plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja chwilka z nadrabianiem...
Dodi, super że z dzidzią wszystko ok i tak już zostanie!
Effciu, gratuluje córeczki
Kaju, gratulacje, jednak Roczek, a nie Roczka
Ruciu, bardzo ładnie wyglądacie z Leosiem
No i więcej nie pamiętamKaja, Blondi22, kiti, Dodi, Effcia28, Spero, Shagga_80, Pismak, Ilona, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wywalczyłam laptopa na wieczorne przeglądanie neta i widzę, że moje kochane towarzystwo na Ovu się obudziło, ujawniło, czy jak to tam ładnie nazwać
Oleńko
Żbiku
Aisko
czy dziś jakiś sądny dzień, czy będziecie aktywniejsze na forum?
Przy okazji chcę prosić Magdzię, by wpisała w tabelce datę końca mego cyklu, czyli 6 luty... Ale, Magdziu, jak możesz to nie wpisuj, że to data następnej @, a data robienia testu ciążowego
Jak nam się nie uda w tym cyklu to później naturalnie się już nie uda wcale... Więc ten tego... noooo... nie chcę już gorzkiego rozczarowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 21:26
AGA 30, Kaja, zbikowa, Blondi22, Dodi, Spero, Shagga_80, plemniczka, Pismak, Ilona, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:Za bardzo naciagane te odcinki:/ mój sie śmieje:) jak można do zadymionego pomieszczenia bez komendy wejść i bez maski i gasić pożar o Boże:/jak już kręcą filmy to niech robią to lepiej:/ a nie...
Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
ale sobie tu nasłodziłyście ummmmm....
no i sie pogubiłam z wrażeniafajnie, że się tak zleciałyście o tej porze..
ja będę zmykać powoli
aisko :*Blondi22, AGA 30, zbikowa, aisa, Spero, Shagga_80, Ilona, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nie wyszło mi ciasto. Szlag.
Effcia28, Blondi22, Kaja, Dodi, Spero, Shagga_80, Pismak, Ilona, a-koczek, Rucia, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Nie wyszło mi ciasto. Szlag.
Dodi, Spero, Shagga_80, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość