plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja ja własnie siedzę i myśle... czy Aga tylko pisała o tych pikantnych francuskich naleśnikach czy je jadła, bo bije się z myślami od czego dziołcha usycha z pragnienia
AGA 30, Spero, Shagga_80, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Olka i Żbiku razem o ja pitole
Trzeba to białą kredą w kominie zapisac
Witam !!!!!!!!!!!!!!!!!! Was !!!!!!!!!!!!!zbikowa, Effcia28, Dodi, Blondi22, AGA 30, Spero, Shagga_80, plemniczka, Pismak, Ilona, a-koczek, Rucia, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Kaja ja własnie siedzę i myśle... czy Aga tylko pisała o tych pikantnych francuskich naleśnikach czy je jadła, bo bije się z myślami od czego dziołcha usycha z pragnienia
sie nie podzieli to susy ją hihiAGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Siemka Małysz! ja też już musze spadać, ale jak obiecałam pojawie sie w niedziele
Ale Rutka będzie zazdrosna że sie nie załapała na pogaduchy.... :p
Pa Laseczki, do zobaczenia!Effcia28, aisa, Dodi, Kaja, Blondi22, AGA 30, mauysia, Gunia, Spero, Shagga_80, Pismak, Ilona, a-koczek, Rucia, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Kaja ja własnie siedzę i myśle... czy Aga tylko pisała o tych pikantnych francuskich naleśnikach czy je jadła, bo bije się z myślami od czego dziołcha usycha z pragnienia
Usycham z pragnienia za bzyku bzyku bzykdo jutra wytrzymam a jutro OGIEŃ NA DACHU BĘDZIE jak Wafel wróci
Dodi, Gunia, Spero, kiti, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Bo one tak specjalnie... Były po prostu łase komplementów. Jak widać wystarczy se na jakiś czas zniknąć, żeby po powrocie rzucano Ci róże pod nogi. A ktoś tyra i pisze tu codziennie to nikt nie doceni, nikt! Powiedzcie same, stałe bywalczynie??
Dodi, AGA 30, mauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:ej dziołchy ja dziś idę wcześniej spać, więc się nie nakręcajcie, umówmy się na kiedys indziej!!!!!!!!!!!
(Bo przyznaję że i mi zakręciła się łezka jak zobaczyłam Wasz powrót)
No chyba że się już sama puściłaś! (jestem dopiero na 4881 stronie, w błogiej nieświadomości)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 21:43
Dodi, Blondi22, AGA 30, Spero, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Mi się naprawdę marzy taki mały barek z naleśnikami
w okolicy nie ma nic takiego
Ach musze w lotto graćAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Małysz w pełni się z Tobą zgadzam i jest mi teraz smutno
cieszę się że widzę Effcię, Kaję, Ciebie Mauys, Blondi, Agę - jak fajnie że jesteście jupiiiżeby Im żal było
AGA 30, Blondi22, Kaja, Effcia28, mauysia, Spero, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość