plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi - żarłok jest po tatusiu. Ale nie sądziłam, że aż tak ...
Pismaku - obrotna baba z Ciebie
Sylwia - bardzo bardzo mi przykro. Nie poddawaj się.
Gocha - jak miło Cię widziećCzęściej do Nas wpadaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 12:55
Pismak, Dodi, magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Spero, gocha04, Ilona, Effcia28, jeju lubią tę wiadomość
-
Ola , Zbiku gdzie wy jestesta ????!!!!
Rucia fajnie patrzec jak mały tyle je !!!!
a ja dziś widzialam moja tygodniową kuzyneczke , ale maleństwo a czarna jak smola hihi i powiem wam , ze poród jej trwał aż nie całe 10 min od wejscia do ustanowienia na fotelu hihihi i jeden minus małej ulewa tak samo jak ta pierwszamagdzia26, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewoje!
Enrique śpi już prawie 1,5h - pewnie to po tym szczepieniu... - a ja piszę.
Muska - uwierz mi że za parę miesięcy będziesz się śmiała z tego co teraz nazywasz niewyspaniem
Ilonko - to dobrze że się już wykaraskałaś się z choroby.
Gosiu - fajnie że znalazłaś sobie nowe hobbyJa też lubię pstrykac foty (głównie przyrody) ale niestety ostatnio nie mam na to czasu
Ale może uda mi się wykroić chwilkę żeby przypomnieć sobie grę na gitarzeMoże Heniolowi się spodoba.
A jeśli chodzi o moich synków... Henio mocno płakał po szczepieniu, nawet się zapowietrzył tak ze się pielęgniarka przelękłataki z niego wrażliwiec. Lekarka go zważyła - waży 5520 g.
Dodatkowo dostałam skierowanie do logopedy dla Leosia. Uznałam ze w końcu coś zaczniemy robić z tym niewymawianiem przez niego K i G (oprócz ćwiczeń wskazanych przez Kfjatuszka).
I tak się u mnie dziś kula.
Dodi, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, Muska, Spero, gocha04, kiti, Rucia, Ilona, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Musia moja mam mi mówiła ze jak ja bylam szczepiona 33 lata temu to taka gwiazda kula mnie na spiaco i efekt był taki ,że zrobilam sie fioletowa i nie moglam dechu złapać wytraszyla mamę lekarza zawolali ,a lekarz ochrzanil ja ,ze moglam juz sie nie obudzić i chyba dla tego pewnie igieł sie boje ja diabeł świetnej wody mama jak miała ze mna iść na szczepienia to masakra ,a w podstawówce zwiewalam od pielegniarek .....biedny Henut płakał biedny!!!!!
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pismau zapomnialam odpisac.Gitare pozyczona oddalam i nie kupilam poki co sobie wlasnej. Teraz mam tyle na glowie ze nie wiem kiedy pranie zrobic,nie mowiac o czasie na granie.W sumie niezle mi juz szlo,ale chyba musze ta gitarowa przygode odlozyc na pozniej.Fajnie ze wyciagnelas swoja.Duzo bym dala zeby mnie ktos pouczyl
Checi dalej mam,tylko gorzej z wykonaniem.
Ja juz po rozmowie jestem.Bylo bardzo oficjalnie.Wyniki za tydzien.Jakby nie bylo i tak bedziedobrze,chociaz oczywiscie awans pozadanyPismak wrote:Dzień dobry
Na nartach to nie będę szaleć zbytnio wszystko rozsądnie a potem wymoczę kolano w gorących źródełkach
Zaraz będę obczajać ten rezonans
Musia czy doczytałaś moje pyt o gitarę ? a jak nie to wklejam jeszcze raz
"Muska Kochana właśnie się zastanawiałam co u Ciebiea dokładnie w kontekście gry na gitarze bo ja właśnie sobie przywiozłam po świetach do domu moją gitarę i postanowiłam znowu spróbować coś tam pograć
I mam właśnie pyt do Ciebie jak Ci idzie i jak się uczysz grać?"
Trzymam kciuki za rozmowę
Miłego dniaStrażaczka90, Dodi, magdzia26, a-koczek, Kaja, Ilona, Pismak, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane
Mauysiu mimo wszystko dzielny jest Henio i już dorodny z niego kawaler
Pismaczku super że udało Ci się tak szybko załatwić prześwietlenie jesteś miszczu!
Napięcie u nas widzę rośnie z dnia nadzień. Coraz bliżej narodzin maluszkówjuż się nie mogę doczekać zdjęć
Sylwuś
noo Dropsik przygotowuje mnie jak mnie, ale mojego M. Ale powiem Wam, że sie cieszę bo on jako osoba której budzik może dzwonić przez 30 min a i tak go nie słyszy(nie mam pojęcia jak to możliwe) to w nocy jak trzeba było psiaka uspokoić to wstawał, wychodzi z nim nawet o 6! Miło mnie zaskoczył, bo akurat już psychicznie byłam przygotowana że to ja w nocy zawsze będę musiała wstawać, a tu jest szansa
a poza tym to idziemy dziś do kina na Młodą i Piękną a jutro wieczorem pierwsze zajęcia z tańcaaa i powiem Wam, że psiak dziś był sam 6godzin i ładnie wytrzymał i załatwia się już tylko na dworze, ale trzeba z nim wyjśc raz na siku raz na kupę bo razem to on nie chce
ale ważne że robi już na dworze
jedyne co to koc który był rozłożony na łóżku zwinął w kulkę jak nas nie było
noo a teraz chyba się zdrzemnę jeszcze bo mnie głowa coś boli
Miłego wieczoru kochaneStrażaczka90, AGA 30, Dodi, Kaja, Rucia, Ilona, magdzia26, Pismak, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi super wieści, teraz niech rośnie fasolinka
Effcia gratuluję dziewczynki
Kaja w końcu twój wstydniś się pokazał, gratulujeDodi, Strażaczka90, Ilona, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mnie migdal nawala:/ coś ropnego mi tam wyszło...chyba do lekarza pójdę bo od tego ucho zaczęlo boleć....mi sie spać chce:/ po serduszkowalam i mnie cmi teraz:) jak zawsze po ty.A myślałam że to faceci zawsze zasypiaja po:)hehe.Mój M ogląda Chicago Fire ..jakiś serial o strazakach nawet ciekawy:) a ja leze.A co tu tak cicho?spicie?czy może łóżka skrzypia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 18:55