plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strazaczko - ciekawa jestem jak Wam, zawodowym strażakom, ogląda się serial o strazakach - pewmie ubaw po pachy, co?
Liberko - dołączam się do akcji 22 stycznia, o której pisze Kaja!
Aga - no to masz kolejny pomysł na biznes! W sezonie robisz bombki, pisanki, serduszka itp a poza sezonem smazysz pyszne naleśniory!AGA 30, Strażaczka90, kiti, Kaja, magdzia26, Blondi22, Dodi, Spero, Shagga_80, a-koczek lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Strazaczko - ciekawa jestem jak Wam, zawodowym strażakom, ogląda się serial o strazakach - pewmie ubaw po pachy, co?
Liberko - dołączam się do akcji 22 stycznia, o której pisze Kaja!
Aga - no to masz kolejny pomysł na biznes! W sezonie robisz bombki, pisanki, serduszka itp a poza sezonem smazysz pyszne naleśniory!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 14:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agus a ja uważam że powinnaś spróbować bo pomysły masz super
a nalesnikarnia to super sprawa sama chętnie bym chodziła do takiej bo w domu mi się nigdy nie chce bawić z nalesnikami a je uwielbiam szczególnie z twarożkiem i truskawkami mniam
Dodi, Spero, Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Przepis na zakalec:
3 składniki na oko
reszta wg uznania
trochę siedzenia na necie
pewność, że skoro raz wyszło to wyjdzie
piekarnik, któy od góry przypieka na brąz a w środku zostawia surowe ciasto
patyczek, który był suchy a nie miał prawa.magdzia26, kiti, AGA 30, Blondi22, Dodi, Spero, zbikowa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Rucia, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Cóż to za święto
?
Święto Zakalca u Olów :p
wtedy wszystkie źbiki sie aktywują i piszą na forum. taka starosłowiańska tradycja, dziwne że nie znałaś, bardzo popularna....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 20:40
magdzia26, kiti, AGA 30, Blondi22, Dodi, Ilona, Spero, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Rucia, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:bo nie ma nic lepszego na ciasto z zakalcem niż odrobina drwiny ze strony Żbika!
tęskniłam!
i za resztą moich babek też!kiti, magdzia26, Dodi, Ilona, mauysia, Spero, Shagga_80, Pismak, gocha04, a-koczek, Rucia, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny