854 4855 4856 4857 4858 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ