X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Kajciu gratuluję synka :)
    Dodi bardzo się cieszę że wszystko dobrze z dzidzią niech rośnie pięknie i zdrowo :)
    Z Plemniczką to naprawdę już o.O ???
    Musia oczywiście trzymam kciuki za rozmowę :)
    buziaki <3

Kaja, Ilona, a-koczek, Spero, Dodi, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)

Effciu no w końcu ! Co za uparta baba :) Gratuluję :D
    Dodi tutaj również napiszę - ciesze się, że z dzidzią wszystko dobrze i nadal ściskam mocno kciuki :)
    Pismaku rezonansu na NFZ chyba w tak szybkim czasie nie zrobisz ... na narty bym pojechała, ale ogranicz może trochę jazdy :)
    Plemniś widzę, ze organizm się oczyszcza :) Jejku jejku zaraz zaczną się porody !
    Mayuś mam nadzieję, że z Heniutkiem jest już ok :) Nadal się tak piłuje? Bo u nas bez zmian :) Nawet jest coraz głośniej :P
    Shaggi czyli wychodzi na to, że nie umiem dokręcać nakrętek w aventach ;)
    Kaju gratuluję synka :D

Zapomniałam wam napisać, że mój tłuścioszek leci już na kleiku ryżowym, ponieważ pani doktor stwierdziła, że stanowczo za dużo je jak na swój wiek i wagę. Dzidek według tych wszystkich zasad powinien jeść co 3-4 godziny a po półtorej juz się piłował że głodny. Nie pomagało przepijanie, więc dosypuje mu kleiku i na 3 godziny jest spokój :) Zatwardzeń nie ma, kupy są nawet lepsze niż na samym mleku :)

Miłego dnia dziewoje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 08:18

magdzia26, Kaja, Ilona, Blondi22, Pismak, AGA 30, a-koczek, Spero, Dodi, Strażaczka90, Effcia28, kiti, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dźwięk dobry :)

Gosiu ale fajnie że wpadlas!
    Spero, czyli dropsik budzi sie w nocy i chce się bawić? To masz niezłą szkołę przed posiadaniem swojego bobasa :)

Koczku wiesz o Plemniczce coś czego my nie wiemy??? Czy tylko zgadujesz :) ?

magdzia26, Rucia, Ilona, Blondi22, AGA 30, gocha04, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Gosiu miło Cię widzieć mam nadzieję że będziesz do nas zaględała częściej <3

Kaja, Ilona, AGA 30, gocha04, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, z Heniolkiem ostatnio jest lepiej, może to dzięki nowemu przyjacielowi kciukowi :) Stał się generalnie trochę spokojniejszy.
    Dziś na 11 idziemy na pierwsze szczepienie (6 w 1).

Rucia, magdzia26, Kaja, Ilona, Spero, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia trzymam kciuki :) &&&

magdzia26, Kaja, Muska, Dodi, Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska jedz i niech dzidzi na zdrowie wyjdzie :-)

Dzidek ty mały zarloku ale dobrze jedz mamusi i niech nie ma zmartwien hihi

Madzia toć pisałam od razu Roczek hihi byle zdrowe a płeć kocham juz od pierwszego dnia dwóch kresek !!!!

Rucia, Ilona, magdzia26, a-koczek, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wiesci u mnie to ja tez mam wrazenie ze trenuje przed bobasem bo wstaje w nocy codziennie na siku,minimum 1 raz,czesto 2 razy.Jestem przez to mega niewyspana :( Chocbym nie wiem jak malo wieczorem pila i tak se budze i musze biec...
    Wazylam sie rano i dalej waga stoi w miejscu,czyli -2kg.Ale chyba ten brzusio troche rosnie bo mnie dzisiaj spodnica uwiera w pasie ;) Nie wiem co ja bede zaraz do tej pracy przy dress code nosic :/ Sa jakes kiece pracowe ciazowe? musze ten temat obczaic.

Rucia, magdzia26, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ;)

ja dzis jeszcze jade z P na male zakupy a co tam jeszcze daje rade to trzeba pochodzić ;) he

Kaja, magdzia26, AGA 30, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia trzym sie tam

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Z wiesci u mnie to ja tez mam wrazenie ze trenuje przed bobasem bo wstaje w nocy codziennie na siku,minimum 1 raz,czesto 2 razy.Jestem przez to mega niewyspana :( Chocbym nie wiem jak malo wieczorem pila i tak se budze i musze biec...
    Wazylam sie rano i dalej waga stoi w miejscu,czyli -2kg.Ale chyba ten brzusio troche rosnie bo mnie dzisiaj spodnica uwiera w pasie ;) Nie wiem co ja bede zaraz do tej pracy przy dress code nosic :/ Sa jakes kiece pracowe ciazowe? musze ten temat obczaic.
    na allegro kiedys widzialam ladne ciazowe spodniczki i sukienki takie do biura

Muska, magdzia26, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od 2dni znowu strasznie spiaca chodze jak nigdy. i nawet dobrze mi sie spi mimo ze w dzien drzemke zaliczam ;)

magdzia26, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musia są spodnie ciążowe, spódnice również. Tylko mają wszyty pas ciążowy ( ja mówiłam na to worek w który chowało się brzuch :) )

Muska, magdzia26, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:

Kochana to ja mam tez z tym wc hihi a dziś juz od 5 nie śpię :-/ ale drzemke se walne na bank

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewuszki pozwolilam sobie zmierzyc tempke bo nie daje mi spokoju ze spoznia mi sie @ ale tempka w dol wiec pewnie lada dzien przyjdzie wredna malpa.Jesli bym miala cos kolo 37 to mialam walnac testa. Trudno -kurcze mialm juz malutka nadzieje ze moze zdarzyl sie cud...

Milego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 08:44

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja dzisiaj już trochę lepiej, rano nie obudził mnie ból gardła, został tylko kaszel czyli nie najgorzej, dzisiaj znowu potraktuje się czosnkiem i mlekiem z miodem.

Musia powodzenia na rozmowie :)

Spero dropsik przygotowuje Cię do roli mamy :)

Pismaczku mam nadzieję, uda Ci się zrobić gdzieś ten rezonans. Tak czy inaczej nie szaleje zbytnio na nartach :)

Gosia co u Ciebie? Napisz cos więcej. Dawno Cię nie było :)

Mauysiu powodzenia na szczepionce :)

Miłego dnia wszystkim :)

magdzia26, Pismak, Rucia, AGA 30, Spero, Dodi, mauysia, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska spodnie z pasem tego tyle ze hoho !!!!

Blondi22, Muska, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam caly czas w legginsach chodze ;) najwygodniej ;)
    i jedne dresy mam tez

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojoj Sylwuś przykro mi :/ ale ja jeszcze nie tracę nadziei kochana :) dalej trzymam kciuki :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Na nartach to nie będę szaleć zbytnio wszystko rozsądnie a potem wymoczę kolano w gorących źródełkach :)
    Zaraz będę obczajać ten rezonans :/

Musia czy doczytałaś moje pyt o gitarę ? a jak nie to wklejam jeszcze raz :)
    "Muska Kochana właśnie się zastanawiałam co u Ciebie :) a dokładnie w kontekście gry na gitarze bo ja właśnie sobie przywiozłam po świetach do domu moją gitarę i postanowiłam znowu spróbować coś tam pograć :) I mam właśnie pyt do Ciebie jak Ci idzie i jak się uczysz grać?"

Trzymam kciuki za rozmowę :)

Miłego dnia :)

AGA 30, Spero, Dodi, magdzia26, Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
‹‹ 4855 4856 4857 4858 4859 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ