plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
SPROSTOWANIE:
Serdecznie przepraszam opinię publiczna za wprowadzenie jej w błąd i insynuacje jakoby upieczone przeze mnie ciasto było zakalcem. Niniejszym informuję, że po ostygnięciu ciasto uległo osuszeniu i jest wspaniałe jak pierwsza płyta Nirvany.magdzia26, Kaja, kiti, AGA 30, Blondi22, Dodi, Ilona, Effcia28, Spero, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Strażaczka90, kierzynka, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
że niby spać im się chce...
na zabawy je naszło!
magdzia26, AGA 30, Kaja, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:SPROSTOWANIE:
Serdecznie przepraszam opinię publiczna za wprowadzenie jej w błąd i insynuacje jakoby upieczone przeze mnie ciasto było zakalcem. Niniejszym informuję, że po ostygnięciu ciasto uległo osuszeniu i jest wspaniałe jak pierwsza płyta Nirvany.
Dawaj to co ci wyszlo a mój brat bedzie mega happymagdzia26, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Zbiku co tam u ciebie gdzie byłaś jak cie n7e było. ?. Zapewne tu i tam hihihi
oj tak, dokładnie! a gdybyś wiedziała gdzie teraz jestem....
Czytałam Twoje dobre Wieści Kaja, ciekawe czy to prawda kto tam mieszka u Ciebie i Dodi też czytałam dobre wieści i gratuluje wam Laski i Effci też córy gratuluje i w ogóle och i ach!Kaja, magdzia26, Dodi, AGA 30, Effcia28, Spero, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Rucia, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękówa Żbiku :* ja jestem ciekawa gdzie Ty teraz jesteś szwędaczu
Olka nie no szacun, nie pomyślałabym że Ty taka zdolniacha jesteśnie no luzzzz poprostu z przyzwyczajenia pewnie wszystkie pomyślałyśmy że ciasto samo padło po Twoich tekstach
a z tekstu brata Kaja to leję do terazmagdzia26, AGA 30, Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, Spero, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobra dziewuszki, ja idę. Pranie się skończyło, za telefon zapłaciłam już 2 godziny po smsie, że mi go wyłącza, więc czuję się jak prymuska dziś i mogę spokojnie poczytac książkę.
magdzia26, Dodi, kiti, Spero, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Rucia lubią tę wiadomość