plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia trzymam kciuki by @ nie przyszla i by to sie stalo przez ten cud
Aga nie wazne czy 15 czy 16dc owulka, wazne ze byly serduszkowania w tym czasie
koczku no to oby sylwestrowy nakofeinowany plemnior dał rade~!
o i kiti w sylwestra poszalała. Trzymam kciuki
Spero dropsik sliczniei tak pasuje do niego z wyglądu
Strazaczko ale mi smaka narobilas na nalesnikimoze jutro i ja zrobie
Pismaczku kurde to srednio z tym ortopedą
Effciu super ze dziewczynka
Dodi fantastycznie ze wszystko dobrze i serduszko bije. Juz teraz tylko dobrze moze byc.
No i u Kai dobrze, nie moglo byc inaczej. Chlopaczek
Mauysiu no to trzymam kciuki by byla wystarczająca poprawa u Heniutka. A ty trzymaj kciuki bym jutro, najpozniej w piatek sie rozpakowala hehe
aaaaaaaaa i o laktator medela mi chodzilo kochana, racja
Dodi a to faktycznie wszystkim powiecie dopiero po 13 tygodniu?
A ja mam dzisiaj ciezki dzien. Od rana biegunka i pobolewanie brzucha i takie spięcia podbrzusza. Wyszlo mi jeszcze troszke czopa, mam nadzieje ze juz caly sobie poszedl i odkorkował Kornelie.
Dodi, Pismak, mauysia, Shagga_80, Spero, Spero, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, Sandraa, Blondi22, Ilona, AGA 30, kiti, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
-
No teraz troszkę ochłonęłam
i w sumie na narty i tak pojadę
Potem będę się martwićjest szansa że zrobią mi ten rezonans szybciej w mojej rodzinnej mieścinie
Effcia w takim razie wstępnie gratuluję córci
Kaju super że Roczek rośnie no i będzie chłopakchyba że Wam psikusa zrobi :p
DodiKochana będzie wszystko dobrze do lutego szybko zleci ani się obejrzycie
Super że z fasolką wszystko ok i serduszko bije :*
I tym akcentem się zbieram spać także dobrej nockiDodi, Effcia28, mauysia, Spero, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Ilona, AGA 30, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dodi wrote:Witaj Mauys
dobrze się złożyło dzisiaj, że same dobre informacje a co jedna to lepsza hehe
Faktycznie żadna z ovu sióstr się nie rozpakowała jeszcze
Z tego co widziałam to Henryk dzielnie ćwiczy, więc mam nadzieję, że i fizjoterapeutka bedzie zadowolona
Kurcze 13 tydzień to gdzieś w okolicach Walnientynek, więc gdzie tam jeszcze.... Mam nadzieję, że przeleci raz, dwa
Ja też mam nadzieję że to przeleci raz dwa :)cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 23:08
Dodi, Spero, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Effcia ja mam Aventa i jest dobry, ale butelki/kubeczki które do niego dokładają są beznadziejne.
Plusem tych butelek jest to, że są do nich nakrętki więc mogą przydać się później na przechowanie zupek/soczków. Minus jest taki, że gdy za bardzo zagrzeję mleko, to nakrętka od smoka odskakuje i często cieknie mleko bokiem co jest irytujące.może trafiłaś na jakiś wadliwy typ
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Plemniczko, trzymam mocno kciuki! A ponoć biegunka to typowy objaw na krótko przed porodem - ciekawe czy u Ciebie się sprawdzi
Ilonce i Blondi też kibicuję!!!
Pismaczku - ale słabo z tym kolanem... Podobno kolana potrafią być nieźle upierdliweObys została szybko naprawiona!
No, czas na spanko. Kolorowych snów!Spero, Strażaczka90, magdzia26, Blondi22, Ilona, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór. Trafiłam w emocjonujący dzień
tak porodowo. Plemniczka, Blondi trzymam kciuki za bezbolesne skórcze i ekspresowy i bezproblemowy poród. A Effci gratuluję prawdopodobnie córci i super, że Dodi i Kaja przynoszą dobre wieści z wizyt.
Czekam na więcej zieleni.
Dobrej nocki.
Ps. Szczęśliwego Nowego Roku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 23:49
Dodi, Spero, Strażaczka90, Kaja, a-koczek, magdzia26, Blondi22, Ilona, Pismak, AGA 30, plemniczka, Effcia28, aisa, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyNooo dobrnęłam do końca, z pamięci pokomentuję cosik i lecę na wyrko,bo już oczy same mi sie zamykają...a nie,chwila! Jeszcze zjem płatki owsiane z jogurtem
No taaki mam apetyt,że szok...mega kolację zjadłam po 20 i już głodna,że hej
Spero,Dropsik suuuuuuuuuuuuuuuuper imię,pasuje baardzo
Effcia,gratuluję dziewczynki
Dodi,to i tu wyrażę swoją radość z dobrych wieści od Ciebie :* A stroju karnawałowego nie posiadam żadnegoZajrzyj na Allegro
Plemniczko,podobno organizm przed porodem oczyszcza się i zdarzają się biegunki...czyżby u Ciebie miało się wykluć maleństwo wkrótce?ja przez spory czas w końcówce ciąży miałam biegunki więc nie wiem na ile to rzeczywiście ma świadczyć o rychłym porodzie.
Kurcze więcej nie pamiętam...zmykam po owsiankę i lulu :* Do jutra :*Dodi, Spero, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, Ilona, AGA 30, plemniczka, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Gocha kopę lat
wzajemnie wszystkiego najlepszego, gdzieś Ty była jak Cię nie bylo?
Shagguś :* właśnie wertuję allegro i wybrzydzam niemożliwie hehehSpero, Strażaczka90, magdzia26, gocha04, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi, Kaju baardzo się cieszę że z dzieciaczkami wszystko w porządku.
Kaju to po cichu gratuluję synka
Doduś Tobie zleci szybciutko ten trymestr zobaczysz. tyle radosnych wieści dziśa stroju niestety nie mam, kiedyś w kato była wypożyczalnia ale teraz to nie wiem....
Plemniczko, to może już wkrótce będzie pierwsze w tym roku ovudziecię z nami i to dziewczynka w dodatku. Cosik mało ichtylko nie zapomnij nam napisać jak będzie ten czas
Pismaczku powiem Ci, że cieszę się, że pojedziesz na te narty. Wiem, że z kolanami nie ma to tamto. Moja siostra niestety też miała z nimi problem, ale wypoczynek Ci się należy.
Mauysiu trzymam kciuki za postępy Henryka
i tym samym idę spać choć kiepsko to wygląda ostatnio bo ok. 4 szczeniak chce się bawić, więc trzeba go doprowadzić trochę do pionu, a o 5.00 muszę brać lek jeśli chcę koło 7.00 zjeść śniadanie... także sen nie sen, ale nic. próbujemyDobrej nocy kochane
Strażaczka90, a-koczek, magdzia26, Ilona, Pismak, AGA 30, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam was wieczorową porą i moje newsy są takie iż tak jak zaczelam pisać Roczek i na dziś gin
mówi , że to jest chłopak , ale powie mi na polowkowym na który będę się umawiala sie tel po weekendzie i wtedy powie czy na bank chłop !!! A teraz parę słów o roczku wszystko ok wazy okolo 416 gr i rozwija sie na tym etapie bardzo dobrze !!!! I jeden plus zmniejszył mi dawkę luteiny na 2x2 tabl jupi nareszcie mniejsza dawka !!!
Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Strazaczka nawiąże do wczorajszego dnia koleżankę ostatnio widziałam chyba rok temu jak mnie zobaczyła za brzuch chwycila i mówi jakie imię ma chłopak a ja mówię że nie wiem bo nie jest pewne na 100% czy facet hihi kurde jakąś zniej wróżka farciara i tyle a swoją ciążę ukrywała i wszystko po cichu ślub chrzciny hihi a tu się w wróżka bawi
a-koczek, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek!!!!
Dzisiaj ryzykuje i pisze z pracy z kompaNajwyżej pomysla że ciążę planuję
hihi
Cóż za super wieści. Wczoraj ni zdążyłam poczytac już, bo wizyte szwagierki mielismy.
Dodi gratulacjeBędzie dobrze, ale wiem o co chodzi. Tez tak mam. Teraz przez kolejnym USG za tydzień już zaczynam się stresowac czy wszystko będzie dobrze. No, ale będzie bo jak ma byc
Kaja, gratukuje syna!!! Myślę że będzie chłopak! Koniecznie daj znac po następnym badaniu czy się potwierdzi. I byłam na poczcie i bardzo Ci dizękuję za przesyłkę!!! To nawet dokładnie to samo opakowanie, które teraz mamBardzo się cieszę
Plemnis i Blondi, trzymam za Was obie kciuki. Zobaczymy która pierwsza zamelduje córeczkęNiech wszystko przebiegnie szybko i w miarę malo bolesnie. Kibicujemy. Najwyzej nas wyzywajcie w trakcie, jeśli to w jakiś sposób pomoże
hehe
Pozdrawiam wszystkie obecne i nie obecne i w ogóle to będzie dobry dzień!
ps
trzymajcie za mnie kciuki bo mam dzisiaj rozmowę kwalifikacyjną do innego działu.magdzia26, Rucia, Kaja, Ilona, Blondi22, Pismak, AGA 30, a-koczek, Spero, Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Zaraz zamykam ovu na kompie bo szarańcza zacznie się złazić, a oni oczy mają wszędzie, zwłaszcza tam gdzie nie powinni
Będę na komórce Was podglądac i co nieco w miare możliwości dopisywaćmagdzia26, Rucia, Kaja, Ilona, AGA 30, a-koczek, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość