plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Blondi a ty jak tam na ostatniej prostej, wszyscy zwarci i gotowi, przygotowani na lądowanie małej?
magdzia26, zbikowa, Dodi, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dobra dziewuszki, ja idę. Pranie się skończyło, za telefon zapłaciłam już 2 godziny po smsie, że mi go wyłącza, więc czuję się jak prymuska dziś i mogę spokojnie poczytac książkę.
hihimagdzia26, Dodi, Spero, a-koczek, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Olka udaje że jest wzorową panią domu i idzie spać, Magdzia lajkuje z ukrycia chociaz sie pożegnała już, ale my jesteśmy Gunia, co u Ciebie bejbe?
Jak ja lubię tą waszą miłość :*)Blondi22, Spero, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:padnij gnoju! buhahahaha!
pokaże wam w niedziele gdzie jestem i z kim sie spotkałam
on mi tak w wigilię wkurzal jak pieklam to co chwilę przystanek robił i mówi PADNIJ Gnoju myslalam se go walne .....
Blondi22, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:padnij gnoju! buhahahaha!
pokaże wam w niedziele gdzie jestem i z kim sie spotkałam
ejjjj noooo, w niedziele dopiero? :[
Gunia dawaj na bieżąco, poczytasz później bo widzisz, że tu już wszystkie po dobranocceco tam u Cia?
Gunia, Spero, Shagga_80, Pismak, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:ej no teraz nieczysto zagrałyście, że przyszła Gunia jak ja idę.
To po co idziesz ?? Zostańmy razem zostańmy razem ja i Wy :-)yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooooooooBlondi22, Kaja, Dodi, mauysia, Spero, a-koczek, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość
-
No i sobie poszły, a tak mi się buzia uśmiechnęła jak zobaczyłam posty Oli i Zbika i Aiska wpadła.
Mam nadzieję, ze niebawem wróca i trochę dłużej z nami pobeda
Librus ja też trzymam za Ciebie kciuki
Mauysiu ja mam szczepionke teraz w pon z Wiki i już mnie brzuch boli na samą myśl, ona tak strasznie to znosi, a jak to będzie z juniorem, strach myśleć. Heniutek się biedny wycierpial.
Aga naleśnikarnia to świetny pomysł, pomysl. Naleśniki po francusku, ale mi smaka narobiłaś.
Sylwia nie lubię Twojej @. Przytulam.
Więcej nie pamiętam.
DobranocBlondi22, AGA 30, Kaja, Dodi, zbikowa, kiti, mauysia, Spero, Shagga_80, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel